Prečo som prehrala na online hrách?
Ja som taká hlúpa.
Na fb som videla príspevok ako pani bola v zlých chvíľach tak stiahla nejakú hru, dobila tak 25€ a vyhrala tisíce € . Komenty tiež že áno funguje to a dokonca tam dali aj vypis že naozaj im prišla výhra.
Ja som až tri krát dobila 25€ a zostala som na nule 😭😭😭😭
Podľa mňa si sa nepoucila lebo by si sa nepýtala ,, prečo,, si nevyhrala
V hrach ci loteriach plati, ze na 1 vyhru pripada X prehier. Su taki, co donemoty skusaju stastie a prehraju aj gate. Potom skoncia na ulici ako trosky. Ty sa pouc na vlastnej chybe a viac to uz neskusaj.
oni su nastavene tak aby nikto nevyhral, a tie oznamy, že niekto vyhral, alebo si ich spravia sami alebo niekoho podplatia a možno raz za 100 rokov nechaju niekoho vyhrať, i ked tomu moc neverim
Ja viem ženy, že som blba 😔
Potrebujem tými peniazmi niekomu pomôcť. Tak som to skúsila a až potom som pozerala profili tých čo akože vyhrali 😐
Toľko koľko potrebujem prácou nezarobim a kým by som takú sumu nasporila tak prejdú dva roky 🤷♀️😔
oni su nastavene tak aby nikto nevyhral, a tie oznamy, že niekto vyhral, alebo si ich spravia sami alebo niekoho podplatia a možno raz za 100 rokov nechaju niekoho vyhrať, i ked tomu moc neverim
@karolinakr online hry v SR funguju na zaklade zakona o hazardnych hrach a tam je jasne napisane aku minimalnu vyhernost musia prevadzkovatelia online hier dodrzat. Takze niekto urcite vyhra.
Potrebujem tými peniazmi niekomu pomôcť. Tak som to skúsila a až potom som pozerala profili tých čo akože vyhrali 😐
Toľko koľko potrebujem prácou nezarobim a kým by som takú sumu nasporila tak prejdú dva roky 🤷♀️😔
@anonym_autor neodpovedáš akým spôsobom si platila dobíjanie 3× po 25€
@karolinakr online hry v SR funguju na zaklade zakona o hazardnych hrach a tam je jasne napisane aku minimalnu vyhernost musia prevadzkovatelia online hier dodrzat. Takze niekto urcite vyhra.
@anonym_e8761b kľudne to mohla byť zahraničná podvodná stránka ktorá určite nebude dodržiavať zákony SR a tam skôr hrozí to, že jej ešte vybielia účet
@anonym_autor no a preto to skusis znova a znova az skoncis na ulici,sami exekutori na krku.No pekne,pekne ides tou spravnou cestou.Len dufam,ze naozaj nemas deti ani muza,ze????
Moja mama raz zaplatila 8000 eur na hazard a nevyhrala ani cent. Odvtedy len s nádejou, že raz vyhrá, podáva raz týždenne tiket lotto a keno či čo to je. Už ubehlo pár rokov a nevyhrala stále, len veľké nič a len platí dlhy, pritom je už v dôchodku. Nerozumiem týmto ľuďom.
@anonym_autor a???normalny,zdravi clovek si pocka tie 2r,ty cakat nechces tak skoncis bez penazi,s dlhmi a bez strechy nad hlavou.Co mu nerozumies,si naozaj mentalne postihnuta,ci ako??Lebo kazdy zdravy clovek to pochopi.Hazard nie je pre kazdeho,aj my podavame sportku kazde zlosovanie,kupim na cely mesiac a uz roky ale nenicime tym rodinu a financie,ty si ich znicis,lebo cez net je to rychlejsie ako kedy si,co boli automaty tam si aj fyzicky musela ist.Tu ti staci si vybrakovat tvoj ucet do 0,ci nebodaj minusu a si v tom az po usi.
Aj v legálnych lotériách na jedného výhercu pripadá X tisícov a viac takých, čo nevyhrajú nič a skladajú sa na výhry výhercom a na zisk prevádzkovateľa. To je základná matematika, zbohatnúť sa na nijakých lotériách ani ničom podobnom, kde výhra nezávisí od schopností a námahy hráča, NIKDY nedá!
Zapamätaj si jedno: peniaze do hazardu nech dáva len ten, čo ich nepotrebuje!
@anonym_autor neodpovedáš akým spôsobom si platila dobíjanie 3× po 25€
@maranco tak čítaj, už som napísala že prevodom
@anonym_autor no a preto to skusis znova a znova az skoncis na ulici,sami exekutori na krku.No pekne,pekne ides tou spravnou cestou.Len dufam,ze naozaj nemas deti ani muza,ze????
@anonym_8e341c prečo by som nemala?
Moja mama raz zaplatila 8000 eur na hazard a nevyhrala ani cent. Odvtedy len s nádejou, že raz vyhrá, podáva raz týždenne tiket lotto a keno či čo to je. Už ubehlo pár rokov a nevyhrala stále, len veľké nič a len platí dlhy, pritom je už v dôchodku. Nerozumiem týmto ľuďom.
@anonym_b49dcc asi je to jej jediná šanca prísť k nejakým peniazom 🤷♀️
@anonym_8e341c prečo by som nemala?
@anonym_autor chvala bohu,ze takyto ako ty uz tymto maju stopku v bankach,ani uver,ani hypo.Ale uzernici sa potesia,a uz sa tesia na teba.
A je tiez super,ze to iste plati aj nebavkovky.
@anonym_autor a???normalny,zdravi clovek si pocka tie 2r,ty cakat nechces tak skoncis bez penazi,s dlhmi a bez strechy nad hlavou.Co mu nerozumies,si naozaj mentalne postihnuta,ci ako??Lebo kazdy zdravy clovek to pochopi.Hazard nie je pre kazdeho,aj my podavame sportku kazde zlosovanie,kupim na cely mesiac a uz roky ale nenicime tym rodinu a financie,ty si ich znicis,lebo cez net je to rychlejsie ako kedy si,co boli automaty tam si aj fyzicky musela ist.Tu ti staci si vybrakovat tvoj ucet do 0,ci nebodaj minusu a si v tom az po usi.
@anonym_8e341c áno počka, ale dotyčný nemá čas čakať 2r. Chcela som len pomôcť.
@anonym_autor chvala bohu,ze takyto ako ty uz tymto maju stopku v bankach,ani uver,ani hypo.Ale uzernici sa potesia,a uz sa tesia na teba.
A je tiez super,ze to iste plati aj nebavkovky.
@anonym_8e341c na ako dlho majú stopku? Vies?
@anonym_autor nepokúšaj sa čo si prehrala vyhrať späť, takto to nefunguje a upadneš do dlhov
@anonym_autor tak nepomahaj,ked nemas z coho.Ci ti drzi noz pri krku a musis a musis???Toto su vyhovorky,ze pomoct,normalny clovek povie,ze nema nech si da zbierku.Alebo chces pomoct tak tu zbierku zaloz ty,ale takto mu isto nepomozes.
@anonym_autor na dlho,uver ti uz nikde nedaju,banky sleduju tvoj pohyb na ucte,kam ich pchas.Preto sa ta pytali ako si ich dobila a urobila si dobre,aspon sa nezadlzis este viac.
@anonym_autor
Tak si to zhrnme, mas tu hned niekolko lekcii:
- rychle ziskanie penazi za "nic" nefunguje, vzdy je to podvod
- ak nemas z coho pomahat, tak nepomahaj. Pomahat peniazmi aj tak nie je vzdy to najlepsie. Pomahat mozes radou, svojim casom, hladanim rieseni, podat pomocnu ruku. Penazne pomahat mozes len vtedy, ked ty mas prebytok
- nikdy, ale NIKDY, neriskuj svoju zivotnu stabilitu kvoli inemu dospelemu cloveku. Na nikoho ineho si nepoziciavaj peniaze, neriskuj svoju buducnost. Nikdy. Najprv ty, az potom ostatni.
@anonym_autor tak nepomahaj,ked nemas z coho.Ci ti drzi noz pri krku a musis a musis???Toto su vyhovorky,ze pomoct,normalny clovek povie,ze nema nech si da zbierku.Alebo chces pomoct tak tu zbierku zaloz ty,ale takto mu isto nepomozes.
@anonym_8e341c to sa ľahko povie. Nemám tak nemám...
@anonym_autor na dlho,uver ti uz nikde nedaju,banky sleduju tvoj pohyb na ucte,kam ich pchas.Preto sa ta pytali ako si ich dobila a urobila si dobre,aspon sa nezadlzis este viac.
@anonym_8e341c tak to som dodrbala ešte viac. Plánovala som hypo v októbri cca. 😔
@anonym_autor
Tak si to zhrnme, mas tu hned niekolko lekcii:
- rychle ziskanie penazi za "nic" nefunguje, vzdy je to podvod
- ak nemas z coho pomahat, tak nepomahaj. Pomahat peniazmi aj tak nie je vzdy to najlepsie. Pomahat mozes radou, svojim casom, hladanim rieseni, podat pomocnu ruku. Penazne pomahat mozes len vtedy, ked ty mas prebytok
- nikdy, ale NIKDY, neriskuj svoju zivotnu stabilitu kvoli inemu dospelemu cloveku. Na nikoho ineho si nepoziciavaj peniaze, neriskuj svoju buducnost. Nikdy. Najprv ty, az potom ostatni.
@veselo_neveselo pre mňa je najskôr šťastie ostatných....
No už dám ruky preč od toho. Aj som to už odinstalovala.
@veselo_neveselo pre mňa je najskôr šťastie ostatných....
No už dám ruky preč od toho. Aj som to už odinstalovala.
@anonym_autor toto sa mi lubi,a uz nech ta nikdy take blbe napady nenapadaju,pomoct mozes aj slovne,ci vypocut si cloveka,poradit.Pomahat financne mozes iba vtedy ked na to mas a nebudu ti tie eura chybat.Zapametaj si to.
@anonym_8e341c tak to som dodrbala ešte viac. Plánovala som hypo v októbri cca. 😔
@anonym_autor si v úverovom registry, alebo máš nejaké dlhy, aby banka videla tvoje rozhadzovanie € ?
Ak si teraz platila len prevodom, banka nemá ako vedieť respektíve nepatra prečo si niekde poslala 3x po 25€.
Komu a prečo si chcela pomôcť finančne? Podľa toho ti vieme lepšie poradiť
Neviem kolko mas rokov... ale toto nie je cesta....
Ono vieš z tipovania sa da aj žiť. Aj taki ľudia sú len to treba vedieť.

Neverím týmto hrám, veľakrát to na mňa vyskočilo a bolo pod tým dosť komentárov že aj oni vyhrali a blala. Neriskovala by som to. No poučila si sa, človek sa učí na vlastných chybách.