icon

Prečo pri jednom dni zatvorených obchodov ľudia šalejú?

2. apr 2021

Myslim ze si to vsimol nejeden normalny clovek 😃 Ja vsak nepochopim naco su ludom pri 1-2 dnoch zatvorenych obchodov plne kose? Ja si vzdy pred sviatkami radsej nakupim dopredu pretoze viem co to v obchodoch bude. Bohuzial dostala som sa do obchodu az vcera ale isla som si zbehnut len po pecivo a dalsich cca 6 veci v kosiku co mi bolo treba. Ale to co som videla mne sa naozaj zastavuje rozum. Ludia plne kose, dobre ze nie 20 rozkov a prosim pekne bez srandy niekto mal v kosiku 3 chleby. To akoze vazne niektori len jedia a jedia alebo co? Proste ja tomu nerozumiem. Ja nakupujem s mierou ziadne taketo nakupy nerobim ci je otvorene alebo zatvorene, kupim si len to co bezne potrebujem ale ked vidim v obchodoch toto tak naozaj neviem ci su nenormalni ostatni alebo som nenormalna ja??? Az som sa vcera hanbila ze som mala v kosiku len 7 veci a nie plne kose kopcom ako ostatni 🤦‍♀️

Strana
z8
jana_eyre_2
3. apr 2021

@ravenman relax si teda predstavujem úplne inak ako trepanim sa do obchodu medzi x ľudí..

viestta
Odpoveď bola odstránená
littlebubble
3. apr 2021

@ravenman Lebo nemám rada miesta kde je milión ľudí.

antoniatonka
3. apr 2021

bozinku baby, vy este furt riesite nakupy, no hold kto nebol vo stvrtok, bol dnes, a dva dni nebude o com pisat, bo budu obchody zatvorene, no 8 stran! tam ste mali vypekat, nie tu sediet, alebo do obchodu zbehnut🙂)

carmenuska
3. apr 2021

@maciatkolulu kde píšem kedy kupujem zeleninu.Pisem,že čerstvú. Ty čítaj prosím s porozumením,dobre?Ty očividne si domyslas.Najprv ,že nenosime rúška,potom že koľko sme tam na sviatky atď.Ved toto keď niekto číta ták pusto tých e-mailov čo používaš nad tebou. Z čoho som smiešna? Asi iba tebe keď sa tu smeješ. Mimochodom skorá reagovať,takže opúšťam túto debatu,každá normálna žena si urobí obraz z našej komunikácie. Ja som reagovala na tému svoj názor ,nie na teba nič .A ty odveci,úplne mimo témy ideš si svoje a smeješ sa. Je mi ťa ľúto ,veľmi. Veď sa smej kľudne ,ešte napíš niečo vtipné.Aj do tretice o lockdawne úplne mimo mojej reakcie. Presne typický mk.Odveci reakcie žien ,ktoré sa chcú iba vadiť a urážať .Niektoré máte hrozne nudný život. Veď sa doma s chlapom pohádaj. Pekne sviatky.Poucenie dobuducna,rolovat,tak ako doteraz 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️.Len bohužiaľ som chcela autorke povedať,že nie vždy je život iných,taký aký si myslíme. A áno,predstav si,že kupujú plne koše aj tri krát do týždňa. Každý deň rožky aj chlieb,aj kartón jogurtov pre všetky zhavranele sestry aj nenazrarych ostatných.Precoraj si moje dve reakcie s porozumením a potom tvoje prosím ťa. Nerada by som ti to vysvetlovala znova. Mier a zaryp už do inej dámy .U mňa neuspejes.

viestta
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
3. apr 2021

ked popracujes na svojom sebavedomi, nebudes sa musiet hanbit za svojich sedem poloziek v nakupnom voziku a do cudzich vozikov budes cumakovat len vtedy, ked si budes vyberat rad, do ktoreho sa chces postavit 😉

Strana
z8