Prečo som prehrala na online hrách?
Ja som taká hlúpa.
Na fb som videla príspevok ako pani bola v zlých chvíľach tak stiahla nejakú hru, dobila tak 25€ a vyhrala tisíce € . Komenty tiež že áno funguje to a dokonca tam dali aj vypis že naozaj im prišla výhra.
Ja som až tri krát dobila 25€ a zostala som na nule 😭😭😭😭
Všetko sa dnes dá na internete vymyslieť, nechápem ako vôbec niekto môže uveriť tomuto, sama si si v prvej vete na to odpovedala, keby takto fungovali hry všetci sú milionári 🙈
@anonym_autor takze toto neni prvy krat,ze idem skusit.Ty pravidelne hravas???
@anonym_8e341c to si už na to ako prišla, je to prvý krát 😐
@anonym_autor posielala si to ako okamžitú SEPA platbu? akými písmenami začínalo číslo účtu, do ktorej krajiny to išlo?
Lebo na Nový Zéland určite nefunguje okamžitá platba v €
@maranco GB57........
Všetko sa dnes dá na internete vymyslieť, nechápem ako vôbec niekto môže uveriť tomuto, sama si si v prvej vete na to odpovedala, keby takto fungovali hry všetci sú milionári 🙈
@zuzubb007 podľahla som naivite 🤷♀️
@anonym_8e341c to si už na to ako prišla, je to prvý krát 😐
@anonym_autor lebo si sa sekla,miesto brata si tam napisala hrat,a to mi az neskor doslo,ze miesto hrat tam malo byt brat
Ale prečo iný môžu vyhrať, len ja nikdy nič. 😭
@anonym_autor asi nevies, ze su to vsetko fake recenzie, fake profily
@anonym_autor lebo si sa sekla,miesto brata si tam napisala hrat,a to mi az neskor doslo,ze miesto hrat tam malo byt brat
@anonym_8e341c to som si nevšimla, áno mal by tam byť brat.
@anonym_autor
neboj, su aj sprostejsi od teba
@anonym_17db0f veru. A dokonca je obrovska konkurencia
@anonym_autor poviem ti ze to si ešte veľmi dobre skončila. 😀
Mam v okolí prípady co prišli o tisíce až desaťtisíce
Ber to ako platenú lekciu kde si sa niečo naučila 😀.
Ved pomoz bratovi tak ,ze ho napr. posles na brigadu ako ti tu radili ,robit nocne do AT
Ahoj autorka nič si z toho nerob. Ak si tam dala ozaj len 75€ ešte sa ti kvôli tomu nezrúti svet. Ak chceš mi napíš ak ťa to ozaj totálne trápi. Môžeme sa viac porozprávať súkromne.
@enmery čo prosím? Nemyslíš vážne čo píšeš. Človek chce vypočuť, poradiť a ty napíšeš takúto kravinu. Neviem čo ti behá v tvojom mozočku, keď myslíš hneď na to najhoršie.
@roman9763 Ty píšeš kraviny ty lolo...poradiď, pomôcť a jedine sa ozveš v téme, kde niekto niekomu dal 75 eur len tak.
Táto baba už bola ojebabraná, daj jej pokoj.
@roman9763 Ty píšeš kraviny ty lolo...poradiď, pomôcť a jedine sa ozveš v téme, kde niekto niekomu dal 75 eur len tak.
Táto baba už bola ojebabraná, daj jej pokoj.
@enmery ozval som sa preto, lebo mám tiež nedobre skúsenosti s takýmito vecami (viac ako by som chcel). Chcel som iba autorku povzbudiť a nič viac za tým nehľadaj. Ani nevieš kde ja píšem a nepíšem. Keby si nevedela, dá sa tu písať aj anonymne.... Ale nebudem sa už viac zapájať a míňať si energiu na takýchto ľudí ako ty.
Ved pomoz bratovi tak ,ze ho napr. posles na brigadu ako ti tu radili ,robit nocne do AT
@anonym_451990 opatruje otca, veď keby mohol tak ide 🙄
@enmery ozval som sa preto, lebo mám tiež nedobre skúsenosti s takýmito vecami (viac ako by som chcel). Chcel som iba autorku povzbudiť a nič viac za tým nehľadaj. Ani nevieš kde ja píšem a nepíšem. Keby si nevedela, dá sa tu písať aj anonymne.... Ale nebudem sa už viac zapájať a míňať si energiu na takýchto ľudí ako ty.
@roman9763 viac som do toho nedala. 😞
Krd mas na vyhpdenie 75e, tak ich mesacne odkladaj na sporiaci ucet, lebo evidentne nemas ani polrocnu rezervu pre zivot.
Chces brat hypo, kolko mas teda hotovosti?
Krd mas na vyhpdenie 75e, tak ich mesacne odkladaj na sporiaci ucet, lebo evidentne nemas ani polrocnu rezervu pre zivot.
Chces brat hypo, kolko mas teda hotovosti?
@natalka13 nepatrím medzi konikovsku smotánku.
Lebo tu každá má min 3 domy a rezervu na pár rokov 🤦♀️

@maranco tak čítaj, už som napísala že prevodom
@anonym_autor posielala si to ako okamžitú SEPA platbu? akými písmenami začínalo číslo účtu, do ktorej krajiny to išlo?
Lebo na Nový Zéland určite nefunguje okamžitá platba v €