Prečo chcete voliť PS?
Zaujima ma,ktory bod vas konkretne zaujal.
Ziaden bod
Mna zaujima ci je pre ludi taka dolezita ekologia ci preco vlastne??
Ak nechces volit Fica a ani matovica tak moc na vyber nemas. Nackov z republiky volit nechces, Kollarovi fakt nerozumies,madar niesi a ani veriaci, zo Sns mas srandu tak ti vlastne zostava PS.
Bola som rozhodnutá voliť SAS kvôli Marcinkovej, ale zmenila som názor. Budem voliť PS lebo je to strana z môjho pohľadu tolerantná, súhlasím s registrovanými partnerstvami, nakoľko mám v okolí homosexuálov a veľmi by im to pomohlo po právnej stránke, životné prostredie je pre mňa veľmi dôležité, nakoľko som mamou a Hojsík sa tejto téme dosť venuje. Celkovo sa veľmi stotožňujem s ich programom. Tiež vďaka sexuálnej výchove sa možno stane, že sem nebudú písať pubertiačky, že sú tehotné lebo možno mnohé ani nevedia, ako sa deti robia. Garancia výživného je podľa mňa tiež fajn bod. A čo je hlavné, je to asi jediná strana, ktorá nie je populistická. 🙂
a ty ides koho volit a preco?
Ja s dovolením skopirujem svoj komentár z dneška.
modernizácia pôrodníctva, predpôrodná starostlivosť, antikoncepcia, vložky na školách. Pôrodná starostlivosť a ambulantne pôrody, vedenie pôrodu PA. Popôrodná starostlivosť doma. Zjednoduchsenie podnikania. Menštruačný voľný pracovný deň. Flexibilita pracovného času, čo dosť ocenia mamičky. Otcovska dovolenka aj na iného člena rodiny ako otca. Výživné by sa platilo štátu, čiže by bolo menej spekulantov oteckov.. A za toto ma aj ukamenujte ale registrované partnerstvá. Mám syna aj dcéru, a každá matka tu, má nejakú % šancu, že jej dieťa bude homosexual alebo bisexuál. A bola by som rada, keby moje deti v budúcnosti mohli požiadať o ruku a zobrať si človeka, ktorého chcú. Och, a zjedoduchsenie fotovoltaiky je tiež dobrý bod programu 🙂
A ešte celkom premýšľam nad tou hradenou sterilizaciou (síce, tam by mohli dať rovno aj vazektomiu). Nejako to kalkulujem tak, že keby je to prístupnejšie k ženám a mužom (lebo 600-700€ je fakt veľa pre niektoré domácnosti), tak by sa aj znížil počet nechcených detí - čiže menej peňazí na rodičovské a menej interrupcií (takže by sa celkovo ten rozpočet nejak vyrovnal).
Len tu má každý pocit, že keď bude PS vo vláde, tak vám začnú gejova vyskakovat zo skrine a robiť BuBuBu..
@panda21 pekne si to zhrnula. Mne gayovia vobec nevadia, ani registrovane partnerstva, nech je kazdy stastny s tym,kym chce.
A je nieco dolezitejsie ako ekologia????
Pretože som tolerantný slniečkový pro menšinový ekologický liberal 🙂
@guliver19 jasne,ze je. Preco by ludi mala trapit ekologia ako prva, ked niektori pracujuci ziju z vyplaty do vyplaty a dochodcovia dostavaju almuznu?
šla som na to jednoduchou vylučovacou metódou - ak nechcem voliť mafiánov, zlodejov, populistov, nekompetentných šašov, náckov alebo nenávistných kresťanov, ostávajú mi dve strany - Sas alebo PS.
rozhodla som sa to z tejto dvojice hodiť mladej krvi 🙂
@walentina7 a vsimla si si vobec,ze tak to bolo vsade na svete pocas korony? Preco obvinujete nasu vladu,ked aj ostatne staty mali zakazy?
Stale otazky ohladom politiky, to tu robi prieskum nejaka politicka strana?
@mb2021 hmm no ale osobne si Simecku neviem predstavit ako premiera. Nevyzaruje z neho prirodzena autorita..
@domkakvet no bodaj by ma nejaka strana zaplatila,😅
@marca12 nikde neboli zákazy tak extrémne dlhé ako na SK. Je normálne že na začiatku sa svet zľakol a urobili sa opatrenia, ale že gastro bolo zatvorené napríklad vyše roka je choré.
@levandula7 no za mna ma Sulik lepsie argumeny ako Simecka..
Poznas dôchodcu s almužnou ? Takých čo normalne pracovali 30-40r? Lebo ja teda ani jedného niektorí majú dôchodky vyššie ako priemerná mzda - ti pracujúci a nie neakych podvodníkov ale obyčajných zamestnancov.
@zeldia ja áno, mama má 440 eur dôchodok, odrobenych 40 rokov.
@zeldia moja babka to iste. Bola krajcirka a dochodok ma podobny ako mama marsmykkok
Ja volim PS, lebo je zarukou ekonomickeho restartu. Umoznia skusit si podnikanie kazdemu bez byrokracie a odvodov. Ak podnikanie nevyjde, bude lahke ho ukoncit a zamestnat sa. Surne potrebujeme refermu zdravotnictva, skolstva, konsolidaciu verejnych financii a investovanie do verejneho sektora ako informatizacia a doprava. Na to vsetko maju skusenych odbornikov.
Su strana s najtrasperentnejsou kampanou, silnym programom, Simecka a dalsi vydokladovali sucasny majetok Transparency international vsetok majetok a minulost, takze po vstupe do politiky bude jeho majetok kontrolovany.
Transformacia na znalostna ekonomiku, udrzatelnost a ekologiu je nevyhnutna. Som presvedcena, ze toto je spravna cesta pre Slovensko, rovnako ako Dzurinda v 98.
Volime svoju buducnost alebo sabotujeme, coho sme schopni a uvrhneme sa do temnoty ako madari.

Nechceme.