icon

Prečo sa zakaždým mení názov témy?

3katka151
1. feb 2022

Zaujímalo by ma to, čo ťa k tomu vedie admin.

tyrkysova_kobyla
1. feb 2022

Suhlasim!

hsara99
1. feb 2022

Presne, častokrát nový názov ovplyvní aj diskusiu…

pribinak
1. feb 2022

Niekedy som za zmenu vďačná, lebo niektoré gramatické skvosty sú nad moje sily, napr. mam cistu, poraďte my s vizivnym, ….

ivkazba
1. feb 2022

@pribinak veď to im mobil prepisuje, lebo píšu rýchlo.

niikoletka
1. feb 2022

Tiež sa mi to absolútne nepáči a už veľa krát som si všimla, že zmenia naozaj celú myšlienku diskusie. Ak niekto niečo založí nevidím dôvod, aby to niekto menil preboha, vôbec to nepatrí do verejného diskusného fóra. Ak chcú mať témy podľa seba nech nedávajú možnosť zakladať nové...

hsara99
1. feb 2022

@pribinak iné je opraviť gramatickú chybu a iné ovplyvniť celú diskusiu podľa mňa 🤷🏽‍♀️ Ale súhlasím s tebou, niekedy sa to nedá čítať…

pribinak
1. feb 2022

@ivkazba jaj, zabudla som že existuju aj “dislekticki”

cyberk
1. feb 2022

praveze to je super, ze to meni admin, vela zien nevie ako spravne pisat nazov temy - nasledne sa cez vyhladavac aj lahsie hladaju podobne temy. O gramatike ani nehovorim radsej 😂
+ kazdy normalny clovek si precita aj jadro veci a nekomentuje len na zaklade nazvu

deti95060810
1. feb 2022

aby admin vykazoval činnosť...😉

ivuska027
1. feb 2022

@pribinak
@ivkazba najhoršie je, keď je dyslektik aj ten telefón 🙈

deti95060810
1. feb 2022

že niekto píše s chybami? Nemalo by sa stať, ale zas to nie je stránka jazykovedného ústavu... autor väčšinou potrebuje pomôcť, radu a nie čítať dr**nie ohľadom pravopisu...

basska_b
1. feb 2022

Je to vraj preto, lebo ludia casto napisu nazov temy Problem, Otazka, Manzel a podobne.
Zle premenovanie temy si vsimne kazdy, ale vela tem bolo premenovanych spravne a s dobrym ucelom.

amelie2017
1. feb 2022

Presne, ako ta tema, ze ma 12 rokov mrtvy zub a urobili z nej 12 rocne dieta.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
3katka151
autor
2. feb 2022

Mohli ste dať aj odpoveď, keď ste už zmenili názov tejto diskusie. Ach admini....