Prečo nevoliť SaS?
Ja ich volím roky rokúce, tu na mk sa o nich nepíše, čím vás sklamali že ich nechcete voliť?
A preco volit? Tvoj pohlad- nazor?
@zuzinka888 nejaká agentúra robí predvolebný prieskum zadarmo na MK 😵💫
To, či ich budem voliť/nebudem sa vyjadrovať budem až potom, keď Vy ako dlhoročný volič/volička nebudete zakladať anonymné diskusie. Keď si za nimi tak stojíte, tak priamo hľaď, vypnúť hruď a šup nová téma s nickom. A voliť si môže každý koho chce, ako chce, kedy chce - ak máte občiansky, tak ste svojprávna osoba a nikto z nás Vám nemôže prikazovať či vôbec ísť voliť a koho voliť... ahhh
joooooj toho by bolo, ale skúsme len toť dozadu - marcinková a cigániková sa ani len nedostavili otvoriť schôdzku na odvolanie kollára za facky, aké veľké bojovníčky za ženy či ako to znie ich slogan 😉 akurát tak puše....
Ja proti Saske nic nemam, ale co vnimam v okoli, tak ludi v poslednom roku/rokoch proste nasral Sulik. SaSka existuje uz roky rokuce a dieru do sveta neurobili, takze aj nejaku ich realnu pracu je tazke hladat a vnimat. Kludne by som ich vsak volila, ale v tychto volbach by to bol zrejme (skoro) prepadnuty hlas.
Volila som ich kvôli ekonomickému programu, stále je tam niekoľko ľudí, čo stoja za to, ale vadil mi spôsob komunikácie v posledných rokoch a voliť ich už nebudem.
Volím ich roky a nič na tom nemienim meniť. Nakoľko som pravicový volič a kadejakých radoby sociálnych posukov voliť nemienim, ani veľa na výber nemám. Keď teda k posukom vylúčim aj fanatikov a magorov. 🤷♀️
@zuzinka888 ja ich volím roky aj s manželom, sme podnikatelia tak preto, prídu mi najmenšie zlo ...musím to tak napísať je to smutné. Páči sa mi aj ich program je veľmi profesionalny
@azzflo veď nad tým aj ja uvazujem
@zaba21 mne sa tiež nepáčila ich FB prezentacia
Vždy sme ich volili aj s manželom ale stačilo ich smer sa nám už nepozdáva a ideme voliť PS program skvelý myslia na budúcnosť a hlavne žiadny populizmus
aj tam sa nájdu " podivíni"...
Hľadám nejakú alternatívu sas ale nedarí sa mi neviem sa rozhodnúť či ich znovu voliť 😕😕
Mimo politiky.
Nesledujem vobec slovenske "celebrity", ale zaregistrovala som ako sa prezentuje sulikov syn.
Uplna nocna mora pre mna, ze by z mojho dietata nieco take vyrastlo. 🙈
Voliť? Načo??? Každý kto sa dostane ku korytu sa stane nenazranou svinou. Ja už neverím nikomu a je mi už úplne jedno aký šašo sa dostane na čelo
@missdiva bože chudák Sulík toto je strašná hanba ten prepnúť synáčik ale to nemá so sulikovimi schopn.nic
@basska_b človeka tvorí celé sociálne prostredie
Sulikov pragmatizmus sa mi vzdy pacil, zial jeho jeho logicky pragmatizmus kazi jeho nechopnot pristupit na kompromis. V politike je to sice vzacne, ale kontraproduktivne. Takze, teraz neviem ci mu este dam hlas
Ach, majú tam Tomáša Szalaya, pre mňa je to kapacita.. Fakt neviem koho voliť, lebo SAS som nechcela, ale ten Szalay.. 🙈
Co ma Sulikov syn s voľbami? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Dáva mu nejaké politické funkcie? Nedáva. Takže mi je úplne fuk, ci je vzornak alebo prepnuty magor.
Sulik je pragmatik. Žiaľ, v politike treba viac než rozum schopnosť líškat sa. Kolegom, protivníkom, voličom.... To Sulik nezvláda. Ale fakt som zatiaľ nenasla ani náznakom alternatívu.
Sas bola v koalicii 2x a 2x to skocilo predcasnymi volbami...ak chce niekto stabilnu vladu, tak bez nich. Za mna...same reci a skutek utek. Sance mali...vysledok?
Sulik je slaboch, ako male dieta, ak nie je po jeho, voli radikalne riesenie. Politika je o kompromisoch, on ich robit nevie. A to je jeho zasadny nedostatok
Volila som ich vždy, bohužiaľ, sklamali ma a tentokrát už voliť nepôjdem. Všetci sú rovnakí, keď sa dostanú k moci. Len vlastné egá, prospech a zisky. Podľa mňa, normálny človek do politiky nepôjde a ak aj bolo pár normálnych, tá politika a moc ich úplne rozloží.. Čiže už stačilo..
Ja som ich nevolila ani predtým, lebo to už poznám, že Sulík aj keď je dosť rozhľadený a má ekonomické vzdelanie, podobne v SaS bol taký rozhľadený aj Mihál, ale keď ide o to aby sa prispôsobil, urobil kompromis, tak už im to nejde. A práve tá spolupráca je veľmi dôležitá. A Cigániková alebo Zemanová, bez tých to tiež pôjde v politike ešte lepšie ako s nimi. Možno sa dostanú do parlamentu, ale ten kto bude zostavovať vládu si iste veľmi dobre rozmyslí, či by ich chcel.
@uriva saska ma velmi sobry ekonomicky program. Su tam ludia ako Marcinkova co vedie rodinnu politiku, ciganikiva je dobra v zdravotnictve a tak. Rozhodujem sa medzi sas a pskom. Uvidim este ako sa saska postavi k pravam lgbti a adopciam deti, viem ze su nejakym sposobom za, ale nezachytila som ako velmi. Jedine mi vadi Sulik, ale co uz.

Vol koho chceš.