Prečo Plačková vyzerá tak vychudnuto?
Ako je možné že plackova teraz vyzerá ako vychrtlina.. pritom do fitka nechodí a nevyzerá že by si dávala pozor na to čo jje?
Toto fakt nechápem 😂
Nechodí do fitka ale trénuje doma s trénerom 😊 všetky jej len nakladate a neviem cítim dosť závisť z tých vašich komentárov... Podľa mňa je už tiež dosť chudá ale to neznamená že ju budem hejtovat je to každého osobná vec či chce byť chudý na kosť alebo pribratý alebo mega tučný... Každý si je strojcom svojho šťastia
@dididudu môžem sa opýtať co konkrétne podľa teba ženy co tu píšu závidia plackovej? Pretože napríklad ja ked ju vidím aktuálne..je mi jej skor ľúto. Peniaze.nepeniaze, racionálne zmýšľajúci človek vidí, ze ta zena je úplne psychicky mimo a odzrkadľuje sa to na výzore... Takže este raz,co jej môžem závidieť?
Podla mňa ako chlapa v rokov má na svoju postavu veľmi veľkú hlavu a ešte väčšie ústa. Áno každý sme iný,ale takto podľa mňa nevyzerá pekná žena.
Som ju videla na živo. Na živo vôbec nepôsobí tak umelo a ešte lepšie vyzerá. Vôbec nevyzerá ako keby fetovala alebo dačo brala.
Ma salón a veľa peňazí. Verte mi že s tými prístrojmi je veľmi ľahko zhodiť dole kilá a vyzerať dobre. Kavitacia, madero a LPG robia zázraky aj po pár procedúr + dodržať trocha zdravej stravy. 🙂
@moulin20 ja si myslim ze aj ano.A susk sa to o nej,takze to asi len tak nebude.A ona naozaj nikdy tak chuda nebola,aj ked mala ine diety.Zasa telo aj dietami si zvykne a nejdes tak dole s kilami.Cize asi nieco berie.Inak v tvari je taka chuda a tak nebila nikdy,akurat jej to oridava roky.
určite berie nejaké drogy....

https://www.startitup.sk/super-liek-na-chudnuti...