Prečo je modelka Broňa smutná a vyplakaná?
Baby máte niektorá hh a viete prečo modelka sa ma momentálne veľmi ťažko? Ide o B.G. Pisem iniciály lebo neviem či celé meno môžem. Úplne v poslednom videu je vyplakana, smutná :( nemôže prísť s dcérkou domov….
Gregušova?
@anonym_autor Tak to dopadne, keď sa ženy bezhlavo
vydajú a ani nevedia za koho. A berú si cudzincov a vždy sú v takých prípadoch deti. Môže byť hviezda aká chce..
no ako môže keď otec žije v zahraničí? dostane nariadené súdom že musí ostať tam aby sa otec mohol stýkať s dieťaťom a mazec…
@anonym_autor Neviem koľko ma to dieťa, ale bohužiaľ je to tak. Do 18tky jej dieťaťa ona nemôže opustiť cudzinu, lebo by ju mohli otočiť domov a dieťa v cudzine s otcom, dieta si neuvidis niekoľko rokov, to by neriskovala žiadna matka. Do 18tky by to bol únos dieťaťa, ak by ju nahlásil.
Po 18 už je dospelé a môže cestovať slobodne kde chce. Bohužiaľ presne toto sa stalo mojej kamarátke. Ešte 13rokov nemôže odísť. A bohvie či potom dokáže ist žiť inde..
@anonym_autor Tak to dopadne, keď sa ženy bezhlavo
vydajú a ani nevedia za koho. A berú si cudzincov a vždy sú v takých prípadoch deti. Môže byť hviezda aká chce..
@anonym_23c6b2 čo má s tým že je cudzinec?
Skôr záleží, či sa dospelí správajú ako dospelí. Keby boli obaja rozumní, mohol jej dať súhlas na vycestovanie od do a ona sa podľa dohody vrátiť.
@zmrzlinka2021 ak ziju v cudzine, tak nemoze len tak s dietatom odist. Mali sme v dalekej rodine. Musela tam zostat zit, az kym dieta nie je plnolete a nie, neboli to moslimovia, Europa.
@zmrzlinka2021 V podstate nič by nemalo len sa nevie dostať domov a väčšina majú problém aj s deťmi pri cudzincoch .
@anonym_autor myslíš este stále manželku exotického Lamača sŕdc?
No smutná je preto, lebo nerozmýšľala hlavou. A teraz, pokial nebude skákať ako (ex)manželik pískať, pride o dieta pokial opusti USA.
No smutná je preto, lebo nerozmýšľala hlavou. A teraz, pokial nebude skákať ako (ex)manželik pískať, pride o dieta pokial opusti USA.
@anonym_cc865c vraj sa prvykrat rozviedol preto, ze bol nasilny k prvej manzelke ( hrala hlavnu rolu v sladnej valentine) a vzala si ho a nemohla povedat vlastnej rodine?
@zmrzlinka2021 ak ziju v cudzine, tak nemoze len tak s dietatom odist. Mali sme v dalekej rodine. Musela tam zostat zit, az kym dieta nie je plnolete a nie, neboli to moslimovia, Europa.
@zuzana76 no podstatne je, aby prístup k dieťaťu mali obaja rodičia.
@zuzana76 no podstatne je, aby prístup k dieťaťu mali obaja rodičia.
@zmrzlinka2021 ano a tym padom ona nemoze opustit cudzinu a vratit sa sem. Preto pisala, ze ked si baby robia deti s cudzincami, tak nemusi vzdy dopadnut dobre. /( a to ja mam neter zo zmiesaneho manzelstva) ale nastastie tam je v manzelstve vsetko ok.
@anonym_autor Neviem koľko ma to dieťa, ale bohužiaľ je to tak. Do 18tky jej dieťaťa ona nemôže opustiť cudzinu, lebo by ju mohli otočiť domov a dieťa v cudzine s otcom, dieta si neuvidis niekoľko rokov, to by neriskovala žiadna matka. Do 18tky by to bol únos dieťaťa, ak by ju nahlásil.
Po 18 už je dospelé a môže cestovať slobodne kde chce. Bohužiaľ presne toto sa stalo mojej kamarátke. Ešte 13rokov nemôže odísť. A bohvie či potom dokáže ist žiť inde..
@anonym_380754 v akej krajine žije?. To musí byt peklo pre nu
@anonym_380754 v akej krajine žije?. To musí byt peklo pre nu
@lapersefona V podstate keď máš muža cudzinca, a dieta sa narodí v tej krajine, tak sa to môže stat hociktorej takej žene.
@anonym_cc865c A teba to strasne tesi a si happy, ze uz nemusis zavidiet
@anonym_cc865c A teba to strasne tesi a si happy, ze uz nemusis zavidiet
@anonym_94c4c7 Komu a co mam závidieť??? Si sa s koňom vari zrazila???
Nejaká Brona je mi úplne ukradnutá. Ma iba to, čo chcela.
@anonym_94c4c7 Komu a co mam závidieť??? Si sa s koňom vari zrazila???
Nejaká Brona je mi úplne ukradnutá. Ma iba to, čo chcela.
@anonym_cc865c Evidentne sa vyznas a sledujes ju, ale esteze ti je ukradnuta
@anonym_autor toto tu je stale a stale aj bude.. Stale si budu zeny brat, talianov, cernochov, moslimov atd... Odtrepu sa za nimi a je to.
Nepoucia sa veria ze to bude inak...
Ano moze sa stat ale najma zazobanci si mozu zaplatiti aj to, ze ti deita vezmu.
@anonym_cc865c Evidentne sa vyznas a sledujes ju, ale esteze ti je ukradnuta
@anonym_94c4c7 nikoho nesledujem, nemám to zapotreby. Stačia mi jej výlevy na FB a v novinách.
no ako môže keď otec žije v zahraničí? dostane nariadené súdom že musí ostať tam aby sa otec mohol stýkať s dieťaťom a mazec…
@biba_18 Ja to stále tvrdím, ženy sa idú po..za cudzincami,pritom si neuvedomia do čoho idú..Vo veľa prípadov veľká láska ,život v blahobyte a neskôr zmení na peklo.
Netvrdím, že všetci sú taký, ale poznám osobne dosť takých prípadov. A tam kde sú deti to je už masaker.
@anonym_autor
@anonym_380754 😳 strašné. Je mi tak ľúto tých žien a detí uviaznutých niekde na konci sveta kde nemajú nikoho, len násilníka ktorý sa vyfarbil neskoro.

@anonym_autor tiež som zvedavá. Viem len že sa rozvadzaju a Don Chuan nieje až taky Don Chuan 😁