Prečo sa nedá kúpiť ananásový sirup?
Dievčatá všimli ste si že sa nedá kúpiť ananásový sirup ? Predtým bol zlata studňa a rôzne teraz vôbec . Nechápem.
Dala som do Google ananasovy sirup a naslo mi ich kopu.
Zlatú studňu napr. aj v Tescu
Som veduca školskej jedalne a objednavame cez lunys, atc ci inmedia len mame ico. A cez metro skuste.
Ja kupujem v jednote ale vo velkej jednote v seredi maju urcite. Kupujem ho pravidelne.
@janai1 to je síce fajn ale u nás na predajni v meste nieje už rok. A to sme hľadali aj Billa kaufland agro milk fresh lidl nikde na predajni nemajú.
@zuzidr ďakujem za tip ale sme v menšom meste kde donášku žiadne potraviny nemaju. Inak by som to využila.
vyššie spomenuté grizly a mnoho iných sú eshopy kde ti snád kurier donesie kam si povieš. otázka znela, prečo sa nedá kúpiť ananásový sirup a my sme ti dali možnosti ,že sa dá....mala si položiť otázku, či sa dá kúpiť v kamennej predajni - konkrétnej ananásový sirup.
neviem čo je u vás na predajni ale schválne som sa pozerala ráno v tescu a mali aj ananasovy
@janai1 divne. Normálne keď pôjdem opýtam sa keď bude niekto vykladať tovar čo sa deje 🙂
https://www.sirupyperfekt.sk/sirupy/
A tu skúste objednať… ja kupujem tieto u nás vlokálnych obchodoch

Asi nemaju suroviny