icon

Prečo sú zmazané dotazníky vložené na stránku?

novana
21. apr 2017

Zaujímalo by ma, prečo sú uzamknuté témy, v ktorých študujúce mamičky prosia o pomoc pri vyplnení dotazníka k bakalár. alebo diplomovej práci? Dookola sa tu opakujú npr. diskusie o očkovaní či neočkovaní, dookola v nich tie isté názory, tie isté kecy, tie iste odkazy... Ďalších xy tém na tému parfémov kupovaných cez internet, ponuka práce MLM... a tak by som mohla pokračovať. Ale na portáli, ktorý by mal naozaj slúžiť mamičkám, sa zamkne téma, v ktorej mamička prosí o pomoc s vyplnením dotazníka. To si teda dovolila! Caa desať rokov som sa pohybovala v diskusiách na obchodnom portáli Aukro.cz. NIKDY žiadna z tém nebola zlikvidovaná a za 10 rokov bol natrvalo zablokovaný jeden jediný nick. V prípade, keď to už diskutér dlhodobo preháňal a nebral do úvahy upozornenia administrátora, bol bloknutý na týždeň-dva. Tu hľadám po dlhej dobe jednu mamičku, potom ďalšiu ... a zisťujem, že ich nicky boli zablokované. Nie, neboli to podvodníčky, (na zlodejky sa tu tiež poukázať nemôže, klesla by návštevnosť, a tým aj prímy MK) , boli to len mamičky, ktorých názor sa odlišoval od názoru administrátora. To kde žijeme?! V hlbokej totalite či v demokratickom štáte? Dúfam, že mi kompetentní odpovedia skôr, ako zlikvidujú tému i s mojim nickom.

vroni
21. apr 2017

Klud, vsetky dotazniky su jednoducho presuvane do temy dotazniky, aby si sa na fore nemusela preklikavat cez par stran jednopripevkovych tem: vyplnte mi prosim dotaznik. Ale nikam nezmiznu a ostanu aktivne. Zase netreba vylievat s vanickou aj dieta.

novana
autor
21. apr 2017

@vroni, bezúspešne hľadám odkaz na Dotazníky, v ktorom sú prosby mamičiek presunuté. Prosila by som link. Do budúcna by bolo dobre ho vložiť aj do témy, skôr, ako bude zamknutá.

alex49
21. apr 2017

dotazníky idú do dotazníkovej témy, tak isto aj vačšina zablokovaných, ako 500 krát sa pýtanie som tehotná,
k adminom sa vyjadrovať nebudem

novana
autor
21. apr 2017

@alex49, vlož, prosím, link.

vroni
21. apr 2017

Spravidla tam aj byva. Nie som admin a na mobile je vyhladavanie o hubu. Sorry. Skus cez kategorie a hladat vo fore...

moonlight1210
21. apr 2017

@novana preco ten povyk?
ja sa tiez z casu na cas pohybujem v roznych diskusiách a kazde forum funguje inak. ma rozne pravidla a moznosti.
respektuj a neskusaj prisposobit obrazu svojmu.
(slobodna vola - nepaci sa mi, odidem na ine forum. tak ako prepnem telku, alebo pustim DVD, vezmem knihu, pletenie, ... a nebudem nadavat, ze na markize nic nedavaju.)

navyse, ak si tu roky nebola a si tu teraz len chvilu, stalo by za to poskumat, ako to tu naozaj bezi a nerobit povyk okolo svojho prvého dojmu.

novana
autor
21. apr 2017

@moonlight1210, odkaz na link s dotazníkmi k bakalárskym a diplomovým prácam by nebol?
btw môžu ho vložiť aj iné duše spriaznené s týmto portálom, čítajúce dislusiu 🙂

moonlight1210
21. apr 2017

@novana adminkin nick @xxxxxnnnnn
ozvi sa jej a popytaj sa.

priznam sa, ze ani mne sa nechce hladat, kam to presne presuvaju.

novana
autor
21. apr 2017

@moonlight1210, ja som, na rozdiel od teba, hľadala, no nenašla. Hovorí sa: Dvakrát meraj a raz strihaj. 😉

moonlight1210
21. apr 2017

@novana ja som hladala iba admina.

otvorila som nove okno, hodila som do Googlu "modry konik" a "dotaznik" a vyplulo to kopec linkov. klikla som na prvy, co mi prisiel relevantny, nasla naspodku päťriadkovej diskusie kontakt na admina, co to uzamkol a dala ti ho sem (ctrl+c, ctrl+v).

novana
autor
21. apr 2017

@moonlight1210, prosím ťa, na ktorom slovenskom obchodnom portáli (okrem modrých) sa vedú diskusie na rôzne témy? Vidím, že máš prehľad a prezradíš mi. Rada by som prepla. 🙂
Áno, vypľuje kopec linkov na zarábanie vyplňovaním dotazníkov.

moonlight1210
21. apr 2017

@novana panecku na nebicku, dievca, ty si rozmysli, co vlastne chces.

vyplnat dotazniky, ci hladas dalsie fora na svoje rozptylenie?

vsak si veci zjednodusuj, naco ides na to komplikovane, a potom nadavas, ked si frustrovana?
vsak: neviem najst dotazniky, hladam admina. alebo hodim do fora otazku "baby, pls, je to surne, kde najdem dotazniky? Vopred dik."
jasne, proste, lahke.

pozri, jeden kontakt na admina som ti dala, dalej si uz porad sama.
nezmohla si sa ani na obycajne dakujem. neviem preco by som sa mala zapodievat tym, aby som ti na zlatej tacke pod nos nosila este dalsie linky.
hladaj si sama.

pekny vikend a neotravuj ma uz.

sykorkauhliarka
21. apr 2017

neviem preco ta tak trapia uzamknute temy k dotaznikom kedze link na dotaznik ostava aktivny ...ten kto chce ho vyplni...toto je diskusne forum a o dotazniku sa nediskutuje ...ten sa vyplna...

novana
autor
21. apr 2017

@moonlight1210, navštevuješ diskusné fóra obchodných portálov, dokonca vieš link na admina, ba čo viac, aj význam skratiek na klávesnici. Ty si chytraaaaa! Škoda, že nevieš, kde sú tie Dotazníky a obchodné portály, na ktorých diskutuješ. ☹ Ale vidím, že z prispievajúcich a ich pritakávačov to nevie nikto, takže nemusíš byť kvôli tomu frustrovaná. 🙂

novana
autor
21. apr 2017

@sykorkauhliarka, to naozaj? 😲

sykorkauhliarka
21. apr 2017

@novana si predstav

novana
autor
21. apr 2017

@sykorkauhliarka, pokúsim sa, i keď to bude veeeľmi ťažké 🙂

toskanka
21. apr 2017

@novana malo to byt v tomto linku, ale je tiez zamknuty ☹
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dotazniky-a-ankety/

toskanka
21. apr 2017
novana
autor
21. apr 2017

@toskanka , ďakujem, konečne príspevok, ktorý neni mimo misu. Ale keď som zamknutú prosbu objavila ja, odkaz na dotazníky a ankety tam ešte nebol.

toskanka
21. apr 2017

@novana 🙂 budeme si musiet pockat na admina, lebo to asi nikto nenajde ...

novana
autor
21. apr 2017

@toskanka, adminom žiadna nová téma neujde, 😉 keby boli chceli vložiť odkaz, už by tak boli dávno urobili.

toskanka
21. apr 2017

@novana ja som tie dotazniky pozerala len sem tam a odkaz, kam to davaju, tam takmer vzdy bol, len v tomto pripade, je aj tento link zamknuty.

novana
autor
21. apr 2017

@toskanka, sa realizujú, aby si dokázali svoju opodstatnenosť. Ako to tu poznám, po tomto príspevku ma boknú, len dúfam, že dokončia za mňa obchody.

alex49
21. apr 2017

tak tú tému asi vymazali dnes, donedávna fungovala

toskanka
21. apr 2017

@novana Neboj, nebloknu, podakuju sa za upozornenie 🙂

xxxxxnnnnn
22. apr 2017

@novana

Ahoj,

vzhľadom na to, že dotazníky a ankety sú v štádiu riešenia, preto sú zmazávané.

Adminka fóra.