icon

Prečo sa mi sníva o mŕtvych ľuďoch?

18. máj 2025

Čo znamena keď sa mi často sníva o mrtvich .Snívalo sa mi dokonca o takých na ktorých som vôbec nemyslela a niesu ani žiadni priatelia ani rodinný príbuzný.Jednoducho ich poznám s vydenia nie osobné.Moze to znamenať pre mňa niečo blížiace sa zle ? Smrť ? Lebo už tomu nerozumiem

stellarstar
18. máj 2025

Zadaj do Google sny o mŕtvych a máš tam habadej článkov a vysvetlenie

bystrozraky
18. máj 2025

Sny o mŕtvych nenaznacuju doslovnú smrť alebo nešťastný osud; znamenajú koniec starých, už nefunkčných vzorcov myslenia či správania, čo uvoľňuje priestor pre nový začiatok a osobný rast. Ak sa ti opakovane snívajú mŕtvi ľudia, ktorých osobne nepoznáš, môžu predstavovať archetypálne postavy z kolektívneho nevedomia. Tieto symboly často odkazujú na tie časti tvojej psychiky, ktoré zatiaľ neboli plne integrované alebo sa vyvíjajú. Inými slovami, môžu signalizovať, že určitá oblasť tvojho vnútorného života „umiera“ – to nie je nutne negatívne, ale skôr znamená, že staré spôsoby alebo postoje prichádzajú ku koncu, čo otvára cestu k premenám. Zároveň ide o pripomienku, že smrť v snoch v jungiánskej interpretácii viac symbolizuje transformáciu a regeneráciu než oznamovanie skutočného konca. Sny s takouto témou ťa môžu vyzývať, aby si sa pozrela hlbšie do seba a zvážila, ktoré aspekty tvojej osobnosti by si mohla potrebovať prehodnotiť alebo nechať „odpadnúť“ pre dosiahnutie väčšej vnútorné rovnováhy.

evaevinka
18. máj 2025

Ze bude prsat

zmrzlinka2021
18. máj 2025

Ja som mala minulý týždeň asi tri dni s mŕtvym. Boli pekné a znamenali, že sme sa spolu rozlúčili. Teda ja s ním.

rozculena
18. máj 2025

znamená to,že sa máš doučiť gramatiku,inak ťa budú chodiť strašiť🙈

deti95060810
18. máj 2025

neznamená to pre teba nič zlé...
bude pršať...

isis234
18. máj 2025

Bude pršať. Ak ti v sne povedia, čo máš urobiť, tak to sprav, Inak nebude dobre.
Mohli sa tak s tebou rozlúčiť. Nemaj strach. Mrtvych sa netreba báť. Oni nás chránia

ika02
18. máj 2025

Stavím sa, že sa Ti sníva o slovenčinárke. Tá sa v hrobe obracia😉.