icon

Prečo nosí Marianna Ďurianová nevhodnú parochňu?

19. feb 2026

Veď svoje vlasy ma úplne v pohode. Vyzerá to otrasne a neprirodzene.

Strana
z2
anonym_632647
19. feb 2026

Ako to ovplyvňuje tvoj život?
Ja ani neviem že má parochňu a meno som dala do googlu že kto to je až potom som si spomenula.

anonym_a65192
19. feb 2026

Ona ma parochnu?

anonym_ae2b1e
19. feb 2026

Kde ju momentálne s tou parochňou uvidím? Nech viem reagovať.

sara07
19. feb 2026

ani neviem a kto ti káže sa na nu pozerať , ak vytača prepni program alebo vypni tv , že ta vôbec ako irituje 😂

viestta
19. feb 2026

aby si mala co riesit

anonym_840f73
19. feb 2026

pokiaľ viem, je to Marianna

biba_18
19. feb 2026

fakt má parochňu? 😲
ale ona čím je staršia tým je krajšia. mne sa veľmi páči…

rozculena
19. feb 2026

má parochňu? Aj tu? A nech má,a čo akože
https://www.google.com/search?q=Marianna+Ďurian...

anonym_98a070
19. feb 2026

@anonym_autor Hlavne je, ze Ty si krasna.

anonym_d60950
19. feb 2026

@anonym_autor Prvý krát počujem..a fakt je,že keď neviem podobné hlúposti oveľa lepšie sa mi žije 🤙

autor
19. feb 2026
@anonym_ae2b1e

Kde ju momentálne s tou parochňou uvidím? Nech viem reagovať.

@anonym_ae2b1e televízne noviny na markíze.

V ružovom nemá parochňu. V zelenom má.

pe_mi
19. feb 2026

Parochňu nemá , kde to kto potvrdil
Sú to len reči si myslím
A keby aj mala, má to pekne , husté
Isto lepšie , než niektoré , čo majú nešťastne predĺžené vlasy
Je pekná upravená a čím staršia, krajšia . Suhlasim

anonym_97606f
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_ae2b1e televízne noviny na markíze.

V ružovom nemá parochňu. V zelenom má.

@anonym_autor Možno jej ničí vlasy tá úprava, ktorú musela každý deň podstúpiť napr.

autor
19. feb 2026
@anonym_98a070

@anonym_autor Hlavne je, ze Ty si krasna.

@anonym_98a070 pravda 🙂 … a ja nehovorím, že nieje aj ona krásna. Mne sa páči. Len hovorím, že Ta parochňa je na nej otrasná a neprirodzene vyzerajúca. Že je to podľa mna zbytočne … Ak to ma nejakú ďalšiu “funkciu” ok, ale škoda toho.

anonym_7ef604
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_98a070 pravda 🙂 … a ja nehovorím, že nieje aj ona krásna. Mne sa páči. Len hovorím, že Ta parochňa je na nej otrasná a neprirodzene vyzerajúca. Že je to podľa mna zbytočne … Ak to ma nejakú ďalšiu “funkciu” ok, ale škoda toho.

@anonym_autor možno má riedke vlasy, tak si takto pomôže , ale aj tak si myslím, že sú to jej vlasy

autor
19. feb 2026
@pe_mi

Parochňu nemá , kde to kto potvrdil
Sú to len reči si myslím
A keby aj mala, má to pekne , husté
Isto lepšie , než niektoré , čo majú nešťastne predĺžené vlasy
Je pekná upravená a čím staršia, krajšia . Suhlasim

@pe_mi https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubizn... Sama to potvrdila už keď moderovala z Vatikánu. A používa ju aj v televíznych novinách.

pe_mi
19. feb 2026
@anonym_autor

@pe_mi https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubizn... Sama to potvrdila už keď moderovala z Vatikánu. A používa ju aj v televíznych novinách.

Aha, nezachytila som
Fakt sa mi ona páči a dokonca by som jej závidela hustotu vlasov, ja a moje splahle vlasy 😒

martinka13
Autor odpoveď zmazal
anonym_595aea
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ano obcas ju ma... ale bezne ju nenosi. ak sa pohorsujem nad dnesnymi spravami tak dnes parochnu nemala..

anonym_ae2b1e
19. feb 2026

Parochňa veľmi ničí vlasy. Ale na tej foto vidno že už má ten krk v horšom stave oproti ksichtu.

anonym_7c644f
19. feb 2026
@anonym_ae2b1e

Parochňa veľmi ničí vlasy. Ale na tej foto vidno že už má ten krk v horšom stave oproti ksichtu.

@anonym_ae2b1e nevidím žiaden hrozný krk

ivicatolic
19. feb 2026

@anonym_autor Marianka je krásna, múdra a milá.... nechajte ju na pokoji....šic šic 👉👉👉

nika185
19. feb 2026

nieje prvá ani posledná, viacerým tam dávajú príčesky, napr. aj Puškárovej....

autor
19. feb 2026
@anonym_595aea

@anonym_autor ano obcas ju ma... ale bezne ju nenosi. ak sa pohorsujem nad dnesnymi spravami tak dnes parochnu nemala..

@anonym_595aea ale mala.

anonym_d755b7
19. feb 2026

Parochnu ma lepsiu, svoje vlasy ma farby slamy. Otrasne.

sara07
20. feb 2026

neviem s čím máš ako problém, chcela by som vidiet tvoje vlasy a učes,
tak má zrejme farbenim alebo nadpajanim zničené vlasy, kopu báb ich má ,nie je ani prva ani posledna
zaleží aj od nasvietenia
ked nebude mat tak bude problém že ma riedke, že ma niečo urobit, ked bude mat turban sodoma gomora alebo ked bude do hola tak to asi vyletiš z kože
podla mna tuto uplne v pohode ...
má 50 rokov , vyzera dobre na ten vek ...

sara07
20. feb 2026

mne sa viac pači po bradu ked ma vlasy ... no ale to tu bude ako pri sklenarikovej že vlasy maju byt dlhe stoj čo stoj 😂

anonym_841247
20. feb 2026

@anonym_autor mat tvoje problemy a prezidentov plat

anonym_e3b643
20. feb 2026

@anonym_autor ona má vlasy dobré s parochňou či bez. Otrasnejšie vlasy má Puškárová aj s tou divnou farbou, a je jedno či má Zlatica parochňu či nie, ale nevyzerajú tie jej vlasy dobre.

anonym_7c644f
20. feb 2026
@sara07

mne sa viac pači po bradu ked ma vlasy ... no ale to tu bude ako pri sklenarikovej že vlasy maju byt dlhe stoj čo stoj 😂

@sara07 Sklenarikova uz ma uplne krátke a ked si urobi hore objem, sekne jej to ale ze fakt. Pripomína mi účesom speváčku Roxette

Strana
z2