Prečo mi už nechodí darček z DMky?
Dobrý deň. Kedysi, možno aj tri roky po sebe mi prišiel vždy pred narodkami darček z DMKy. Raz to bol včelobal, potom taky lúhovač na sypaný čaj a ešte taka taštička a teraz mi už druhý rok nič neprišlo 😁 a normalne mi to chýba. Kde sj to znovu aktivujem alebo to už nerobia? Vďaka.
@anonym_autor ani mne nikdy nic neprislo.
Ani mneee 😳😰
Nikde to neaktivujes...chodi to nahodne...mne neprisiel nikdy.
To čo je za kravina? Roky rokúce som v DM a v živote mi nič neprišlo
Ani mne nikdy nic
Bezdarčekových je nás oveľa viac 🤷🏻♀️
Ja som bola v tom, že to posielaju za niečo (pravidelné nákupy, nejakú minutu sumu atd) ale teraz mi to fakt dlho neprišlo, žiadny darček a nakupujem v podstate len v dmke, predtým tri roky po sebe mi určite prišla pred narodeninami takáto maličkosť. Tak som si to asi vyčerpala už, vďaka 🥲
Ja som bola v tom, že to posielaju za niečo (pravidelné nákupy, nejakú minutu sumu atd) ale teraz mi to fakt dlho neprišlo, žiadny darček a nakupujem v podstate len v dmke, predtým tri roky po sebe mi určite prišla pred narodeninami takáto maličkosť. Tak som si to asi vyčerpala už, vďaka 🥲
@anonym_autor Hm ja tam mesacne robim nakup v hodnote cca 70€. Asi je to malo…
@simsalabim ja cez 100vku mesačne, niekedy aj oveľa viac a žiadne darčeky 🥲😅
Ale raz mi prišla taštička na menštruačné pomôcky, mali vtedy akciu, aj susede prišlo.
@simsalabim ja cez 100vku mesačne, niekedy aj oveľa viac a žiadne darčeky 🥲😅
Ale raz mi prišla taštička na menštruačné pomôcky, mali vtedy akciu, aj susede prišlo.
@vkatush mne nikdy nic 🤷♀️ Ale tak som rada aspon za tie body, niekedy to pekne znizi cenu nakupu.
@vkatush mne nikdy nic 🤷♀️ Ale tak som rada aspon za tie body, niekedy to pekne znizi cenu nakupu.
@simsalabim body sú úžasné! 🤩 Akurát minulý týždeň som mala nákup 90€ nákup zadarmo. Som sa cítila jak pretty woman, keď som šla s taškou odtiaľ, jakeby mi to niekto zaplatil ako nejakej ehmehm 😂😂
@simsalabim 200+ každý mesiac (malé dieťa), ani darček, ani kupóny navyše, ani box, ani skaut 😂
@anonym_autor ano ano mas pravdu
Uz nic neposielaju ani mne neprislo a dovtedy takmer vzdy
Teraz pride akurat tak kupon na 30xnasobok bodov z celeho nakupu
Mne po dva roky prišiel kupón k narodeninám. Tuším 10x na celý nákup. Tak čakám či aj tento rok niečo pošlú. Inak extra veľké nákupy tam nerobím. Okolo 50e mesačne. Akurát v decembri je to viac 😁
Mne prisiel tak kupon na 5% zlavu, velmi dlho mi neprisiel ziadny darcek. Ale je to aj jedno, lebo nakupim inde. Tam chodim len pre par veci, ostatne kupim inde lacnejsie a mozem si vybrat znacku aku chcem.
Mne chodil tiez presne co pises, ale uz druhy rok mi oride "len" kupon na 5 nasobok bodov
To čo je za kravina? Roky rokúce som v DM a v živote mi nič neprišlo
@zuzubb007 prečo by to bola kravina ? Mne prišiel 2x ako už spomínala autorka vceloobal a jahodka na lúhivanie čaju

@anonym_autor mne nikdy nic neprislo 🤔