Prečo sa v mojej mysli hádam?
😄 Ja viem, viem.. Ale ze sa furt pristihnem, ako si predstavujem, ako sa hadam s niekym z minulosti. Teda predstavujem si, co som mohla povedat, a nepovedala som. A velakrat sa tak nastimulujem, ze som normalne nervozna cely den. 🤦🏻♀️ Predstavujem si hlavne hadky so svokrou. 🤦🏻♀️
Pretoze to nezastavis hned na pociatku, ked ta to napadne. Keby si si hned v uvode povedala, ze je zbytocne venovat pozornost takym myslienkam a hned presmerovala svoju mysel na nieco pekne a prijemne, tak sa nebudes venovat neexistujucemu a zbytocnemu a nebudes si vyvolavat neprijemne emocie, ktore sa mozu stupnovat a priviest ta az k depresii.
Nemas sa asi s kym porozpravat, tak trpis takymto druhom samomluvy, plus mas cosi nedoriesene z minulosti
vypada to ako nevyriesene veci z minulosti a nieco, co ta trapi. Stalo by za zvazenie sa tym zalezitostiam vedome povenovat a nenechavat to na podvedomie...dennik, psycholog, rozhovor s niekym

Nuž ja si myslím že to je normálne máš v sebe nejaké možno skryté a nevyriešené situácie z minulosti a vždy ti napadne čo si ešte mohla povedať ale nenapadlo ti to v tej chvíli 😅
Aj ja to tak mám mimochodom