Prečo som taká?

20. okt 2022

Nechápem samú seba. Páči sa mi chlap, chcem ho lepšie spoznať, mať s ním niečo. Naznačím mu to, kľudne aj ja "začnem", zavolám ho na stretnutie atď. No hneď ako vidím, že aj on má už záujem o mňa, z mojej strany opadá. Nejde len o to, že som zistila, že mi nesadol a koniec. Jednoducho to mám zakaždým takto. Sama sa cítim kvôli tomu zle a nerozumiem prečo to robím, no nie je to naschvál. Potom ubližujem ľuďom, budím v nich falošné nádeje, čo nechcem. Mal to niekto podobne alebo vie niekto prečo to tak môže byť?

tosomja
20. okt 2022

Tak asi keď príde ten pravý, nebudeš schopná ho odpalkovať. Alebo ťa to bude hnevať natoľko, že zabojuješ aj druhýkrát o neho.

liljana
20. okt 2022

Kazdy musis skusit sam na vlastnej kozi. No pokracuj v tom a ked ti to zacnu robit aj ini, alebo ked sa ti ludia zacnu vyhybat, tak ta to mozno prejde.

marianarem
20. okt 2022

Tak asi sa bojis vztahu. Otazka je preco - mas nejake zle skusenosti, zly priklad z domu, neveris si? To je len zopar tipov.

lulaby1982
21. okt 2022

A z hory sa ozvalo. Pretože neviete nadviazať kvalitnú vzťahovu väzbu, pretože ste rusic. Ak Vám to prekáža, smer terapia zameraná na primárnu vzťahovu väzbu , matka dieťa.

Ak neabsolvujete terapiu budete iba mariť a rušiť .