Prečo nefunguje ukazovateľ kilometrov?
Ahojte 🙂 možno to sem nepatrí ale skúsim..čo môže byť problém ak mi prístrojová doska ukazuje len takto alebo vôbec km ? Idem zachvíľu na stk a chcela by som to dať dokopy..máte nejaké skúsenosti ?

Ano, clovek by musel okolo toho vela nastudovat (venovat tomu cas), aby to poriesil ciastocne vo svojej rezii. Okrem toho tvoj zdruzeny pristroj ma zrejme dve nezavisle chyby - problem s otackomerom a vadny displej s poctom km.
@madeincssr otazka je ci v servise budu mat kapacitu to opravit.Moja skusenost z dôb minulych na SK,vymienali len diely kus za kus.Pokus omyl.
Pri starsich autach je to este horsie...
@tundra hej, v znackovom urcite budu menit cely zdruzeny pristroj (cize palka). Ale zas maju tovarensku diagnostiku, nakoduju, nastavia km ako treba, zapisu do servisky. V dobrom nezavislom (co sa podla referencii specializuje na PSA Peugeot/Citroen) by mohli mat spolupracujuceho mikroelektronika na tieto opravy, ale bolo by treba taky servis najst. Preto tie Peugeot fora som spominal.
@madeincssr ja som prebehol nemecke,to co som nasiel som sem napisal.Nenasiel som online obchod s origo dielmi ako ma toyota.
Nasiel som este jeden tachometer,obchodnik ma 4,97 recenzie z 29737.Tu by som sa nebal nakupovat.
https://www.teilehaber.de/itm/tachometer-peugeo...

Zavolám zajtra do servisu a dám to radšej opraviť vyjde ma to lepšie ako naletieť niekomu
@tundra