Prečo včera prelietavali stíhačky nad západným Slovenskom?
Zaregistrovali ste včera zvýšený prelet vojenskej techniky na západnom Slovensku? Mali cvičenie neviete?
Ja som niečo počula, ale myslela som ze sú to helikoptéry. BA
Aj teraz sa bude vracať lietadlo do základne Ramstein, už je v Bulharsku
https://www.flightradar24.com/RCH1899/3e9a69ca
Nie su to stihacky. Ale vojenske lietadla. Dve alebo tri boli vyuzite na repatriacne lety. Ale vojenske lietadla, dokonca velke vrtulove tu lietaju bezne (lietami mi to tu rovno nad hlavou, takze preto viem. Mnohe na radare ani nenajdete)
@gigie24 ty inak zavadzaš
su to lietadla s pohonnymi hmotami, čiže logisticky sa podielame pretože sme v NATO
ano oni oznamuju ale kedykolvek môžu ten let zamietnut , nepovolit prelet
tak ako napr ficovi nepovolili priamy let do moskvy ..
mimochodom v lešti máme stihačky, občas sa musia preletiet, piloti nalietat hodiny, sk piloti ,,,
pam premier tak zavadza až to boli
@gigie24 Hlavne že náš premiér mieru sa pchá nositeľom "Nobelovej ceny mieru" do análneho otvoru v obývačke na Floride, alebo v Kremli.
Preberá propagandu RF a ani si neuvedomuje, že nás ťahá do vojny na strane RF
A zbrojovkám , ktorým robí právne služby firma ministra obrany, len a len eskalácia vojen vyhovuje.
Napíš mi jeden krok, ktorý urobila táto vláda a prezident mieru, okrem bla bla bla bla pred svojimi voličmi???
@sara07 to je to s ktorým chodí na MDŽ do Košíc? Väčšie lietadlo nemajú pripravené?
@sara07 to je to s ktorým chodí na MDŽ do Košíc? Väčšie lietadlo nemajú pripravené?
@anonym_4dcb40 Bombardier Global 5000 za 46 milionov
tak boli nakupene za učelom repatriačných letov, tak ich chudatka musia občas poslat na taky let , zvlášt ked sa špaciruju do košic nim aj ked neviem načo máme linku vlastne do košic , česky prezident lieta klasikou ale zrejme pam premier nemôže no
každému je jasne o čo išlo.. a ide
@anonym_4dcb40 Bombardier Global 5000 za 46 milionov
tak boli nakupene za učelom repatriačných letov, tak ich chudatka musia občas poslat na taky let , zvlášt ked sa špaciruju do košic nim aj ked neviem načo máme linku vlastne do košic , česky prezident lieta klasikou ale zrejme pam premier nemôže no
každému je jasne o čo išlo.. a ide
@sara07 v beznej linke BA-KE vies aky je drahy alkohol? 😄
ďalšie letí práve okolo Topoľčany https://www.flightradar24.com/MOOSE52/3e9c3dcb
Ja som pred pár dňami tak dlho počula hluk lietadiel, ale bolo oblačno, nič som nevidela a bol to dosť nepríjemný pocit.
Ja som pred pár dňami tak dlho počula hluk lietadiel, ale bolo oblačno, nič som nevidela a bol to dosť nepríjemný pocit.
@unicornlady ked leteli zasobovacie lietadla do juhoslavie ked tam bol konflikt, ako si to vnimala ??
však na sk byvaju aj cvičenie, dokonca aj 3 mesačne
máme unikatne letisko na sk na ktore pre jeho obtiažnost chodia z celeho sveta cvičit - uplne jedno za akej vlady a kto to podpísal prvy, dodržiavaju určite veci všetci len sa inak o tom kvaka
aj do ukrajiny lietavaju cez nas lietadla, v čom je to iné ? teraz a predtým ?
bud rada že si nezažila rusov ako prelietavali tesne ponad panelaky hodinu jeden za druhym pekne šnurka, mohli ist aj inak nie toto bolo zábavnejšie ani spat ani nič pozerat , deti revali ... alebo stihačky bežne nizky prelet cez mesto že sa ti dieta z laku hodilo o zem a ludia sa chytali stien , teraz aj ked sa vie že su cvičenia tahaju to mimo ako sa len da .. niekedy keby si neprečitaš v novinach ani nevieš že bolo
to čo dorabali ohladne lietadiel je nič proti tomuto , nehovoriac v akom zaprasenom stave že ani nevedia čo s tym nechali základne, ti asi ekologicky nedaju nikdy do poriadku
@gigie24 ty inak zavadzaš
su to lietadla s pohonnymi hmotami, čiže logisticky sa podielame pretože sme v NATO
ano oni oznamuju ale kedykolvek môžu ten let zamietnut , nepovolit prelet
tak ako napr ficovi nepovolili priamy let do moskvy ..
mimochodom v lešti máme stihačky, občas sa musia preletiet, piloti nalietat hodiny, sk piloti ,,,
pam premier tak zavadza až to boli
@sara07 Takuto informaciu som dostala, ked som sa na to dotazovala 😉
@gigie24 a kto ti dal informaciu, ze obrannu dohodu s USA podpisala prezidentka?
@viestta Clovek, ktory sa tymto veciam venuje. Pytala som sa, lebo prispevok tvorcu mohol mnohych vystrasit, tak som sa pytala a napisala, aby sa ludia nebali, ze su to stihacky, urcite som nemala za ciel rozprudit hnev 🙏.
@sara07 Takuto informaciu som dostala, ked som sa na to dotazovala 😉
@gigie24 môžeš mi dat link ?
alebo koho si sa pytala ?
opakujem každy prelet na sk jedno za akej vlady má možnosť sk zamietnut , to sa napr stalo pam premierovi ked mu zatrhli niektore krajiny ked letel do ruska
je jedno aky let či s pam premierom alebo s kartonami diek , potravin atd ....
mimochodom tieto lietadla prelietavaju cez nas do tých krajin od doby ked sme vstupili do NATO aj pred tym , čiže vstup do nato bol 2004 a pani prezidentka bola 2019 -2024
a ked teda stale malo faktov
tak si najdi ako náš pam premier sa išiel od zlosti zájst a vykrikoval prelety takych istych lietadiel ako teraz do juhoslavie , to konkrétne bol premier Dzurinda , a vykrikoval to jemu konkrétne nie prezidentovi
toto čo ti pišem su veci ktore sa daju overit
alebo napr na denniku N je članok , a dost ma prekvapil Nad ktory ako by ich za tie stihačky rozpadnute mohol mat v zuboch že sa kalinaka a pam premiera zastal ...ohladne preletov týchto lietadiel ...
žiadne z týchto lietadiel z ktorých máš obavy nepristava na sk , je umožneny len prelet
@viestta Clovek, ktory sa tymto veciam venuje. Pytala som sa, lebo prispevok tvorcu mohol mnohych vystrasit, tak som sa pytala a napisala, aby sa ludia nebali, ze su to stihacky, urcite som nemala za ciel rozprudit hnev 🙏.
@gigie24 vieš že stihačky vlastni aj slovensko a že musia lietat + piloti musia mat mesačne nalietane nejake hodiny
určite nevzlietavaju preto aby zneškodnili rakety, nedoletia z iranu k nam
jedine rakety ktore by vedeli su z bieloruska, madarska , ruska ..
takže ano môžu to byt naše stihačky, uprimne nemam potrebu nosit zo sebou dalekohlad aby som vedela koho sú
mimochodom do iranu stihačky pripluli na lietadlovych lodiach, je to rozhodne ekonomickejšie naraz previezt niekolko stihačiek ako ich pracne s medzipristatim tahat z usa alebo riešit dalšie lietadla na dotankovanie
o tom že prišli dve lietadlove lode s celym doprovodnym konvojom sa pisalo ..
skus trochu logicky uvažovat, pripade si overit ,
napr, ja denne čitam ako čo sa deje na ukrajine , vyvoj bojov na denniku N , dost vela veci som pochopila , zmenila nazor ..
opakujem každy prelet na sk jedno za akej vlady má možnosť sk zamietnut , to sa napr stalo pam premierovi ked mu zatrhli niektore krajiny ked letel do ruska
mimochodom tieto lietadla prelietavaju cez nas do tých krajin od doby ked sme vstupili do NATO aj pred tym , čiže vstup do nato bol 2004 a pani prezidentka bola 2019 -2024
tak si najdi ako náš pam premier sa išiel od zlosti zájst a vykrikoval prelety takych istych lietadiel ako teraz do juhoslavie , to konkrétne bol premier Dzurinda , a vykrikoval to jemu konkrétne nie prezidentovi
alebo napr na denniku N je članok , a dost ma prekvapil Nad ktory ako by ich za tie stihačky rozpadnute mohol mat v zuboch že sa kalinaka a pam premiera zastal ...ohladne preletov týchto lietadiel ...
žiadne z týchto lietadiel z ktorých máš obavy nepristava na sk , je umožneny len prelet
@sara07 Vidim, ze sa tu rozprudila som skor politicka debata ako mieneny prispevok, takze prisoevok som ZMAZALA, nemam zaujem, aby ludia otvarali negativne emocie, takze sa do diskusie viac nezapajam 😊.
@sara07 Vidim, ze sa tu rozprudila som skor politicka debata ako mieneny prispevok, takze prisoevok som ZMAZALA, nemam zaujem, aby ludia otvarali negativne emocie, takze sa do diskusie viac nezapajam 😊.
@gigie24 my sme sa pytali na zdroj čo je na tom zlé
nevieš si ho obhajit ,
ja som ti tu dala argumenty preto, lebo p. prezidentka s tym nič nemá ...
@gigie24 clovek, ktory sa tomu venuje ti povedal, ze obrannu zmluvu s USA podpisala prezidentka? Tak bud vymyslas alebo ten tvoj "dobre informovany zdroj" nevie co vyklada. Darmo tu budes vypisovat, ze sa to zvrhava na politiku, pretoze to politika je. Sme clenmi NATO, mame voci nemu svoje zavazky. Ak TERAZ niekto povolil lety cez nase uzemie, tak je to terajsia vlada, nie ta, ktoru o to poziadat nemohli.
@sara07 Prepáč, ale som sa zasmiala, že z denníka N. Tolko klamstva čo tento denník píše by som sa ani naň neodvolávala. A čo sa týka Naďa tak ten bol aj je americký pätolízač, tak samozrejme, že súhlasí s podporou americkej agresie.
@sara07 Prepáč, ale som sa zasmiala, že z denníka N. Tolko klamstva čo tento denník píše by som sa ani naň neodvolávala. A čo sa týka Naďa tak ten bol aj je americký pätolízač, tak samozrejme, že súhlasí s podporou americkej agresie.
@ik70 nemáme zablokované zahraničné stránky aby sme si nevedeli overit čo tam pišu , môžem sa spytat na tvoje oblubene noviny ?
neviem ako ty ale ja si zvyknem overit alebo pozriet inu zahraničnu tlač ..čo na tu istu udalost pišu inde
na to čo predviedli nadovi , by som čakala že odpoved nebudem sa k tomu vyjadrovat atd nejaké podobne kecy ale nie že sa ich zastane a napiše ako to je vlastne
Bombardery nemozu byt pouzoite na repatriacne lety, lebo by boli zostrelene.
Prelet vojenskych letadiel cez nase uzemoie nemusi byt povoleny. Prezidentka svojim podpisom len umoznila lahsi postup pri suhlase s reletom. Cize nie automaticke povolenie peetov, tie mohli byt zablokovane. Ale Trump sa nahneval (on sa vzdy hneva) na Spanielsko, ze nepovolili pouzit ich zakladne na juhu.
Fico bombarderom lieta na MDZ vraj kvoi tomu, ze musia tie lietadla naietat urcity pocet m. To tvrdil aj Kiska, ked letel do Popradu uz presne neviem akym lietadlom.

Cez západné Slovensko lietajú americké lietadlá z nemeckej základne do Iránu.