Prečo majú známejšie ženy väčšinou cisársky rez?
Prečo to tak je? Zaplatia si? Ja som si aj chcela zaplatiť ale nepovolili, veľmi som sa prirodzeného pôrodu bála a mám traumu.
Prečo naše slovenské celebrity môžu ale bežné ženy nie???? To už im nenarušuje štatistiky nemocnice???
@kornelies Akú sexuálnu disfunkciu? Rodila som prirodzene aj s 1 kozmetickým stehom a nemám absolútne žiadne disfunkciu a už vôbec nemam dole pocit ako vyššie písali “rozgajdana”, práve naopak...
@roztlieskavacka Napr. psychologicke alebo telesne. Celkovy navrat k plnohodnotnemu sexualnemu zivotu je dlhsi, velakrat sa neobnovi do takej miery, aby boli spokojni obidvaja partneri. Nemusim viac pisat, ci?
@roztlieskavacka Ja som rodila sekciou, moj brat je gynekolog. Takze asi mi nehovori bludy.
@roztlieskavacka Pozeram na fotky, ze si este mlada. Uvidis, ze o 20-30 rokov budes mat iny pohlad na sekciu.
Myslím že medzi “celebritkami” a prvorodickami panuje mylná predstava že cisársky pôrod je jednoduchší ze veď len ľahnem nemusím nič robiť a babatko zo mna vyberu, a šuška zostane pekná a jazvu skryjem pod plavky 😂 Nikto im ale nepovie že aj cisársky pôrod je náročný pôrod a niekedy omnoho bolestivejši na rekonvalescenciu ako klasicky pôrod. Nemôcť cvičiť, postaviť sa okamžite a sú to určite obrovské bolesti predsa sa reže veľa vrstiev kým sa dostanú k babu. Ja som teda cisarakom nerodila ale určite si nemyslím že je to ľahšia cesta ani by som si ju nikdy nevybrala dobrovoľne pokial by som nemusela.

@mamamasama áno, chápem čo ste mysleli, ja som toto tiež vyskúšala...no u mňa vnútorné zle zažili..tak u mňa bolo len nešťastie na doktorku