icon

Prečo majú známejšie ženy väčšinou cisársky rez?

3. sep 2022

Prečo to tak je? Zaplatia si? Ja som si aj chcela zaplatiť ale nepovolili, veľmi som sa prirodzeného pôrodu bála a mám traumu.
Prečo naše slovenské celebrity môžu ale bežné ženy nie???? To už im nenarušuje štatistiky nemocnice???

Strana
z3
petulela
4. sep 2022

@mamamasama áno, chápem čo ste mysleli, ja som toto tiež vyskúšala...no u mňa vnútorné zle zažili..tak u mňa bolo len nešťastie na doktorku

roztlieskavacka
4. sep 2022

@kornelies Akú sexuálnu disfunkciu? Rodila som prirodzene aj s 1 kozmetickým stehom a nemám absolútne žiadne disfunkciu a už vôbec nemam dole pocit ako vyššie písali “rozgajdana”, práve naopak...

kornelies
4. sep 2022

@roztlieskavacka Napr. psychologicke alebo telesne. Celkovy navrat k plnohodnotnemu sexualnemu zivotu je dlhsi, velakrat sa neobnovi do takej miery, aby boli spokojni obidvaja partneri. Nemusim viac pisat, ci?

roztlieskavacka
4. sep 2022

@kornelies To píšeš všeobecne alebo máš aj vlastnú skúsenosť?

kornelies
4. sep 2022

@roztlieskavacka Ja som rodila sekciou, moj brat je gynekolog. Takze asi mi nehovori bludy.

kornelies
4. sep 2022

@roztlieskavacka Pozeram na fotky, ze si este mlada. Uvidis, ze o 20-30 rokov budes mat iny pohlad na sekciu.

katulka94
4. sep 2022

Myslím že medzi “celebritkami” a prvorodickami panuje mylná predstava že cisársky pôrod je jednoduchší ze veď len ľahnem nemusím nič robiť a babatko zo mna vyberu, a šuška zostane pekná a jazvu skryjem pod plavky 😂 Nikto im ale nepovie že aj cisársky pôrod je náročný pôrod a niekedy omnoho bolestivejši na rekonvalescenciu ako klasicky pôrod. Nemôcť cvičiť, postaviť sa okamžite a sú to určite obrovské bolesti predsa sa reže veľa vrstiev kým sa dostanú k babu. Ja som teda cisarakom nerodila ale určite si nemyslím že je to ľahšia cesta ani by som si ju nikdy nevybrala dobrovoľne pokial by som nemusela.

miriter
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3