icon

Prečo každého dráždi, keď niekto zakladá anonymnú tému?

11. sep 2020

No prečo ?.je tu taká možnosť tak logicky využijem to. Je jedno či ide o intímnu oblasť alebo o blbinu čo vám na tom vadí ak sa niekto dá ako anonym ?

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2020

Keby to drazdilo kazdeho, tak by to muselo aj Teba. Takze, preco Ta to drazdi?😉

jaass
11. sep 2020

Mne to nevadí 🙂 🤣

strela7
12. sep 2020

pretože si musíš uvedomiť že sú tu aj veľmi zúfalé ženy ktoré ťa veľmi radi zvozia za čokoľvek, majú smutné životy tak si radi kopnú aj do iných keď život do nich kope neustále aspoň ony si to myslia, pritom v realite si za to môžu samé. Potom sú tu ale aj normálne a vysporiadané ženy ktoré nepreceňujú svoju existenciu a rady ti poradia a veru aj takých je tu dosť.

Inak hneď uvidíš že ktorá je útočná a nájde sa v prvej časti a bude tu hovoriť jej nezmysly.

petulda333
12. sep 2020

Mne je uplne jedno ci anonym ci nie. Ale ako uz raz adminka pisala pod jednu temu, tie anonymi su tu prave pre tie vazne temy. Alebo ako to napisat. Ked zeny nechcu aby ich spoznali, ked oisu trebars o tazkej zivotnej situacii alebo nieco intimne. Blbiny mozes pisat aj pod svojim nickom. A zas chapem aj tie kt to akoze vadi. Raz som tu videla temu ohladom sexualnych praktik. Autor bol anonym, zeny tam pisali, ze je to trochu nefer, ze ona je anonymna a oni maju pisat zo svojho nicku. Toto je take nedomyslene trochu. Ze niekto sa moze skryt a odpovedajuci uz nie

vilma7
12. sep 2020

Prečo zovšeobecňuješ že každého??? Ja si nikdy ani len nepozriem, kto to píše, ak ma téma zaujme, prečítam a ak nie, kráčam dalej 🤣🤣🤣

pininka1
12. sep 2020

Suhlasim s vilma7, musis sa na to povzniest,su tu take co im vadi uplne vsetko. A lustruju kto sa kedy prihlasil a co kedy pisal. No nuda asi. S tym nic nenarobis.

moonlight1210
12. sep 2020

@pininka1 ja to naopak vitam. Setri mi to cas. niekedy je to dolezite, ze si takto niekto vsimne suvislost a pripoji vlakno do inej diskusie.

Lebo ludia tu radia, mrhaju nanho energiou v dobrej viere, ze mu mozu pomoct.
A take to poukazanie, co uz popisal, im da celistvejsi obraz, co je za osobnost (nie cely, samozrejme, ale co-to odhali).
Takze zrazu poznaju kusok pozadia. Pomaha to odhalit aj moznu pricinu jeho problemov (casto je uplne inde, ako v danom probleme.).

V prvom pripade si v pozicii niekoho, komu sa niekto stazuje prvy raz. O pozadi nevies nic a tvoja rada sa moze minut ucinkom, alebo zistis, ze ta niekto iba pouzil len ako dalsiu vreckovku.
V druhom si v pozicii trebars toho, komu je stazovatelka za kolegynu a uz ju kusok poznas (povahu, pristup k problemom, ...).
Takze tvoja rada je zacielenejsia, alebo iba mavnes rukou, ze toto by bolo nadlho ju vykopat z jej problemov. A tento aktualny je len zas nova spicka ladovca.

A niekedy to odhali, ze kym ty beries dany problem vazne (niekto autorku dokonca vazne obhajuje), tak dotycna si iba robi srandu a rozosieva nezmyselne temy po fore (raz je 12tka, co chce uz mat prvu sexualnu skusenost, hned 33 rocna matka, co uvazuje o potrate a o tri tyzdne uz dvadsiatka, ktorej priatel dal facku a ako mu to ma odpustit, alebo ci sa mu ma ospravedlnit, ze ho nahnevala. A podobne kontroverzne veci, aby to vyvolalo diskusie, na ktorych sa autorka zabava. A niekedy si az myslim, ze aj admini sami ibcas take daco urobia, aby pohli navstevnostou a klikanostou kvoli reklamam od sponzorov.).