icon

Prečo sa mi stále sníva s bývalým partnerom?

29. dec 2023

Ahojte , už je to tri roky čo nie sme spolu , uzavrela som to dávno a stále ho mám v snoch , prečo ?

bloger
29. dec 2023

Lebo ho máš ešte zrejme rada.

hipuska
29. dec 2023

@bloger 😀absolútne to nemusí byť tento dôvod. Ako dlho ste boli spolu? Akého charakteru sú tie sny? Zjavne nemas ešte spracovaný ten vzťah

mandzula
29. dec 2023

Lebo bol urcity cas sucastou tvojho zivota. Mne sa obcas sniva so vsetkymi ex a nic za tym nehladam.

lavender94
29. dec 2023

Aj mne sa do rana snívalo s exom😂😂 a to sú vždy take strašne bizarne sny že mi ho je ľúto tak s ním idem von a on si potom mysli že ho chcem naspäť. A toto sa mi sníva raz za čas roky, ale vzdy je ten dej trochu iný. Teraz mi napríklad doniesol divinu a ja som potom s manželom z nej robila perkelt 😂

autor
29. dec 2023

@lavender94 🤣🤣

jaskolka
29. dec 2023

Sny sú len sny, to vôbec neber vážne. Proste mozog spracúva podnety a mieša prítomnosť a minulosť, a aj úplne nereálne veci k tomu.
Mne sa minule snívalo ze som bola tehotná, pár dní pred pôrodom a bola som v strese,ze nemôžem ešte rodiť, lebo nemáme pre dieťa kúpený kolotoč nad postieľku 😆😆
A v skutočnosti pritom nie ze už my s mužom nebudeme mat dieťa (je to už fyzicky vylúčené) ale ani ten kolotoč moje deti (tie ktoré reálne máme) nikdy nemali.
Čiže toľko k snom..

cacianka
29. dec 2023

@jaskolka mne sa snívalo, že zomrela babka a otec jej išiel kopať hrob na našej záhrade blízko potoka...🤷 Nijako nechcel ustúpiť, až keď som mu povedala, že kontaminuje spodné vody, tak že ju pochovame na cintoríne. Náš mozog si robí čo chce 🥰

isis234
29. dec 2023

Možno na teba myslí. Zaželaj mu šťastný život