icon

Prečo sú ženy také neslušné?

kozova87
20. jan 2022

Ja už absolútne nerozumiem prečo sú ženy také telce...je tak strašne za ťažko odpísať"ďakujem,neprosím si"...slušnosť úplne už zmizla???Tristokrát prefotiť,odmetať popísať,správa prečítaná a nič...ani Muuu,čo už aj krava dokáže,nechuť už odpisovať mám,máte to tak aj vy?

Strana
z2
kiwi3
20. jan 2022

@cyberk ja sa snazim dat maximum do inzeratu, aj figurinu som si kupila, ale ako pises, stale sa najdu take, co sa ajtak pytaju, bud na to, co tam uz je alebo si uz nieco najdu. minule tu aj o tom bola tema. napriklad niektora merala zaujemkyni nastavitelne ramienka najkratsiu a najdlhsiu dlzku, dalsia fotila ohybnost podrazky. a pod.
ale fakt je potom druha strana mince, ze clovek by aj nieco kupil, ale v inzerate nie su zakladne veci uvedene. napriklad kolko ma parfum ml atd.

sono2
20. jan 2022

@monka105 kto vie čo by chcela 😂😂

simonecka008
20. jan 2022

@sono2 pri niektorych topankach mam medzi foto aj meriu odfotenu .. ale ked ti pride sprava s tym je to ozaj 15cm? Popritom tam mam fotku tak ja fakt nechapem ze niekto tie zeny su fakt IQ hupacieho kona.. viem ze pri afidasoch sa musi clovek riadit realnou dlzkou nie co je na topanke napisane.. kupovala som malej a pani to mala iba odfotene.. tak som jej slusne napisala ze by som potrebovala realnu dlzku topanky .. a hned vyskocila na mna ze ma to odfotene.. tak som jej este raz pekne napisala ale realnu chytit meter do ruky a odmerat 😃😃😃dakujem za poradenie 🙂

sono2
20. jan 2022

@simonecka008 jaj to som už fotky nepozerala.
Vieš čo ja rada nakupujem na bazári človek si fakt nájde čo potrebuje a vyžadujem mieru s foto.
Ja osobne si dám max námahu aby som dobre odmerala, ale niekto nevie merať
Mne raz jedna poslala a začala merať od 1,5 cm😂 sa pozerám že no.
Hej jasné naserie niečo, verím, aj ja mám koľkokrát nervy, ja zas zvyknem aj ponúknuť atd
Celkom ma to baví

ciarra66
20. jan 2022

@kozova87 ja som chcela kupit od jednej predavajucej zimny overal..precitala si spravu a odpoved ziadna .Presne som mala tu zlu chvilu ,ked ma to strasne nastartovalo tak som jej neskor napisala ( kedze v tom case mohla byt tiez zaneprazdnena ) ,ze som to chcela od nej kupit ale Dakujem.
Za par minut som mala odpoved😁

alanko20
20. jan 2022

@janulka182 najlepsie je slovicko cena a zaujem v komentaroch na fb, pod prispevkom, ktory obsahuje link do eshopu

evaachesa
20. jan 2022

@janulka182 najlepšie keď len napíše: akt? 😂

evaachesa
20. jan 2022

Teraz mi písala pani na dĺžku pančuch, pričom tam mám všetky miery nafotené a ešte je to aj napísané v inzeráte. Ani obraz, ani zvuk 🤦

lenka2710
21. jan 2022

@cyberk ale väčšina nevie ani čítať, ja mam kazdu vec od veľkosti 86 pomeranu a keď ti niekto napíše, aktuálne?? Rozmery?? A pritom tie rozmery ma pod nosom, tak neviem ešte aké rozmery chce

lenka2710
21. jan 2022

@sono2 ale tak ci je vec aktuálna sa pýtam aj ja, lebo veľakrát sa mi stalo, že som písala o danú vec a pritom ju pani už nemala, zabudla vymazať, nemohla nájsť, pripadne už mala inú záujemkynu predomnou 🤷‍♀️ ale najviac ma štve, keď mám v inzeráte rozmery a niekto sa opýta, môžte pomerať?? Akože co?? A keď napíšem, ved rozmery sú v inzeráte, tak zrazu nič, tma 😂

lilik96
21. jan 2022

@kiwi3 presne a čím lacnejšia vec, tým viac otázok. Tiež už mnohým neodpovedam

sono2
21. jan 2022

@lenka2710 lenže to by ti povedala aj keby si povedala ze máš záujem.
Poprosím bundu. Už je predana/'ja osobne mám fakt všetko aktuálne hneď rezervujem alebo napíšem
Ale po otázke aktuálne? Buď nasleduje ta spomínaná tma alebo treba opäť čakať na ďalšiu odpoveď
Takto by si sa tak či tak dozvedela že je vec predada

sono2
21. jan 2022

@lenka2710 asi tvoje😂😂 nieee smejem sa

lenka2710
21. jan 2022

@sono2 nieeee, ja mam bazárik v poriadku 😂

cyberk
21. jan 2022

@lenka2710 precitajte si este raz nahlas, co som napisala a hlavne slovo negramotne 🙂
Inak otazka ze "aktualne?" je na mieste, pretoze vela predajkyn je natolko nevzdelanych, ze nevedia inzerat ani zmazat, po tom ako sa dohodndu s niekym na predaji 🙂

lubmar
21. jan 2022

Mna este vie pobavit, ked po x-meraniach, zjednavaniach, ziadostiach o vymenu baba napise, ze ziada o hodnotenie, a pritom este platba ani nestihne nabehnut ..divne😒

tncka
21. jan 2022

@kozova87 tak nepredavaj,daruj,nemusis sa rozculovat

zuzuliatko18
21. jan 2022

@tncka ja som darovala tasku topanok s popisom nosene, velkost 24. A dostala som otazku, ci su vsetky naozaj velkost 24😁 ale aspon nikto nechcel ich premerat.

Strana
z2