icon

Prečo chcete nechať trpieť vlastné deti len kôli tomu, že nechcete voliť SMER?

anezkabl
21. sep 2023

Prečo chcete voliť stranu PS keď ich hlavnym cieľom je nech trpia obyčajni zdraví ľudia a hlavne deti? Som hetero, mám to začať vykrikovať po celom svete, že som na ženy? V čom je to iné, prečo tak silno musia propagovať niečo, čo je proti biológii ľudského tela?!

Strana
z2
althejka
21. sep 2023

Na vyvolavanie paniky a desu sme ako narod fakt asi najlepsi 😁🥴

hefo
21. sep 2023

To je čo za šibnutý nadpis? Kto nechce voliť Smer, má na výber z množstva iných strán!

lenka1208
21. sep 2023

Kks vam to tu uz riadne prepina niektorym...Ja neviem odkial sa toto vzdalo, ze PS = ze sa zrazu vsetci budeme chciet dat preoperovat a ze deti si budu vyberat pohlavie 🙈

monillia
21. sep 2023

@lenka1208 lebo to bude zo zákona dane, keď vyhrá PS každý jeden na slovensku bude musieť zmenit minimálne sexuálnu orientaciu a do budúcna aj zmenu pohlavia kto tak neurobí ide doživotne do basy😂

lenka1208
21. sep 2023

@monillia ja neviem, staci ze toto vytiahol Fico a vsetci jednoduchsi volici sa toho chytili a nic ine nikde nevidim..akoze aj keby toto chceli presadit tak na bigotnom slovensku im to neprejde. Ale, radsej pobalim mojim decka tasky ze ked vyhra PS tak si po nich pride nejaky homosexual 🙈

jarmila2010
21. sep 2023

@lenka1208 to vidis v kazdej diskusii tie prepnute mozgy..cim vacsia absurdita,tym skor jej uveria...

monillia
21. sep 2023

@lenka1208 😂

monillia
21. sep 2023

@lenka1208 nezabúdaj na to,že keď ty deti odozdas homosexualom musíš prijať za každé dieťa migranta

panda21
21. sep 2023

@lenka1208 ja som rada, že je syn chorý, a nemusí chodiť do škôlky. A asi ho aj odhlasim, a budú detská na domskole 😂 ale idem ich teda preventívne pobalit.

lenka1208
21. sep 2023

@panda21 inak mam kamosa gaya a nechapem preco si ich doteraz nezobral..aspon na tyzden by mohol 😂🙈

panda21
21. sep 2023

@lenka1208 ja mám tiež pár známych homosexuálov, či ženy, či mužov, či páry.. Dokonca aj trans. Asi poznám nejakú zlú vzorku, alebo ich zle naučili, ako byť lgbt+ 🤷‍♀️

Strana
z2