icon

Hodia sa šľapky Fila k elegantnému outfitu?

25. apr 2024

Ahojte. Podľa vás keď je na slapkoch nápis napr. Fila hneď su športové a nehodia sa do elegantnejsich outfitov.

melanta
•
25. apr 2024

Tak k elegantnejšiemu outfitu šľapky asi nepasujú všeobecne a ak, tak elegantné. Šľapky s nápisom Fila, Nike, Adidas sa hodia k teplákom, legínam, bermudám.

lilianka28
•
25. apr 2024

Teraz sa kombinuje už asi hocičo, ale neviem si prestaviť šlapky typu Fila k elegantnejšiemu outfitu.

lakebabe
•
25. apr 2024

Fila k elegantnemu veru nie . Nosi sa síce uz hocico ale toto si neviem predstaviť.

luliu
•
25. apr 2024

Teda Fila šľapky a elegancia nejdú k sebe.....

autor
•
25. apr 2024

Takéto. Nie že doslova elegantný. Ale napr.riflove kraťasy tričko na ramienka s nejakým romantickým motívom mala crosbody kabelka. Ale aj mne sa to tam nehodí velmi

lakebabe
•
25. apr 2024

Tak k riflovym sortkam a tielko v pohode prečo nie. Ja považujem za elegantný outfit saty príp nohavice
Záleží aký top aká kabelka

luliu
•
25. apr 2024

Nieeee

melanta
•
25. apr 2024

Nie, toto sú tenisky na pláž alebo k teplákom alebo doma na záhradu. Áno, nosí sa dnes všeličo, ale to neznamená, že tí ľudia nevyzerajú ako sedláci potom.

melanta
•
25. apr 2024

Pardón, šľapky, nie tenisky.

stanulienkat
•
25. apr 2024

Na slapkoch?? Elegantne slapky?? To som este nepocula. 😂😂 Mozno v Hornej dolnej.

melanta
•
25. apr 2024

@stanulienkat Ešte si nepočula, to neznamená, že to neexistuje. Tak napríklad toto sú eleganté šľapky, ktoré k teplákom asi nedáš. A cesty v Hornej dolnej tiež asi nebudú. Hoci, viem si predstaviť ženy, ktoré by aj k tomuto dali ponožku a tigrované legíny. 😂

stanulienkat
•
25. apr 2024

@melanta to ano. Ja som sa vyjadrovala k jej fotke Filla.

rencina_4
•
25. apr 2024

k romatickemu obleceniu by som si ich neobuvala. akoze k takemu nejakemu neutralnemu outfitu v pohode.

januska12323
•
25. apr 2024

Žiadne šľapky sa nehodia k elegantnému oblečeniu, tam patria sandále.

babulkomale
•
25. apr 2024

@melanta nič čo plieska o pätu a pohybuje sa, nie je elegantné. Ani keby tam namiesto sklíčok boli diamanty, stále sú to len šľapky. Ani diamant neurobí zo šľapky dámu 😃

babulkomale
•
25. apr 2024

Toto sú šľapky max na kupko alebo na doma. A ten nápis, otras. To aj niekto kupuje a nosí?

rozculena
•
Autor odpoveď zmazal
•