Prečo sa ľudia zaoberajú maličkosťami miesto vážnych problémov?
niekedy ma fakt pocit ze ludia riesia blbosti a nie vazne veci
to fakt existuju ludia co naozaj mjusia riesit blbosti a nie realny zivot?
to vazne kazdy ma peniaze, nikto neumiera nie je chory?
lebo co citam a pocuvam, naozja su ludia co riesia tuctoviny?
alebo potom su ludia co nesu celu bolest sami
co nemaju peniaze zdravie ani rodinu
kto o tomto rozhoduje?
lebo co tu citam a co riesia niektore zeny. je mi z nich...
A keď ti napíšem, že som onko pacient, že s dieťatom behám po psychológoch, že som slobodná matka, ktorá si nemá kedy oddýchnuť...ale nerieším to na verejných fórach, tak sa budeš cítiť lepšie?
Vieš, pre mňa je MK zábavou, únikom pred vážnými vecami, ktoré neustále riešim...tak možno to tak majú aj iné a preto riešia prkotiny...a pritom sa na tom možno aj zabavia...
Pretože som doma s dvoma deťmi z toho jedno má dva roky a druhé mesiac a pol a môj sociálny kontakt aktuálne je nula preto... Je to dosť oslobodzujúce môcť riešiť nejakú prkotinku a nemusieť sa trápiť len sa tak vyventilovať
Autorka, a pre teba samotnú je táto téma len taký povzdych pri poobedňajšej kávičke, alebo ty sama riešiš vážny problém a uráža ťa, že ľudia dokážu byť zrútení z nepodstatností, kým ty trpíš niečím fatálnym?
Ak to prvé, tak vitaj v klube tých, ktorí riešia blbosti.
Ak to druhé, máš môj súcit a prajem ti, aby si našla riešenie a netrpela.
pohoršuješ sa nad tým, čo riešia ostatní a pritom si sem prispela témou, ktorá môže súťažiť o pi*ovinu mesiaca, pretože je úplne o ničom
Ty píšeš ako anonym. Ani nemáš odvahu sa tu prezentovať za seba. Dám ti radu- nečítaj tie p... a pozeraj radšej správy. To ti tiež dokáže zdvihnúť tlak. Ľudia majú veľa starostí no nie každý ich chce riešiť tu. A ak ti to tu nevyhovuje, tak máš právo sa odhlásiť ale nechodiť sem.
Mam vazne psychicke problemy... A predsa rada riesim aj nepodstatné veci..
@earlgrey dtzim ti palce aby sa ti darilo a dokazala aj nadalej bojovat. 🧡
Nikdy nevieš, čo sa skrýva pod obalom. Pre mňa je MK tiež relax, vypnutie, zasmiatie, niekedy sa snažím pomôcť aspoň cez písmenká. Je iba jedna téma,kde skutočne krútim hlavou nad zbytočnostou. Keď matka 3 zdravych synov, s dobrým manželom, všetci zdraví, práca, dom reve po nociach, lebo ona chcela svoju princezničku. A ďalšie ženy z koňa ju tam chápu a rozoberajú to na x strán. To bolo prvý a poslednýkrát, keď som si povedala, že toto je definícia nevďačnosti.
@terezkaarthuramax ❤️ ďakujem
Pre kazdeho je momentalny problem, s ktorym si nevie rady, problemom.

Ty sama riešiš pi**viny..