icon

Prečo nefunguje ukazovateľ kilometrov?

19. máj 2024

Ahojte 🙂 možno to sem nepatrí ale skúsim..čo môže byť problém ak mi prístrojová doska ukazuje len takto alebo vôbec km ? Idem zachvíľu na stk a chcela by som to dať dokopy..máte nejaké skúsenosti ?

Prečo nefunguje ukazovateľ kilometrov?
Strana
z2
autor
19. máj 2024

Zavolám zajtra do servisu a dám to radšej opraviť vyjde ma to lepšie ako naletieť niekomu
@tundra

madeincssr
19. máj 2024

Ano, clovek by musel okolo toho vela nastudovat (venovat tomu cas), aby to poriesil ciastocne vo svojej rezii. Okrem toho tvoj zdruzeny pristroj ma zrejme dve nezavisle chyby - problem s otackomerom a vadny displej s poctom km.

tundra
19. máj 2024

@madeincssr otazka je ci v servise budu mat kapacitu to opravit.Moja skusenost z dôb minulych na SK,vymienali len diely kus za kus.Pokus omyl.
Pri starsich autach je to este horsie...

madeincssr
19. máj 2024

@tundra hej, v znackovom urcite budu menit cely zdruzeny pristroj (cize palka). Ale zas maju tovarensku diagnostiku, nakoduju, nastavia km ako treba, zapisu do servisky. V dobrom nezavislom (co sa podla referencii specializuje na PSA Peugeot/Citroen) by mohli mat spolupracujuceho mikroelektronika na tieto opravy, ale bolo by treba taky servis najst. Preto tie Peugeot fora som spominal.

tundra
19. máj 2024

@madeincssr ja som prebehol nemecke,to co som nasiel som sem napisal.Nenasiel som online obchod s origo dielmi ako ma toyota.

tundra
19. máj 2024

Nasiel som este jeden tachometer,obchodnik ma 4,97 recenzie z 29737.Tu by som sa nebal nakupovat.
https://www.teilehaber.de/itm/tachometer-peugeo...

Strana
z2