Prečo sa mi sníva o mŕtvych ľuďoch?
Čo znamena keď sa mi často sníva o mrtvich .Snívalo sa mi dokonca o takých na ktorých som vôbec nemyslela a niesu ani žiadni priatelia ani rodinný príbuzný.Jednoducho ich poznám s vydenia nie osobné.Moze to znamenať pre mňa niečo blížiace sa zle ? Smrť ? Lebo už tomu nerozumiem
Sny o mŕtvych nenaznacuju doslovnú smrť alebo nešťastný osud; znamenajú koniec starých, už nefunkčných vzorcov myslenia či správania, čo uvoľňuje priestor pre nový začiatok a osobný rast. Ak sa ti opakovane snívajú mŕtvi ľudia, ktorých osobne nepoznáš, môžu predstavovať archetypálne postavy z kolektívneho nevedomia. Tieto symboly často odkazujú na tie časti tvojej psychiky, ktoré zatiaľ neboli plne integrované alebo sa vyvíjajú. Inými slovami, môžu signalizovať, že určitá oblasť tvojho vnútorného života „umiera“ – to nie je nutne negatívne, ale skôr znamená, že staré spôsoby alebo postoje prichádzajú ku koncu, čo otvára cestu k premenám. Zároveň ide o pripomienku, že smrť v snoch v jungiánskej interpretácii viac symbolizuje transformáciu a regeneráciu než oznamovanie skutočného konca. Sny s takouto témou ťa môžu vyzývať, aby si sa pozrela hlbšie do seba a zvážila, ktoré aspekty tvojej osobnosti by si mohla potrebovať prehodnotiť alebo nechať „odpadnúť“ pre dosiahnutie väčšej vnútorné rovnováhy.
Ze bude prsat
Ja som mala minulý týždeň asi tri dni s mŕtvym. Boli pekné a znamenali, že sme sa spolu rozlúčili. Teda ja s ním.
znamená to,že sa máš doučiť gramatiku,inak ťa budú chodiť strašiť🙈
neznamená to pre teba nič zlé...
bude pršať...
Bude pršať. Ak ti v sne povedia, čo máš urobiť, tak to sprav, Inak nebude dobre.
Mohli sa tak s tebou rozlúčiť. Nemaj strach. Mrtvych sa netreba báť. Oni nás chránia
Stavím sa, že sa Ti sníva o slovenčinárke. Tá sa v hrobe obracia😉.

Zadaj do Google sny o mŕtvych a máš tam habadej článkov a vysvetlenie