Prečo športovci dopustia, že ich deti majú nadváhu?
Ahojte, prečo to tak je ? Ľudia čo ich živí šport. Súťažia napr vo fitnes, sú tréneri, venujú sa zdravej výžive, dbajú na zdravé cvičenie. Ale detom dávajú kopu sladkého, majú málo pohybu, ako bábätka s nimi nemajú správnu zdravú manipuláciu atď atď. Že proste človek čo u seba dbá na zdravie, aby jedol zdravú stravu, zdravo a správne sa hýbal, precízne cvičil každý cvik. Tak prečo dovolí aby jeho dieťa jedlo nezdravo. Aby z toho málo výraznú nadváhu. Aby necvicilo. Pasivne ho posadza v dojcenskpm veku, vodu za.euky pred samostatnou chôdzou, nosí zvislo kým.nevie samé sedieť.. akoby si nenastuduje ako správne aby sa to bábätko dobre vyvíjalo ale ohľadne seba si vie naštudovať že zle cvičenie a prevedenie cvikov môže napr ničiť chrbticu. Ale ohľadne bábätka si nenastuduje. Prečo to tak je ? Prekvapuje ma to u takýchto ľudí. Fitnesakov a fitnesky, trénerov a trénerky, športovcov atď
Ja svet celebrit nesledujem vobec, tak netusim, ake maju deti. Ale sportom sa zivim a mam okolo seba mnoho ludi, pre ktorych je sport profesiou a musim povedat, ze nepoznam takeho, co ma tucne dieta. Ja nerozumiem, ako ktokolvek sportovec / nesportovec moze dopustit obezitu u dietata, nespravne stravovacie, pohybove navyky. Naozaj nechapem, lebo zdravie je pre mna prvorade, ale realne to tak ludia maju 🤷 Vsetko, co pre to mozeme robit,je sirit osvetu. Lamentovat nad zivotom inych, ci rozoberat ich v diskusiach im a ani tebe nepomoze.

Moj osobny nazor: je to pozlatko. Ked si buduju a udrzuju svoj imidz, tak neriesia deti. Nielen sportovci. Deti odkladaju,nevenuju sa im. Doslova zanedbane deti maju niektori. Iba oblecene pekne. Nic nevedia.
Si všimni mamičky na ihriskách. Aby sa mojli rozprávať a 2r dieťa im vydržalo v kočíku, tak mu dajú vrecko s niečim. Maloktora tam príde s dieťaťom a rozpráva sa s dieťaťom. S varením je to podobné.