Prečo muži nenosia obrúčku?
Prečo muži nenosia obrúčku?
Niekomu to moze vadit, mne tiez iste obdobie vadilo vsetko. Aj prstene, aj naramky, takze nenosila som, ale postupom casu som si zvykla.
@motogirl699 ani ja nenosím a nie som muž
Môj muž nenosí a ani ja. Nie som veľmi na šperky a som doma na rodičovskej takže je to zbytočné.
...pretože chce pôsobiť ako ,,slobodný muž,,...
@motogirl699 môj muž ju nezložil odkedy sme si ich na svadbe vymenili, ja naopak každý večer skladám, veľmi ťažko som si na ňu zvykala, nie som naučená na žiadne šperky
Ja som nosila par rokov uz nenosim, muz nenosil teraz nosi, neriesim
Ja napríklad nenosím a môj muž ju nosí . Prečo? Proste preto, jemu nevadí a mne hej.. 🤷🏻♀️
Som zena a nenosim tiez. Uz ani prstene. Preco? Vadia mi. Este som.nestretla nikoho, kto by to riesil?
My tiež nenosime
@motogirl699 my ani nemáme obrúčky
Opytaj sa jeho.
@motogirl699 u nas je to naopak. Muj nosi, ja ne 🙂
Nenosím ani ja ani manžel,, neznášame to, no na pamiatku ich mame v skrinke kde ich je vidieť 🙂
Ja nosím stále aj s ňou spím, muž si ju dáva keď ideme na oslavu a podobne vždy cez Vianoce ju má, napr po týchto vianociach ju nedal dole ale už tento týždeň mi spomínal že sa boji že ju stratí (má riadne hrubú, a asi by som ho zabila keby ju stratí) ale sám priznal že za tie 3 mesiace čo ju má ju má tak zničenú, veľa robí vonku na záhrade a chodí cvičiť, inak v práci nemá zakazanu

U nas je to naopak. Manzel nosi ja nie. Vobec ziadne prstene ani retiazky. Pocas svadby som sa "nemohla dočkat" kedy ju dam dole do krabicky. Priserne mi vadia prstene. Bolo niekolko pokusov no bola som z nich nervozna a podrazdena. Manzel sa smeje ze ked mam obrucku je to horsie ako ked mam kramy.🤣🙊