Prečo sú populárne fotky s našpúlenými perami?
Viete mi nejako normálne vysvetliť,prečo sa mnohé fotíte s naspulenymi perami???
Napichane a ešte vyspulene?nerypem,len nerozumiem.
Ja som sa tak fotila v puberte 😅 vtedy to extra fičalo a pusinku ako ksichtík vlastne stále občas spravím.. prečo? Lebo medveď na 4 je maco 😀... ale fakt, aké vysvetlenie očakávaš? zrejme sa tak páčia samé sebe... ja tiež nerozumiem všetkému a ani sa o to nesnažím, niektoré veci stačí prijať
Aby si ostatní nevšimli vyrážku na čele. Zatiaľ to funguje, každý pozerá na pery.
Muži sa zas fotia pred autom alebo s rybou🤷♀️😃
Lebo sú chudšie v tvári 😄 odskúšané 🫣
Tu mas odpoved umelej inteligencie aby si mohla pokojne spať.
Pretože sa tým chcú na fotke cítiť alebo vyzerať atraktívnejšie 😊
„Našpúlené pery“ (tzv. duck face) majú niekoľko dôvodov:
👉 prečo to robia ženy najčastejšie:
vyzerajú tým plnšie pery → pôsobí to žensky, sexy
zužuje to líca a tvár vyzerá štíhlejšia
je to zaužívaný trend na sociálnych sieťach (iní to robia – tak tiež skúšajú)
pôsobí to ako póza / modelkovský výraz, niečo “in”
niekedy je to len zo srandy alebo zo zvyku (automatická póza pri fotení)
Je to teda skôr módny trend a spôsob ako opticky zvýrazniť pery alebo celú tvár na fotke 🙂
Ja som sa tak nikdy nefotila, nastastie aj v puberte som si vedela zachovat zdravy rozum a neopicit sa po inych. A podla mna si tale fotky ludia robia preto, lebo to vsade vidia a opicia sa, preco ine, raz to niekomu napadlo a ovecky sa uz opicia😆… ale radsej toto ako vykrutena pred zrkadlom jak keby mala skoliozu 10.stupna, nedychajuc a mysliac si, ze je top sexi v takej poze.😆
@anonym_autor asi to ma nejaky sexualny podton, podla mna to posobi ako ochotne usta na sexualne uspokojenie.
Ak si dali napichat, tak to chcu ukazat. Naco by inak minali na to peniaze?
@anonym_1a32c6 píše aj naspulene aj napichane 😝
@anonym_1a32c6 píše aj naspulene aj napichane 😝
@mooonika1975 naozaj 🤭, tak mazem
Lebo je to in a niektoré ako …. musia byt ako všetky . Toto sa mňa našťastie netýka 🤭😱
Muži sa zas fotia pred autom alebo s rybou🤷♀️😃
@anonym_012fc7 alebo ruku s piatimi bankovkami 500e🤣
spulia pery aby poslali boztek tomu kto sa na foto pozera
@zuzinka888 to je milé, že si to myslíš. ❤️❤️🤪
@anonym_012fc7 alebo ruku s piatimi bankovkami 500e🤣
@lucia13022023 tak s autom fotia aj sporo oblečené slečny 😅
Keď už mám v hube vyše 500€ nech to vidno 😁🤣 nemám fotky na sociálnych sieťach také posielam len priateľovi 😃
Jasneeee, poďme dourážať cudzie ženy ešte aj preto s akým výrazom sa fotia a tváriť sa, že sme lepšie, lebo “ja som iná” 🤦♀️
Jasneeee, poďme dourážať cudzie ženy ešte aj preto s akým výrazom sa fotia a tváriť sa, že sme lepšie, lebo “ja som iná” 🤦♀️
@lindous anonymita im dodáva guráž😅
@lindous anonymita im dodáva guráž😅
@rebekabeka14 3,2,1 a uz si tercom ty, ako stale
@anonym_autor asi to ma nejaky sexualny podton, podla mna to posobi ako ochotne usta na sexualne uspokojenie.
@anonym_f3b8fb presne tak. Chcú aby ich každý pretiahol. Jednoducho povedané, ponúkajú sa chlapom.
Aby si ostatní nevšimli vyrážku na čele. Zatiaľ to funguje, každý pozerá na pery.
@anonym_a843be si zabilaaaaa

praveze naspulene sa fotia nenapichane, lebo chcu mat opticky vacsie pery, napichane uz nemusia

@anonym_autor lebo sa im to páči 🤷🏼♀️.