icon

Prečo muži nenosia obrúčku?

motogirl699
8. aug 2022

Prečo muži nenosia obrúčku?

Strana
z2
zuzinka888
9. aug 2022

U nas je to naopak. Manzel nosi ja nie. Vobec ziadne prstene ani retiazky. Pocas svadby som sa "nemohla dočkat" kedy ju dam dole do krabicky. Priserne mi vadia prstene. Bolo niekolko pokusov no bola som z nich nervozna a podrazdena. Manzel sa smeje ze ked mam obrucku je to horsie ako ked mam kramy.🤣🙊

kahh
9. aug 2022

Niekomu to moze vadit, mne tiez iste obdobie vadilo vsetko. Aj prstene, aj naramky, takze nenosila som, ale postupom casu som si zvykla.

azurova99
9. aug 2022

@motogirl699 ani ja nenosím a nie som muž

elis248
9. aug 2022

Môj muž nenosí a ani ja. Nie som veľmi na šperky a som doma na rodičovskej takže je to zbytočné.

danyelia
11. aug 2022

...pretože chce pôsobiť ako ,,slobodný muž,,...

majki_ki
11. aug 2022

@motogirl699 môj muž ju nezložil odkedy sme si ich na svadbe vymenili, ja naopak každý večer skladám, veľmi ťažko som si na ňu zvykala, nie som naučená na žiadne šperky

barny
5. mar 2024

Ja som nosila par rokov uz nenosim, muz nenosil teraz nosi, neriesim

jana_eyre_2
5. mar 2024

Ja napríklad nenosím a môj muž ju nosí . Prečo? Proste preto, jemu nevadí a mne hej.. 🤷🏻‍♀️

ddaassuullaa
5. mar 2024

Som zena a nenosim tiez. Uz ani prstene. Preco? Vadia mi. Este som.nestretla nikoho, kto by to riesil?

ariannazara
5. mar 2024

My tiež nenosime

minenkak
5. mar 2024

@motogirl699 my ani nemáme obrúčky

mclissa
5. mar 2024

Opytaj sa jeho.

blah24
5. mar 2024

@motogirl699 u nas je to naopak. Muj nosi, ja ne 🙂

zuzulka558
5. mar 2024

Nenosím ani ja ani manžel,, neznášame to, no na pamiatku ich mame v skrinke kde ich je vidieť 🙂

ikaja
5. mar 2024

Ja nosím stále aj s ňou spím, muž si ju dáva keď ideme na oslavu a podobne vždy cez Vianoce ju má, napr po týchto vianociach ju nedal dole ale už tento týždeň mi spomínal že sa boji že ju stratí (má riadne hrubú, a asi by som ho zabila keby ju stratí) ale sám priznal že za tie 3 mesiace čo ju má ju má tak zničenú, veľa robí vonku na záhrade a chodí cvičiť, inak v práci nemá zakazanu

Strana
z2