icon

Prečo včera prelietavali stíhačky nad západným Slovenskom?

Dnes o 16:23

Zaregistrovali ste včera zvýšený prelet vojenskej techniky na západnom Slovensku? Mali cvičenie neviete?

anonym_4dcb40
Dnes o 17:07

Cez západné Slovensko lietajú americké lietadlá z nemeckej základne do Iránu.

anonym_13e412
Dnes o 17:22

Ja som niečo počula, ale myslela som ze sú to helikoptéry. BA

gigie24
Dnes o 17:24

@anonym_autor To nie sú stíhačky to sú bežné vojenské lietadlá na ktoré dala bývalá vláda (pani prezidentka) doslova povolenie pri podpise Derka zmluvy. Americká armáda nám len oznamuje cca mesiac dopredu, že budú lety žiadne bombardéry žiadne stíhačky nelietajú. Nikomu z nas sa to nepáči samozrejme.

anonym_4dcb40
Dnes o 17:27

Aj teraz sa bude vracať lietadlo do základne Ramstein, už je v Bulharsku
https://www.flightradar24.com/RCH1899/3e9a69ca

viestta
Dnes o 17:40
@gigie24

@anonym_autor To nie sú stíhačky to sú bežné vojenské lietadlá na ktoré dala bývalá vláda (pani prezidentka) doslova povolenie pri podpise Derka zmluvy. Americká armáda nám len oznamuje cca mesiac dopredu, že budú lety žiadne bombardéry žiadne stíhačky nelietajú. Nikomu z nas sa to nepáči samozrejme.

@gigie24 az na to, ze prezidentka ani vlada nic nepodpisala. Zmluvu, ktoru vyrokovala Ficovlada III len ratifikoval parlament v predchadzajucom volebnom obdobi, tak ako bola Ficom vyrokovana.

anonym_c37625
Dnes o 17:51

Nie su to stihacky. Ale vojenske lietadla. Dve alebo tri boli vyuzite na repatriacne lety. Ale vojenske lietadla, dokonca velke vrtulove tu lietaju bezne (lietami mi to tu rovno nad hlavou, takze preto viem. Mnohe na radare ani nenajdete)

sara07
Dnes o 17:52
@gigie24

@gigie24 ty inak zavadzaš
su to lietadla s pohonnymi hmotami, čiže logisticky sa podielame pretože sme v NATO
ano oni oznamuju ale kedykolvek môžu ten let zamietnut , nepovolit prelet
tak ako napr ficovi nepovolili priamy let do moskvy ..
mimochodom v lešti máme stihačky, občas sa musia preletiet, piloti nalietat hodiny, sk piloti ,,,
pam premier tak zavadza až to boli

sara07
Dnes o 18:06
jananovotna88
Dnes o 18:08
@gigie24

@gigie24 Hlavne že náš premiér mieru sa pchá nositeľom "Nobelovej ceny mieru" do análneho otvoru v obývačke na Floride, alebo v Kremli.
Preberá propagandu RF a ani si neuvedomuje, že nás ťahá do vojny na strane RF
A zbrojovkám , ktorým robí právne služby firma ministra obrany, len a len eskalácia vojen vyhovuje.
Napíš mi jeden krok, ktorý urobila táto vláda a prezident mieru, okrem bla bla bla bla pred svojimi voličmi???

anonym_4dcb40
Dnes o 18:09
@sara07

@sara07 to je to s ktorým chodí na MDŽ do Košíc? Väčšie lietadlo nemajú pripravené?

sara07
Dnes o 18:15
@anonym_4dcb40

@sara07 to je to s ktorým chodí na MDŽ do Košíc? Väčšie lietadlo nemajú pripravené?

@anonym_4dcb40 Bombardier Global 5000 za 46 milionov
tak boli nakupene za učelom repatriačných letov, tak ich chudatka musia občas poslat na taky let , zvlášt ked sa špaciruju do košic nim aj ked neviem načo máme linku vlastne do košic , česky prezident lieta klasikou ale zrejme pam premier nemôže no
každému je jasne o čo išlo.. a ide

natalka13
Dnes o 18:37
@sara07

@anonym_4dcb40 Bombardier Global 5000 za 46 milionov
tak boli nakupene za učelom repatriačných letov, tak ich chudatka musia občas poslat na taky let , zvlášt ked sa špaciruju do košic nim aj ked neviem načo máme linku vlastne do košic , česky prezident lieta klasikou ale zrejme pam premier nemôže no
každému je jasne o čo išlo.. a ide

@sara07 v beznej linke BA-KE vies aky je drahy alkohol? 😄

anonym_4dcb40
Dnes o 18:40

ďalšie letí práve okolo Topoľčany https://www.flightradar24.com/MOOSE52/3e9c3dcb

natalka13
Dnes o 18:40
@gigie24

@gigie24 Kalinak tvrdi ze su to standardne lety a povoluje ich vlada a Kali. Nie prezident.
Ty stihacka😂

unicornlady
Dnes o 20:36

Ja som pred pár dňami tak dlho počula hluk lietadiel, ale bolo oblačno, nič som nevidela a bol to dosť nepríjemný pocit.

anonym_c4eed6
Dnes o 21:35
@unicornlady

Ja som pred pár dňami tak dlho počula hluk lietadiel, ale bolo oblačno, nič som nevidela a bol to dosť nepríjemný pocit.

@unicornlady ked leteli zasobovacie lietadla do juhoslavie ked tam bol konflikt, ako si to vnimala ??
však na sk byvaju aj cvičenie, dokonca aj 3 mesačne
máme unikatne letisko na sk na ktore pre jeho obtiažnost chodia z celeho sveta cvičit - uplne jedno za akej vlady a kto to podpísal prvy, dodržiavaju určite veci všetci len sa inak o tom kvaka
aj do ukrajiny lietavaju cez nas lietadla, v čom je to iné ? teraz a predtým ?

bud rada že si nezažila rusov ako prelietavali tesne ponad panelaky hodinu jeden za druhym pekne šnurka, mohli ist aj inak nie toto bolo zábavnejšie ani spat ani nič pozerat , deti revali ... alebo stihačky bežne nizky prelet cez mesto že sa ti dieta z laku hodilo o zem a ludia sa chytali stien , teraz aj ked sa vie že su cvičenia tahaju to mimo ako sa len da .. niekedy keby si neprečitaš v novinach ani nevieš že bolo
to čo dorabali ohladne lietadiel je nič proti tomuto , nehovoriac v akom zaprasenom stave že ani nevedia čo s tym nechali základne, ti asi ekologicky nedaju nikdy do poriadku