Prečo je faktúra za volania tak vysoká?
Ahojte, šla som zaplatiť faktúru z telekomu a nemilo ma prekvapilo info o budúcej faktúre . V základnom paušále mám volania do všetkých sietí 200 minút, 200 sms plus nejaké dáta. Platím 27€ a nejaké drobné. Teraz mi ukazuje sumu nad rámec faktúry cez 70€ ! Mám v tom započítané doplnkové dáta, plus kúpu lístkov na MHD a predplatné nejakých aplikácií na Google play ,to je v poriadku, ale mám tam započítané aj cez 200 minút volaní do sietí. Toto nechápem prečo. Dnes mi prišlo upozornenie , že sa mi čoskoro minú voľné minúty a zrazu mám predvolaných aj ďalších 200 . Alebo to zle chápem a tých 27 € je tá bežná cena paušálu? Nikdy mi to takto ale neukazovalo

@maranco nie, to vraj bude až vo výslednej faktúre, ale tak viem komu a koľko volám . Väčšinou neprevolam ani tých 200 minút, teraz som síce volala viac, ale keď som si zrátala komu a koľko podľa výpisu hovorov v telefóne,tak to navyše činilo cca 14 minút .
neboj, píšu, suma orientačná, nie konečná, nezarátané zľavy - asi ako zľavu považujú cenu paušálu. Snáď neplatíš vyše 0,13 eur za minútu u vlastného operátora? To utekaj odtial, hneď ako to bude možné
@maranco mám viac dať kvôli tomu to mám 😁 ale skúsim pozrieť a na mesiac vyskúšať ten lacnejší či by mi nestačil . A ďakujem
@mariska1989 asi nechápeš, za 23€ máš neobmedzené volania a 100GB dát
ale tebe je výhodnejšie platiť 29€ a minúť 5GB dát, to sa oplatí 🙂
@maranco ja mám 10 GB ale ja nevidím túto v mojej aplikácií vôbec za 23€
@maranco mne tam ukazuje základný za 19€ a potom úplne neobmedzene všetko za 39 program zac23€ nemám
@mariska1989 O2 prevádzkuje svoje služby aj pod virtuálnym operátorom Radosť https://www.radost.digital/
Telekom zase pod názvom Juro za cenu 0,02€/minútu/SMS, ale na dáta treba inú SIM kartu
@maranco aha to je radosť preto to mne neukázuje . To by som musela pravdepodobne mať druhé číslo ako radosť
@maranco ale ďakujem . Pozrela som to a he tam aj také malé vhodné pre deti . Tak budem uvažovať nad tým
@mariska1989 telefónne číslo ti ostáva zmeníš len dodávateľa alebo službu, od roku 2006 je možnosť ponechávať si telefónne číslo a meniť si mobilné aj pevné služby
@maranco to viem
Ak platíš MHD alebo akúkoľvek platbu cez sms tak je to drahé a pozor na platené aplikácie jedno z druhým a hneď je účet vysoký
@clementisa ale však ja som si vedomá toho čo a za koľko si platím, raz ročne mávam takúto vysokú faktúru kvôli predplatnému na aplikácie, tu ide o to, že mi zaúčtovali niečo čo som nevyužila za skoro 30€.
Aj sa to vysvetlilo? Faktúra už určite prišla 😉
@lenkahvh zaplatila som a reklamovala, reklamáciu uznali.
Bezva

Podrobný výpis tam nemáš, na aké čísla koľko minút a kedy si to mala prevolať?