Prečo sa mi sníva o bábätku, keď nie som tehotná?
Sníva sa Vám niekedy s bábätkom? Pritom nie som tehotná ani nemám dieťa.
Boj som po pár rokoch vzdala, keďže ani clostybegyt nezabral. Dnes som mala sen, že som mala dieťa, akurát, že mi ho kolegyňa očkovala... Hej viem, nezmysel, kedze ta kolegyňa nepracuje v zdravotníckej sfére.
Je to len sen. Keby som bola zakaždým tehotná mám už plný dom detí a žiadne tu nevidím.
Mala som v obdobi keď sme sa dozvedeli že otehotnieť bude ťažké. Pritom prvé bolo na prvý sup. Podvedomie zrejme, mala som sny o bábätkách a pôrodoch o tom že som tehotná a tak.
Viem že to je len sen, snívalo sa mi viac krát o tom že buď mam bábo, alebo že som tehotná a nikdy nič...
Áno mávam pravidelne, že čakám tretie dieťa. Je to v podstate ako "nočná mora" keďže dieťa už nechcem.
To cakas, ze po sne s babom budes tehotna???? Vies kolkokrat sa mi snivalo s peniazmi?🙄
Po neuspechu s clostyl si do toho hodila vydle? Ved to je len zaciatok. Ano snivalo sa mi ze mam babo a? Tsk isto sa mi snivalo ze mam romanticky vztah s chalanom ktoreho som videla naposledy na zakladke, ze ma zastrelili alebo ze ma nahana medved. A?
@stanulienkat podľa mňa po tom túži, často rozmýšľa a potom sa jej aj somariny snívajú. Ale tie peniaze by som veru aj ja zobrala 😁
Bože... Kde som položila otázku že či boli po takom sne tehotné... Dramatizujete.. Histerky.
To ty si histerka,ktorá si myslí, že to môže niečo znamenať. Napríklad tehotenstvo
@domka222 kde som tym mierila akože?... Nikde.
Sa pozri vyššie. Alebo že som tehotná a nikdy nič
@domka222 no ved preto nehľadám súvis s tehotenstvom pane bože...
Autorka, bud k sebe uprimna. Je jednoznacne, ze si si touto diskusiou slubovala prispevky typu "Ano! Mne sa to snivalo a do tyzdna pozitivny test!", inak si neviem vysvetlit zmysel a princip tejto diskusie.
Velmi ma mrzi, ze tvoja tuzba byt rodicom ostala nenaplnena a dufam, ze raz najdes utechu.
len raz sa mi sníval sen o bábätku... prišla som domov a na rukách som mala malé bábo. Mama ma vítala....
a hádaj čo... o pár mesiacov som domov prišla s bábom. bolo to naše 4.
Jasné, nehladáš súvis. Len mi prosím ženy napíšte, že budem v blízkej dobe/alebo som už tehotná, že sa to stalo aj vám. Dobre vieš, že to bolo myslené tak. A s čím by to malo mať teda súvis?

Mávam také sny aj také ako keby reálne, všetko možné len neriešim potom lebo viem ze je to len sen