Prečo Lady Gaga nosí extravagantné outfity?
Milé dámy, ani neviem, či tu tému chcem otvoriť, ale snažím sa pochopiť. ako niekto tak nadaný a talentovaný....chytrý...urobí so seba ****** Prečo vlastne? A film "Zrodila sa hviezda" potom nebol podľa skutočných udalostí? https://www.cas.sk/fotogaleria/232877/poriadne-...
Jasne ze to Nebol film Podla skutocnych udalosti🤦♀️ hrala rolu ani v American horror story nebola naozaj upirka. A to co mà na foto tak podobnu pancuchu si teraz dala Lurdes Madonny dcera v Parizi na fashion week ked uz tak sa zaoberaj tym je to aktualnejsie .
Článok z roku 2012.😂
To nie je jej autobiograficky film.
Ten film je uz tusim treti remake filmu z tridsiatych rokov (takze dokopy uz existuju minimalne 4 verzie). Urcite je inspirovany niecim podobnym, co sa stalo (roznymi udalostami pospajanymi do jedneho pribehu), ale nie je podla skutocnej udalosti (co by sa stala 1 osobe). Lebo takychto veci sa v hudobnom i filmovom biznise deje dost.
Lady Gaga postavila svoj imidz na kontroverznom blaznivom obliekani sa na roznych akciach a vo videoklipoch, v sukromi chodi oblecena bezne a bez makeupu.
Rozhodne jej ten imidz funguje. Preco by mala byt ******?
Dobru ma postavu, vsak? 🙂
@eva8 ja som si postavu ani nevšimla, upútal ma pohľad na tie roztecene prsia. Ja mam po 2 rokoch kojenia krajšie....
Udivuje ma ze ju takto pustili do spoločnosti 🤔
@simona20201309
ale tak nema kazdy pevné jablká ani predstaviť porodom, ten tvar ty neovplyvnilo. To je ako napísať, aká je malá ved ja som omnoho vyššia. A táto silonka to ešte viac splasne.
@svetlonos hah presne ta silonka aby drzala hore jej robi efekt ako cecky na sklo 😃ja som si len pred par dnami uvedomila aka je nizka ked som na nete pozerala nejaku inu celebritu vysku tak mi tam vyskocilo viac v podobnej okolo 160cm vyske. Clovek nema uplne predstavu Lebo to vedia naschval skreslovat vysoke topanky vysoky uces a k nim len ludi do urcitej vysky. Ako taky Bruno Mars na zaciatku karieri cloveka by nenapadlo ze je tak nizky. Ariana Grande ked som ju videla v madame T muzeu tak vyzera vysoka ako ja Lebo ma mega stekle a vysoky ponytail. Miley je tiez nizka a Beyonce ma prekvapila ze je ako ja zdala sa mi taka Xena vzdy . Ja vidim u gaga to ze nemala deti na tych prsiach ze ma mini bradavky a blede dvorce ktorych farba sa tehotenstvom meni na tmavsie. A bradavky sa kojenim trosku vycumluju. Inak ten outfit je hruza ale taka Bianca censory tak chodi furt vdaka tomu viem kto je K West druha zena cele to krici halo svet tu som aha pozerajte na mna 😆
@svetlonos ale tu nejde o to aké má prsia, ale ako sa oblečie... práve o tu silonku.

Preboha ved to je z roku 2012 😭 moc sa nudis?