Prečo nezasiahneme, keď muži na fóre urážajú ženy?
Preco sa v diskusiach na zenskom fore neozveme, ked chlapi urazaju prispievatelky, s ktorymi nesuhlasia a aj sa vulgarne vyjadruju?
@miskakyska nie, nedoslo k nedorozumeniu
@eva8, ja ti neviem. Mnohé otázky a diskusie sú tu také, že človek musí mať obrovskú mieru sebaovládania, aby mu prsty nepredbehli mozog a nenapísal niečo nepríjemné. Táto vlastnosť nie je daná každému (mne teda určite nie)a ešte menej často ňou disponujú muži. Všimla som si, že
@chodec15 občas vysumi, aj kolega, ktorému som zabudla nick (marseneviemco), ale zase považovať to za "urážku".... Sme tu virtuálne, s niektorými sa zhodneme, s inými menej, niektorí sa nám názorovo pozdávajú, iných rovno preskočime, ale hrať sa na urazenych, ženy či mužov, to mi pripadá také investovanie zbytočných reálnych pocitov do nereálneho sveta. Keď sa ma niekto virtuálny reálne dotkne, je načase dať si pár dní pauzu s ideme ďalej.
@eva8, necítil. Len ti povedal, že si začala ty 🤣 Pozri, keď ti napíšem: (to je teraz len ilustračný príklad, nie môj názor): "Bože Eva, ty si hus!", tak to vypovedá oveľa viac o mne než o tebe. Proste si mi vedome či nevedome stupila na otlak a ja sa pokúšam ti to vrátiť. A že to písomne zostava, začne sa o tom debatovať ďalej a z hlúpej poznámky je ďalšia diskusia. 🤷🏼♀️ Je to strata času. A nervov. Fakt. 😁
@vroni ten clovek mohol povedat nieco take ako o.k., prestrelil som, pardon, stratil som nervy... 😉 , alebo byt ticho. Lenze kopec reakcii vyustenych do vulgarizmu, bez odpovede v povodnej teme. S pokracovanim v tejto teme, s vyustenim do "vtipnej" poznamky 🙃
Kazdy niekedy strati nervy, uznam
Teraz som citala:
Slušnosť nie je slabosť.
🙂
Davajme si pozor na to, ze ponizovat sa da aj bez nadavok. Prebehol v tejto teme velmi pekny rozhovor medzi 2 prispievatelkami.
Naozaj vsetkym dakujem
Úprimne pochybujem že by sa niekedy niekto neozval a nepokusal sa stopnúť urážky tu na fóre..

@chodec15 neosocovala som ta. Ked, tak sa mohli citit dotknute zeny, ze ich "osocujem", pretoze sa nezastanu inej zeny. Ten prispevok by asi nebol zmazany, keby bol v poriadku. Ci?