icon

Prečo sú koncerty Mira Jaroša také obľúbené?

5. sep 2024

Maminy, len ja mam ten pocit, ze z hudobnikov pre deti je Miro to naj z naj? Pozerala som kaufland festival zo Ziliny, kde vystupoval s kapelou a neviem ci spieva na playback ale nema to chybu. Cim to je, ze jeho tvorba je na urovni?

svokrinjazykmonika
5. sep 2024

Neviem ale je fakt frajer, aj spev, klipy a texty na úrovni.

kiwi3
5. sep 2024

mne hlavne pride ako dost fajn clovek z rozhovorov, mozno preto... ale asi by som si nikdy nepomyslela pred rokmi, ze bude robit prave toto.

vieronika14
5. sep 2024

Ahoj ja som bola v ZA v Dome odborov na jeho koncerte a bolo to veru super.
Boli sme aj na Smejkovi a Tanculienke, ale ja uz iba na Jarosa s detmi.

norikk
5. sep 2024

Lebo to robí srdcom ❤️ a s pokorou.
Pre mňa boli naj z naj Spievankovo.... Pokým to nezačali robiť len pre biznis 😓

marca12
5. sep 2024

Robi to srdcom,nasiel sa v tom. Naj boli Spievankovo,ale v sucasnosti je naj Miro Jaros. Ma v sebe nieco,co tie decka pritahuje a vie to s nimi,ci uz cez texty,hudbu,klipy a samotne vystupenia su uz len ceresnickou na torte.

lienka.7
5. sep 2024

Ma najlepší marketing. A to je polovica úspechu 👌

autor
5. sep 2024

Je fakt profik v tom, co robi, a ak spieva nazivo tak klobuk dole - my sme ho este nazivo nezazili, iba z tv, ale zasnem

lienka.7
5. sep 2024

@autorka daj si na YouTube jeho pesničky zo super star, kde spieva realne a naživo a uvidis. Resp.budes počuť ako realne spieva.
Nie playbackove klipy🤦‍♀️

nikaeli
5. sep 2024

Nespieva na playback. Chodíme na všetky jeho koncerty v našom okolí. Niekoľkokrát sa stalo, že mu vypadol text a improvizoval alebo nechal spievať deti. Jeho koncerty sú plné energie a chvíľami mám pocit, že si ich rodičia užívajú viac ako deti. Aj oteckovia spievajú 😉 Teraz sme boli na amfiteátri v Ke, cez 3tis ľudí, neskutočný zážitok. S kolegom si vždy dávame echo, keď spustí predaj nových lístkov 😛 už teraz striehneme na vianočný koncert. Lístky sa vypredajú veľmi rýchlo.

autor
5. sep 2024

@nikaeli tesim sa, ked mi dieta dorastie a pojdeme na jeho koncert 😀

jeennyv
5. sep 2024

Ked mam pocuvat detsku hudbu tak jedine Mira Jarosa, myslim ze aj dospeli sa na nom pobavia…ostatne tie detske brrrr..za mna to bude z toho, ze on predtym bol v superstar a ma par aj dospelackych pesniciek, spoluprac, cize jeho songy, ze nie je to take detske bla bla a blee

monika2605
5. sep 2024

Jaros je pán, boli sme nie raz na koncerte a spieva úžasné a ta atmoska nemá chybu

rozculena
5. sep 2024

@norikk niečo o tom,kto začal robiť "biznis"
https://plus7dni.pluska.sk/ludia/spievankovo-ro...

ariannazara
5. sep 2024

Miro Jaroš je perfektný! Striehnem na lístky na Vianočný koncert ideme s kamoskou😂 bez deti 😂

ailiba
6. sep 2024

@lienka.7 ale to uz bolo pred x rokmi...urcite sa uz odvtedy posunul. Mozno sa prave nasiel v tom, co robi a preto mu to ide.

mnamko
6. sep 2024

@lienka.7 spominal to v rozhovore,ze sa hanbi ako spieval nosom na Super Star,ze sa čuduje,ze tak ďaleko dosiel s takym spevom
Chodil na spev a zlepsoval sa ,prestal spievať nosom

lienka.7
6. sep 2024

Tie, ktoré sa neviete dočkať tak 28.9. o 15.00 koncert v Ružinove 😁 a bezplatné 🙈

autor
6. sep 2024

@lienka.7 prosiiim napis ze kde, nech nezavarime internety googlenim 😀😀 dakujem(e)

lienka.7
6. sep 2024

@autorka
Jasne, nech sa paci 😁
Len doplním, keby niektoré nevedeli... je to pred Ružinovskou poliklinikou, vea nemocnice Ružinov. Prijemnu zábavu 💃

zuzinka888
6. sep 2024

Mozno preto ze spieva ako Miro Jaros- clovek so srdcom pre deti, a nie ako dospelí ludia prezleceni do zvlastnych kostymov co sa hraju na deti- aspon intelektom- tym myslim dospeleho co sa hra na hlupacika a druhy dispelak mu vysvetluje ako ti je- piesnou ci basnickou....

sisska96
6. sep 2024

Ja keď počúvam tie blbé koncerty, vypadavaju mi vlasy

sticker
lalala94
6. sep 2024

@zuzinka888 to si opísala vlastne Spievankovo. 😀

silvike
6. sep 2024

Tak zjavne ma na to talent. Aj nam vychadza ako jeden z najlepsich spevakov s produkciou pre deti. Podla mna Spievankovo a Jaros a dlho dlho nikto a potom vsetky tie duhalky, spievanky, tanculienky, a ine interpretky. Fakt Jaros perfektne naskladane narymovane texty, s hlavou a patou, melodicke, proste radost pocuvat.

zuzinka888
6. sep 2024

@lalala94 tak viaceri spadaju pod ten opis.🤣. Ale najviac afejtovany prejav ma ten pan- to ano. A ked sa 50 rocna pani hra na vilu- tak to je fakt moc🙈

autor
6. sep 2024

@lienka.7 dakujem, dlhom som na tom podujati nebola tak konecne je dovod zavitat na ruzinovske hody 😀

autor
6. sep 2024

@silvike niektori akoby sypali odpad detom, staci si pustit turbo tv a pride mi, ze niektori umelci stratili sudnost. Preto ked som videla MJ mi padla sanka, presne ako pises, lebo to nie ze je o trosku lepsie, to je omnoho lepsie ako vacsina nasej domacej hudobnej tvorby

wella47
6. sep 2024

Robí to zo ❤️.A ešte Smejko a Tanculienka❤️.Týchto troch hudobnímkov pre deti uznávam.Ostatní to robia nasilu a pre biznis.Je to z tých ostatných cítiť.Keď bola dcéra maličká,páčila sa mi Fíha Tralala....malá skvelé klipy,básničky,ale akoby sa zacyklila a nevie priniesť nič nové.Ešte aj v na DVD vystupovala s odrastenými (prerastenými) vyše 10 ročnými deťmi (1 je jej dcéra).Boli to odrastené deti z jej starých klipov.S tým jej detským výrazom sa tam tie veľké deti vôbec nehodili...Paci-Pac sú umelí,opakujú..a Spievankovo ani nehovorím,už dávno to mali zabaliť.....Proste Miro Jaroš,Smejko a Tanculienka sú úprimní,na nič sa nehrajú a stále prinášajú novú vlastnú tvorbu.👍

wella47
6. sep 2024

@norikk Smejko a Tanculienka sú lepší,než Spievankovo...úprimní,prinášajú stále niečo nové a zmysluplné.A Jaroš je TOP👍.