Prečo Jasmina a Rytmus podporujú Pelleho?
Uz viem preco. Ach jaj.
Mne sa zdá že celá tato gubernia je extrémne progresívna najpr prezidentka žena a blondína teraz zas buzerant podľa mňa sme extrémne trendy.
A konecne bude Snina na mape sveta kde sa podpise svetový mier ktorý vybaví kapitán.
Už mi tam chýba len Martinka z Turca. A boli by všetci pekne pohromade. Lenže tá je už na pravde Božej...
Hlupi netalentovani ludia, ktori nic nevedia tiez musia z niecoho zit 🙂
Ja to vidim tak, ze za vyjadrenu podporu dostane jasmina nejaky dobry kseft v rtvs a rytmus bude chodit spievat do kulturakov na smeracke mdz🤣
@michaelkanr myslíš? lebo rytmus ma také texty že citujem:
Si vyjebaná pusmola.
Hráš to na inteligenciu,
Pri tom za penáze fajčíš cicinu…
Ja neviem či toto chcu babky v kulturáku😉
@zeldia do kulturakov nemusia chodit iba babky, vsakze...
@jozko_z_lesa moja kamoska raz napisala pod jeden clanok slusny, ale neziaduci komentar na fb stranke Hlavnych sprav a dostala odpoved "ty v*ebana ukronacistami opichana ku*va..." toto su oni - ti bojovnici za pravdu, co nie su ovce a vidia hlboku pravdu o tomto svete, ktoru my ostatatni netolerntni k inemu nazoru, co mame vymyte mozgy prozapadnymi sorosovymi mediami, nie sme schopni vidiet.
Tak vykradli ich nedávno (údajne), tak treba doplniť rodinnú kasičku, aby bolo na ďalší gýčový prsteň či prívesok či čo mu to vlastne ukradli 😀 Každý zarába jak vie, takto to robia oni 😖
@jozko_z_lesa takže tým chceš povedať, že všetci máme opakovať vzory správania, aj tie nevhodné? Ideme sa opičiť po niekom len preto, že slovne útočí, ohovára? Na tomto stroskotala kampaň pána Korčoka.všetci jeho priaznivci útočili na voličov Pellegriniho. Ľudia odmietajú rešpektovať iný názor. Tu neriešme, kto má a nemá pravdu, komunikovať sa dá aj neutrálne, dokonca aj presviedčať navzájom sa môžme, ale nie útočiť a ohovárať voličov iného kandidáta.
@elizabeth175421 slovo “ohovára” by som asi nepoužila ale je fakt že tej zloby na luzu je toľko že sa asi ta lúza iba bráni. Začalo sa to covidom kedy inteligencia vyliezla pred kamery a nahradila rosničky. Lúza chcela byt tiež v telke tak vykrikovala bludy sem tam niečo pošlo ale vykrikovala dalej a vykrikuje bludy do dnes. Asi za peniaze alebo lebo konecne ju niekto počúva síce ďalšia lúza ale kto o tom rozhoduje, že?
@elizabeth175421 presne o to Pellemu a celej koalícii šlo. Šíriť klamstvá a strach a tým rozoštvávať ľudí. Popritom samozrejme blabotať o mieri a pokoji 🤮. Ja nedokážem pochopiť, že im to toľko ľudí zožralo.
@kristiii naozaj si všetci myslíte že Pellegrini rozoštvával ľudí? Naopak, rôzni pochybní aktivisti to manipulovali ľudí, šírili strach, médiá stáli za ním. Ja som vôbec nepotrebovala nejakú propagandu či už z jednej alebo druhej strany. Stačí sa pozrieť, aké mal postoje Korčok a aké Pellegrini. Každý si názor urobí sám. Vy neviete proste pochopiť že ľudia sa môžu rozhodnúť aj sami na základe svojho slobodného rozhodnutia? Inak, vraj bola nejaká taká pomôcka volebná kalkulačka. Ešte aj v mainstreamových médiách bola uverejnená. Tak teda zo srandy, že si spravím. No a čuduj sa svete, kto mi vyšiel ako kandidát s najväčšou zhodou.
@greta90 neviem či všetci, ale ja si to myslím. Pelle aj celá jeho banda okolo, šírili klamstvá o tom ako pošle Korčok chlapov do vojny, rozsievali medzi ľuďmi strach, zdieľali fotečku ukrajinského vojaka s odstránenou vlajkou...a ľudia, tí, ktorým je zatažko si overiť informácie, na to naleteli. Čo už.

@jozko_z_lesa vieš, napriek tomu, že väčšina Slovenska má jasný názor, vládne nám tu tzv. mediokracia podporovaná Západom, ktorému sa to nepáči. Má veľkú silu, stačí len tu na MK pozrieť, nie je to úplne malá menšina