icon

Prečo nezasiahneme, keď muži na fóre urážajú ženy?

eva8
8. mar 2024

Preco sa v diskusiach na zenskom fore neozveme, ked chlapi urazaju prispievatelky, s ktorymi nesuhlasia a aj sa vulgarne vyjadruju?

Strana
z3
eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 neosocovala som ta. Ked, tak sa mohli citit dotknute zeny, ze ich "osocujem", pretoze sa nezastanu inej zeny. Ten prispevok by asi nebol zmazany, keby bol v poriadku. Ci?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
autor
9. mar 2024

@miskakyska nie, nedoslo k nedorozumeniu

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 🙃
Pekny den prajem 😘

beata_k
9. mar 2024

@eva8 Toto nie je zenske forum. Je to stranka pre rodicov. Mozu tu chodit aj muzi a mozu mat aj vlastny nazor, ktory sa tebe nemusi pacit. Kiez by ich tu bolo viac.

eva8
autor
9. mar 2024

@beata_k ano, dakujem za poopravenie.

vroni
9. mar 2024

@eva8, ja ti neviem. Mnohé otázky a diskusie sú tu také, že človek musí mať obrovskú mieru sebaovládania, aby mu prsty nepredbehli mozog a nenapísal niečo nepríjemné. Táto vlastnosť nie je daná každému (mne teda určite nie)a ešte menej často ňou disponujú muži. Všimla som si, že
@chodec15 občas vysumi, aj kolega, ktorému som zabudla nick (marseneviemco), ale zase považovať to za "urážku".... Sme tu virtuálne, s niektorými sa zhodneme, s inými menej, niektorí sa nám názorovo pozdávajú, iných rovno preskočime, ale hrať sa na urazenych, ženy či mužov, to mi pripadá také investovanie zbytočných reálnych pocitov do nereálneho sveta. Keď sa ma niekto virtuálny reálne dotkne, je načase dať si pár dní pauzu s ideme ďalej.

eva8
autor
9. mar 2024

@vroni urazeny sa citil @chodec15 Preto som pouzila slovo urazanie. Inak by som pouzila pojem ponizovanie.

vroni
9. mar 2024

@eva8, necítil. Len ti povedal, že si začala ty 🤣 Pozri, keď ti napíšem: (to je teraz len ilustračný príklad, nie môj názor): "Bože Eva, ty si hus!", tak to vypovedá oveľa viac o mne než o tebe. Proste si mi vedome či nevedome stupila na otlak a ja sa pokúšam ti to vrátiť. A že to písomne zostava, začne sa o tom debatovať ďalej a z hlúpej poznámky je ďalšia diskusia. 🤷🏼‍♀️ Je to strata času. A nervov. Fakt. 😁

eva8
autor
9. mar 2024

@vroni ten clovek mohol povedat nieco take ako o.k., prestrelil som, pardon, stratil som nervy... 😉 , alebo byt ticho. Lenze kopec reakcii vyustenych do vulgarizmu, bez odpovede v povodnej teme. S pokracovanim v tejto teme, s vyustenim do "vtipnej" poznamky 🙃

Kazdy niekedy strati nervy, uznam

vroni
9. mar 2024

@eva8, ale toto je náramne ťažké, priznať, že som prestrelil/-a. Dúfať, že ustúpi ten druhy je pohodlnejšie. A znesiteľnejšie pre ego.

domkakvet
9. mar 2024

@eva8 nic take som nevidela.

eva8
autor
10. mar 2024

Teraz som citala:
Slušnosť nie je slabosť.
🙂

Davajme si pozor na to, ze ponizovat sa da aj bez nadavok. Prebehol v tejto teme velmi pekny rozhovor medzi 2 prispievatelkami.
Naozaj vsetkym dakujem

jana_eyre_2
10. mar 2024

Úprimne pochybujem že by sa niekedy niekto neozval a nepokusal sa stopnúť urážky tu na fóre..

Strana
z3