icon

Prečo pekné ženy “nemajú kamarátky“ ?

8. máj 2021

Ahojte celkom ma toto zaujíma . Všimla som si to z môjho okolia . Že pekne ženy ( bavíme sa fakt že o krásnych kočkach ) majú problem so spoločnostou. Bud nie sú obľúbené , alebo sa im druhé vyhýbajú alebo ak je aj partia kamaratiek a jedna pozná druhu tak proste tu peknú nie každý k sebe prijme atd . Čím to je ? Nemyslím si že by to bolo len povahou že sa s tou peknou zenou proste nechcú aktívne stretavat ..

Strana
z2
syslik81
8. máj 2021

pretoze zeny su zavistlive ... boja sa ze im preberu chlapov , ze vedla nich budu same vyzerat skarado ..alebo ich hned odsudia ze su namyslene a povrchne ... ale osobne poznam vela peknych zien a kamaratky maju - tie uprimne a ozajstne a nie tie povrchne co odsudzuju a nedaju samcu .. nie nadarmo sa vravi -vrana k vrane sada 😉

kengurica
Autor odpoveď zmazal
hiddenobject
8. máj 2021

Pekne zeny posobia namyslene a ze by sa neznizovali kamarátit sa s niekym, kto nema ich grady :D asi preto

elizabet173
8. máj 2021

neviem, ako si na to prišla, možno to je len náhoda. Ja taký pocit nemám, žena ak je krásna, ale ešte niečo aj zo seba vyžaruje, iným je v jej spoločnosti príjemne, má kamarátok dosť. No ak si na svojej kráse príliš zakladá, nič iné ju nezaujíma, tak asi aj od seba iných odpudzuje. Ale ja nemám takú skúsenosť, mám krásnu kolegyňu, no nie len zjavom, ale aj duchom a kamarátok má dosť. Ale inak je fajn, že ťa práve toto zaujíma, že nemáš iné problémy

83lenka83
8. máj 2021

Lebo sa boja, ze im preberie napadnikov alebo frajerov alebo sú dievčatá z ich okolia zakomplexovane. Ja som mala tiež tento problém a nerozumela som tomu prečo ma nemajú radi a robia mi zle. Uz sa nad tým nepozastavujem. Púšťam si do života len ľudí, ktorí za to stoja.

lindous
8. máj 2021

Núka sa logická odpoveď, nechcú pri nej vyzerať ako škaredé káčatko, cítia sa pri nej menej sebavedome ... ale teda ja toto vo svojom okolí nepozorujem, napríklad jedna z mojich najlepších kamarátiek je nádherná žena a každý si ju v momente obľúbi, pretože z nej vyžaruje neskutočné dobro a aj vnútroná krása, nie len vonkajšia 🙂 a teda nie je jediná, ktorú poznám naozaj peknú a pri tom aj medzi babskou partiou obľúbenú

jablkovastrudla
8. máj 2021

Som krasna a mam vela kamaratok 😃

autor
8. máj 2021

Nie skôr z opačnej strany som si to všimla . Že ta pekná by aj chcela ale ta menej pekná napr nemá nejal záujem chápete 😀

miriam_s
8. máj 2021

Myslím že to závisí aj od toho akými ľuďmi je obklopená a akú má povahu... Nemyslím, že sa to dá tak generalizovať... Časť ľudí sa ozaj môže cítiť menejcenné vplyvom vlastných komplexov ktoré sa v nich ozývajú... Ale ide aj ako sa to dievča správa k ľuďom....

asia83
8. máj 2021

Závisť, čo je strašne smutné. Závisť je vlastne primitívnosť a nízka inteligencia.

simca06022011
8. máj 2021

vobec nemam tento pocit a ani som si to vo svojom okoli nevsimla... :D

lindous
8. máj 2021

Krása je niečo tak abstraktné, čo sa páči jednému sa nemusí páčiť druhému a tá "menej pekná" ani nemusí vnímať tú "krajšiu" ako "krajšiu", ale je za tým niečo úplne iné 😅 keď sa s niekým chcem kamarátiť, tak je pre to, že sme na rovnakej vlne a máme si čo povedať a hlavne teda nerozdeľujem svoje kamaráky na krajšie odo mňa a škaredšie odo mňa 😅

makova333
8. máj 2021

Pausalizujes. Vobec to nie je take jdenoduche.Podla tvojej logiky by zeny priemerne alebo nie velmi pekne mali mat furu kamaratiek. A veru, nie je tomu tak. Priemerne pekna zena nema problem mat kamaratku aj vychyrenu krasavicu, ak si osobnostne sadnu.

hederamonstera
8. máj 2021

Esteze je krasa subjektivna. Nic take som si doteraz nevsimla

konikkon
8. máj 2021

Ženy si o mne odjakživa myslia ze som namyslená, zahľadena do seba a nič iné ma nezaujíma len výzor. Nemám chuť ich presviedčať o opaku. Som introvert a preferujem okolo seba menej ludi. Ľuďom trvá dlhšie, kým ma spoznajú a zistia, aka som. V 99% následne menia na mňa názor a máme výborne vzťahy. Tak tomu bolo aj na pracovisku. Som nekonfliktny typ, ktorý si nerád robí nepriateľov a intrigy. Často som terčom ohovárania a závisti zo strany žien, ktoré ma osobne nepoznajú a mne sa to náhodne dostane do uši. Som na to uz zvyknutá a uz sa vôbec nezamyslam sa nad takými rečami. Neviem prečo sa takto niektore správajú, ja v sebe nemám potrebu takto riešiť cudzích ludi.

1mata
8. máj 2021

Lebo by pri tej škaredšej sťahovala pozornosť len na seba a tej menej peknej to je možno nepríjemné 🤔 myslím si... lebo ženy sú ako kamarátky dosť zákerné.

kammik
8. máj 2021

@hederamonstera presne si to vystihla 🙂

tosomja
8. máj 2021

Pretože ja sa nepovažujem za krasotinku, modelku...a aj tak nemám kamarátky, nevyhľadávam nejak spoločnosť. Nezaujímajú má každodenné starosti, ktoré mám doma aj ja, a tak isto ma nezaujíma kto kde bol na dovolenke, koľko barov pochodil, koľko mužov ulovili...atď.
Ale nemyslím si, že pekne ženy nemajú kamarátky, len sa pohybujú vo svojom kruhu. Plávajú vo svojich vodách.

jana_eyre_2
8. máj 2021

Čiže keď mám kamarátky, tak som škaredá ? 😂😂😂

Neviem, túto teóriu som si nikdy nevšimla.. mám pár naozaj krásnych kamarátok a úprimne o sebe si nemyslím že som krásavica, ale teda nekamaratit sa s niekým pre jeho výzor to by ma ani nenapadlo... Skôr či nejde o niečo iné 🤔

felicita027
8. máj 2021

Ja v mojom okolí mám veľa pekných žien, či už zo školy alebo práce a so spoločnosťou nemajú problém 😂🙂 nemyslím si, že ide o výzor skôr ide jak ten človek sa správa a akú má povahu

fadama
8. máj 2021

Keď nemám kamarátky, tak som kus? 😂😂😂

domak2
8. máj 2021

Tiež by som rada vedela co znamená "fakt, ze krasna zena" , lebo ja mám kopu kamarátok o ktorých si myslím, ze sú krásne a ešte k tomu ani nie sproste 🤭😅
Podľa mňa je to individuálne, niekto sa snaží kompenzovat osobnostne nedostatky prilisnou starostlivostou o seba, a tam potom krasa nie je ukazovateľ toho, prečo je kamarátok menej.

autor
8. máj 2021

Napríklad toto je krasna žena 🙂 takýto typ som myslela

elizabet173
8. máj 2021

no ako pre koho, pre teba možno, áno, pre iného sú tie pery odpudivé, aj keď pleť a vlasy má krásne. Mňa by skôr zaujímalo, čo ťa viedlo k tomu založiť takúto diskusiu, prečo sa tým vôbec zaoberáš, ak to nie je tajomstvo

autor
8. máj 2021

@elizabet173 pretože poznam jeden typ takejto ženy a je aj veľmi dobrá povaha neškodná atd preto ma to tak zaráža že či to bude tým ako vyzerá 🤷🏽‍♀️

kkovacovak
8. máj 2021

Tak ja som asi tiež strašne pekná lebo mám okolo seba málo kamarátok 😄 Osobne si myslím že to závisí od typu osobnosti. Ja napríklad nepotrebujem 20 kamarátok aby som bola spokojná. Stačia mi 2-3. Vsádzam na kvalitu nie kvantitu. Ale viem že sú ženy ktoré potrebujú mať okolo seba ,,slepačiniec,,. Nikdy som asi kamarátky nedelila na pekne a menej pekné.
Ja zase naopak poznám pekné ženy ktoré sa schválne kamarátia s menej atraktívnymi aby pri nich pôsobili krajšie. A to je tiež dosť hrozné 🤦‍♀️

jana_eyre_2
8. máj 2021

@anonym keď poznáš takú dobru, krásnu ženu tak si asi jej kamarátka, tak snáď vieš povedať či sa s ňou bavíš, alebo nebavis kvôli výzoru, nie? Človek nepotrebuje 30kamaratiek, stačí aj jedna a ak má teba, tak nevidím problém.. Alebo píšeš o sebe?

elizabet173
8. máj 2021

neviem, nikdy som sa tým nezaoberala, okolo seba mám viacero krásnych mladých žien, nemám pocit, že by nemali kamarátky, skôr naopak. Ale ako som písala, okrem krásy z nich musí niečo vyžarovať. V inej téme som pres časom spomínala pani v strednom veku, plnoštíhlej postavy, ktorá aj keby si na seba navliekla vrece, tak na nej vyzerá perfektne a je napriek veku a váhe stále obletovaná mužmi. Ale je v nej niečo príjemné, v jej spoločnosti sa každý cíti fajn, na nič sa nehrá, je prirodzená, možno to bude tým, neviem. Okrem toho pri kamarátkach predsa nejde o kvantitu, ale kvalitu, aspoň ja som to vždy uprednostňovala.

h2
8. máj 2021

To nie je pravda. Ja mám kopu kamošiek. 😂😂😂

amelie2017
8. máj 2021

Len tak z fotiek mojich kamaratok by som ti mohla poslat minimalne 7 podobnych, ako na obrazku (aj ked tak dokonale nalicene nechodia kazdy den, len na speci prilezitosti) a vsetky maju kamaratky. Su to krasne zeny aj prirodzene, aj nalicene. Vsetky maju aj partnerov, manzelov. Az na jednu. Tej sa asi boja, lebo je aj velmi uspesna a financne nezavisla.

Strana
z2