icon

Prečo sa nemôžem prihlásiť na svoj facebookový účet?

janastefanakova
24. jún 2020
Prečo sa nemôžem prihlásiť na svoj facebookový účet?
sapetka
24. jún 2020

Si si robila ten test ma fb ,ze poskytnutie info oby lepsie odhladli virus?

janastefanakova
autor
24. jún 2020

@sapetka žiadny test som si nerobila...

sunny8
24. jún 2020

Prišla si o Facebook môžeš.sa.s ním rozlúčiť .. aj mne urobili "len" nejakú kontrolu a už trvá pol roka

sapetka
24. jún 2020

@sunny8 a to na zajklade coho mozu toto urobit?

sunny8
24. jún 2020

@sapetka no mne tá kontrola prišla na jednom Facebooku lebo som dala viac like naraz na rôzne stránky. Zrušili mi ho bez oznámenia dôvodu napísali len porušenie pravidiel ale akého to neviem. Druhý Facebook takisto po pár.dnoch používania. Ok kúpila som novú sim kvôli číslu a urobila si nový ešte v ten deň zrušili. Bloknuta celá ip adresa takže z môjho mobilu na ktorom reálne teraz som nie je možné mať Facebook ktokoľvek sa prihlási hneď ho bloknu. Poriadila som si staronovy fon zdedený po sestre kvôli fb
Kamoška mi urobila u seba doma Facebook rozbehla ho pár mesiacov na ňom riadne fungovala priradila k nemu jej telefónne číslo ktoré používa .. jedného dňa kontrola a zadajte číslo z generátora kódov .. netuším čo to je kde to je sms kódy nechodia hovor kde mi povedia kód sa nedal uskutočniť posielala som aj kópiu dokladu na overenie totožnosti do dnešného dňa sa mi nik neozval. Tuším od decembra. Môžem si maximálne stiahnuť archív z toho FB so správami a pod ale inak prístup nemám. Funguje mi iba messenger ale ten mi je na 2 veci

sapetka
24. jún 2020

@sunny8 uff zaujimave. Neskusala si priamo fb kontaktovat? Ze wtf?

sunny8
24. jún 2020

@sapetka netuším kde a čo .. písala som na centrum podpory či čo to bolo ale vrátilo.mi mail do schránky .. neskôr som sa už na to vybodla. Čo narobím.

qetka
24. jún 2020

@sunny8 mojmu znamemu aj znamej sa stalo, ze mali vymyslene meno a tiez im chcel fb skontrolovat ucet. Tipujem, ze ze ich niekto nahlasil, kedze obaja boli akcni. A teda obaja museli poslat kopiu OP na overenie mena, ucty maju obnovene, ale uz s pravym menom. Znama bola vypnuta tak mesiac, lebo som sledovala, co sa jej deje s FB od momentu kedy mi to zacalo posat, ze jej ucet bol dany na oberenie, az kym sa neobnovil. U chalaniska som to velmi nesledovala, ale urcite to bolo menej ako mesiac. Jeden ucet takto pred rokom, druhy tak 3 roky dozadu.
Teraz to mozmo trva dlhsie, ale ak je problem kvoli vymyslenemu menu, tak to vedia vyriesit.

sunny8
24. jún 2020

@qetka vážne ? Mne hneď na ďalší deň na prvých dňoch napísali že účet bol zablokovaný 😢 tak toto ma mrzí teraz veľmi. Kamoška tiež bola neaktivna asi mesiac a obnovili ju. Mala som aj pravé meno akurát som nemala foto na účte nakoľko to fakt neuznávam keď si niekto vycapi fotky. Ale.meno aj dátum narodenia aj mesto.bolo práve

qetka
24. jún 2020

@sunny8 s tou ip adresou je to blbost. na mobile si urcite neplatis pevnu IPcku, takze neviem co by blokovali... Urcite nemas vzdy rovnaku IP adresu. Operator ma vela IP adries, ale nie tolko, aby kazdy mobil mal svoju pevnu public IP adresu. Cize problem mas urcite niekde inde.

qetka
24. jún 2020

@sunny8 fakt baba mala meno sherrif chobotnica 🙂 kedmsom jej isla pisat na messener, tak mi vypisalo, ze ucet sa preveruje.
rozmyslam, aky problem to moze byt u teba, fakt divne, ze to to hned zrusili 🤷‍♀️

maris5
24. jún 2020

Preco tam davate svoje cisla? Ja ich nedavam nikam. Mail uz roky odomna ziada, a nedam im ho.

qetka
24. jún 2020

@sunny8 foto som nepocula, aby riesili. Skor ci si nerozposielala nejaky virus, nelajkla nieco, co bolo nahlasene ako problem alebo ci nenahlasil niekto teba... ale preco by sa to to stalo znova 🤷‍♀️

qetka
24. jún 2020

@sunny8
toto pisu ako dovody blokacie:
Fake Account: If you didn’t use your real name Facebook will eventually find out.
Misrepresentation: If you created a page that impersonates a person or entity it will be locked or even closed without warning.
Groups Joined: You have joined too many groups. The maximum limit is 200 groups per user.
Spam: If you posted too many messages on a wall or in a group in a too short time span, it can be considered spam.
Friends: You may have friend-requested too many people. Facebook has instituted a maximum 5000 friends policy, so this reason should be a rarity.
Under Age: You are under 18 years old and not part of a High School group.
Offensive Content: You wrote offensive content.
Frequency: You may have sent “too many” friend requests or made “too many” wall posts (especially with identical content) in a short time frame.
Hacked: Somebody may have tried to gain access to your account, so Facebook needs you to verify you are who you say you are.
Malware: If it's a potential problem, you will be presented with a pop up upon logging in, prompting you to scan your computer. Even though you may already have an up to date virus program be aware that malware isn't actually a 'virus' so it may not be detected.
normalne by ma ten tvoj ucet zaujimal, ze by som sa na to pozrela a napisala im 😂

sunny8
24. jún 2020

@qetka 🤣 kks toto už je čo 🤣 akože bola som príliš aktívna v skupinách aj tak aj priateľov som mala dosť veľa .. 🤷 dala som si zavazok že to skúsim ešte raz a naposledy. Urobím nový dám tak všetko naladim si ten generátor kódov vraj je v nastaveniach a keď mi aj ten zrušia tak už kašlem aj na FB 🤣 ale veru nechce sa mi tolko investovať do sim kariet 🤣

sunny8
24. jún 2020

@qetka tak neviem. Z toho mobilu poblokovalo všetko kamarát mi vysvetlil že to bude ip .. nevyznám sw do toho az yak

szroxi
1. apr 2025

Ahoj ako si to riesila potom ?