icon

Prečo sú niektoré ženy tak nenávistné k ostatným ženám?

25. máj 2020

Viete mi vysvetliť prečo sú niektoré ženy tak nenávistné k ostatným ženám? Vaše myšlienky a postrehy by som chcela 🙂

Strana
z2
simcika
25. máj 2020

@kittykat22 perfektne napísané... len chcem dodať že človek nemusí vycestovať aby toto vedel. Ja teda nie som nejako scestovana, stačí že mám hod istý a vážim si seba a druhých. Slováci to nevedia.

kittykat22
25. máj 2020

@simcika spominam si, na velmi komicku situaciu 😀 14 rokov spat, sme Anglicku prechadzali -teraz uz s manzelom- cez park. Neviem uz kam sme isli. A zastavil nas starsi par. 70 mohli mat. A manzel uz bol v UK dlhsie, a rozpraval sa s nimi. O pocasi, o peknom dni. No a ja tam stojim ako somar a nic. Boli to moje prve dni v UK, anglicky som uplne vsetko nerozumela, a bala som sa hovorit. V duchu som si hovorila, ze im nedam ziadne peniaze, a vazne si od nich nenecham nic predat, aj ked su stari. Zrazu manzel goodbye a ideme dalej. A ja sa ho pytam - co chceli? A on - len nas pozdravit a spytat sa ako sa mame. A ja na neho - a ty ich poznas? On, ze nie. Nikdy som ich nevidel ... Trvalo mi tyzdne vyrovnat sa s myslienkou, ze clovek ma moze zastavit aj z nezistnych dovodov, len aby ma pozdravil a poprial pekny den.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
michalka4193
25. máj 2020

@kittykat22 to bolo super výstižne a určite pravdivé

kakawah
25. máj 2020

@kittykat22 na toto som si musela zvyknut aj ja, ze cudzi clovek sa so mnou rozprava ako keby sme sa poznali. Tym ze mm tu prišiel skor ako ja a pracoval s anglicanmi a staršími viac- menej, tak on to uz zazil a vedel ako to je a aj mna vela naucil a vysvetlil. Ale pozor, to platí fakt u staršej generácie. Mladi uz takí vludni niesu. A to sa mi u anglicanov páči, a mame susedov v okoli milych, s ktorymi rada takto pokecám, tym ze tu nemame svoju rodinu, rodicov, tak s touto starsou generaciou sa rada bavim ked sa stretneme na ulici, v obchode.Mame dobre vztahy a ja rada peciem tak im takto stale nieco dam. Vianocku, zákusky, z makovnika su hotoví lebo tu sa mak nepredáva a nepecie z neho. 😊

simcika
26. máj 2020

@kittykat22 Ja ti úplne rozumiem len som tým chcela na obhajobu všetkých tých ktorí ne žili v zahraničí, ale majú to nastavené presne takto. Ja som bola tak vychovávaná a myslím si že aj celá moja rodina je k tomu takto nastavená, takže ja si prídem tu na Slovensku ako mimozemšťan. Ja sa dokážem s hocikým porozprávať a popriať niekomu len tak pekný deň a druhých to veľmi prekvapí. Všimnime Všimnime si to aj u deti majú to veľmi podobne, len Výchovou ich potom ochocime a spravíme ženích citových mrzakov...

jankapepe
26. máj 2020

Závisť, nedostatok vlastneho sebavedomia, žiarlivosť........ všetko to ale plynie z tej závisti 🙂

Strana
z2