Prečo sú populárne fotky s našpúlenými perami?
Viete mi nejako normálne vysvetliť,prečo sa mnohé fotíte s naspulenymi perami???
Napichane a ešte vyspulene?nerypem,len nerozumiem.
Trápne fotky.
Na zoznamky pridať filter "Nezobrazovať kravy s našpúlenými perami" a začnem veriť, že svet môže byť ideálny.
Lebo si myslia že sú krásne 😂..... no vyzerajú ako káčer . Trápne veľmi
@anonym_a6f71c nie je Krivý a môj nos je malý, len ma hrboľ ,ktorý ma veľmi veľa ľudí. 🤣 ale Krivý naozaj nie je . Skús nejak inak ma uraziť ,ja svoj nos milujem,keďže ma robí zaujímavou 😘
Inak komentár veľmi na úrovni . Vidieť,ze si vyrovnaný a úspešný človek 😅
@anonym_a6f71c nie je Krivý a môj nos je malý, len ma hrboľ ,ktorý ma veľmi veľa ľudí. 🤣 ale Krivý naozaj nie je . Skús nejak inak ma uraziť ,ja svoj nos milujem,keďže ma robí zaujímavou 😘
Inak komentár veľmi na úrovni . Vidieť,ze si vyrovnaný a úspešný človek 😅
@rebekabeka14 hah že malý 😂
@rebekabeka14 hah že malý 😂
@anonym_a6f71c Môj nos je síce malý, ale asi dostatočne veľký na to, aby ti nedal spať 😅
@anonym_a6f71c Môj nos je síce malý, ale asi dostatočne veľký na to, aby ti nedal spať 😅
@anonym_autor moja vnučka sa tak fotila a dokonca vypľazovala jazyk. Povedala som jej, že vyzerá ako z pomocnej školy a prestala s tým.
Tak lebo niektoré ženy majú namiesto pier zipsy a to neni také cool. Teraz je cool mať veľké šťavnaté pery. A mi nehovor, že to chlapov nerajcuje. Čo poznám mužov, tak sa im to páči a všetci si predstavia ženu, ako im tou napichanou pusou cmugá kamoška.

@anonym_autor Potrebujú sa pochváliť botoxom predsa.