icon

Prečo voliť Progresívne Slovensko?

26. aug 2023

Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka

majlo1234
27. aug 2023

Ja nechcem apriori nikoho urazit, a dufam, ze nasa komunita na modrom koniku neprezentuje aj statisticku vzorku slovenska. Ale asi to tak bude😄 a vsetci mame pravo volit, a potom to tak vyzera, ze sa tu opakuju dookola len argumenty o jasteroch a psoch v skolach, a ze dalsie generacie smeruju kvoli tomu do pekla. 😒

timeabb
27. aug 2023

@majlo1234 Ty už konečne pochop, že tým, ktorí vládnu svetu ide o to, aby preriedili populáciu. Pozri si niektoré videá napr. Petra Stanka, vysoko vzdelanej osoby. 😉 keď mu vôbec budeš rozumieť, čo rozpráva. 😆 Lebo takí ľudia ako ty, čo slepo veria bande novinárov, si myslia, že všetko čo sa tu deje sa deje pre naše dobro. Dobrý vtip. 😆 nikdy ľuďom v moci nešlo o dobro ľudí, už to konečne preboha pochopte a zobuďte sa. LGBTI sú takisto propagovaní IBA PRETO, lebo oni deti nemôžu mať. A presne o to tým vyšším ide. Vy si myslíte, že im ide o ich dobro? 😆 aby sa z nich nik nesmial? 😆 aby sa tu niekto mal ako v bavlnke? Sa preber z toho šoku. Absolútne ich to netrápi, či sa nejakému gayovi niekto vysmeje. Vy ste pekne naivní teda, strašne mi je smiešno z vás, čo si myslíte, že to tu nám každý chce len dobre. 😆Sám pán VEĽKORYSÝ sa verejne vyjadril že zbožňuje prevraty v štátoch. A podporuje finančne nadácie ktoré sú ochotné tie prevraty robiť, pretože on tie prevraty miluje. Keď si to nevidela, čo predpokladám že nie, pretože v TV Markíza to nedávali, tak ujo Google ti povie. 😉 a choď za poľnohospodármi moja milá, choď aspoň za jednym poľnohospodárom ! Chodievajú im listy domov z EÚ že chcú od nich odkúpiť pôdu, TTPčka a v listoch sa tvária, že to je kvôli plánu obnovy. 😆 vieš kvôli čomu to je? Slovensko má tak vysoký dlh voči EÚ že nebude schopné to splatiť, tak si chcú od slovenských poľnohospodárov odkúpiť pozemky aby tu mohli pestovať GMO. A aby EÚ bola na listoch vlastníctva vlastníkom pôdy, a slovák aby bol iba nájomca! Toto je plánovaná likvidácia slovenského poľnohospodárstva a potravinárstva, vy banda naivných deciek. Si niečo o tom zistite pre kriste a potom sa tu zapájajte do diskusií. Veľké NIČ vieš ale budeš splietať piate cez deviate a slepo veriť hlúpostiam, čo vám do hlávok kecajú. Ovce.

timeabb
27. aug 2023

@majlo1234 Ale vol si PS, obhajuj si poloľudí s polozvieratami a choď si s farebnými vlajočkami po meste ale potom neplač, keď prídeš o robotu, o pozemky a o peniaze. Potom nech ti príde PSko pomôcť na čele so Šimečkom.

majlo1234
27. aug 2023

@timeabb tak koho mam teda volit, aby ma prisiel zachranit? Este SAS mam v merku, ved mi porad prosim. Ale zrozumitelne, pre moj jednoduchsi mozog.

timeabb
27. aug 2023

@majlo1234 Veď napísala som ti predsa koho. PSko ktoré tu tak chvályhodne obhajuješ. 👌🏼 Z tých všetkých čo tam sú žiaľ, nie je koho voliť úprimne. 💁🏼‍♀️ SaS je určite menšie zlo ako PS. Každý nech si robí ako uzná za vhodné.

majlo1234
27. aug 2023

@timeabb no nemylme si pojmy, tema bola o dovodoch, preco ich volit. Takze ziadne obhajovanie, uvadzam dovody, ktore su pre mna ako volica atraktivne. Myslim, ze som progresivny liberalny clovek, takze podla toho chcem aj volit. A skor pravicu ako lavicu

timeabb
27. aug 2023

@majlo1234 Pozri sa, vol si koho len chceš. Ale ak chceš nejakú politickú stranu obhajovať, tak by si mala mať o tej politickej strane aspoň nejaký ten research. Lenže keby si ho mala, tak by si PS nevolila. Na 100%. Ale ak chceš aby sa Slovensko úplne ale že úplne zapredalo a ak chceš poškodiť tunajšie firmy, tak si vol PS. Ja by som si nakoniec aj želala, aby to PS vyhralo. Iba preto, aby ste si to potom zažili čo ste si zvolili. 🙂 kto chce kam, pomôžme mu tam

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
valeria_h
27. aug 2023

@miskakyska Nechápem čo tu robia, keď majú mobilizáciu, nemali by byť vôbec pustení. Nikto ich tu živiť nebude.

kvietocek87
27. aug 2023

@cubo2 a načo pôjdem robiť pucmolu do Rakúska alebo Nemecka,my chceme zarobiť tu peniaze,vo svojej vlasti.Co netlačila EU za tie roky aby sa postupne vyrovnávali rozdiely v EÚ, ale nie, veď im to vyhovuje.Zotrocenie.Za 20 rokov nám veruze nič dobré Eú nepriniesla a to ešte bude haló, keď budú ľudia domy a byty predávať, keď nebudú mať na splácanie úverov.A pri tých ich vymysloch z eú, že ľudí nahradia do už neviem presne kolko rokov stroje a my tu prídeme o 1/3 minimálne pracovných miest, Eú sa rozpadne.Uvidia čoho budú ľudia schopní, keď budú zahnaní do kúta

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 Ale veď prečo myslíš, že nás vzali do Eú? Kvôli lacnej pracovnej sile a kvôli tomu, že nám predávajú odpad a treťotriedne produkty za premrštené ceny.

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h mali by byť pochytani a deportovaní do svojej vlasti.

karolinakr
27. aug 2023

@miskakyska kazdy zamestnavatel dostal; ked zamestnal Ukrajinca okolo 750 + 300 sa mi zda, po dobu neviem kolko mesiacov, čiže za 3 Ukrajinky mohol dostat 3000e

valeria_h
27. aug 2023

@karolinakr A ešte majú rôzne úľavy keď príjmu Ukrajincov.

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 Nie, oni budú kričať "Sláva Ukrajine" v cudzej zemi. To sú teda "hrdinovia". Pokrytci.

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h o toto sa pokúsil Hitler s vojnou a im nacistickým potomkom to vyšlo bez použitia zbraní . Jedna pravda, že história sa vždy opakuje.Som zvedavá, kde to budú chcieť až dotlačiť

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h chlapi ktorí podliehajú mobilizácii tu nemajú, čo robiť.Len ženy a deti max

karolinakr
27. aug 2023

@miskakyska toto je pozitivna diskriminacia a je jedno, ze tam mali vojnu, zadarmo ubytko,zdravotku, tu ludom išli ceny hore + mohli prist o pracu prave kvoli Ukrajincom a este aj dotaciu Ukrajinci dostali, kt.mne odmietli..Raz za rok bola Zoo zdarma na dni Bratislavy este to sa zrušilo a Ukrajinci mali narok zadarmo tam isť..

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
kvietocek87
27. aug 2023

@karolinakr a do nás Eú peniaze netlačila

valeria_h
27. aug 2023

@miskakyska A tí "vojnoví utečenci" idú na dovolenku do tej zeme, kde je vojna 😂

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h myslíte, že nás by takto privítali cudzie zemi aj v eú????No určite,zatvorili by hranice.

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 V žiadnom prípade, nás by hnali do práce a keď sa nám nepáči, tak dovi dopo. Im sa toleruje všetko. Mňa by fakt zaujímalo, že prečo ich takto uprednostňujú všade. Lebo nie je normálne škodiť vlastnému národu na úkor cudzincov.

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h nebojte sa,keby sme my vystrájali s maďarmi,to, čo Ukrajinci tam na východe,ta keby sem prišli Maďari robiť poriadky,tak eú a nato by to malo u prdelo.By som bola zvedavá, ako by to poriesili.Dve krajiny v Nato.Uz vidím, ako by sa sem prišli spojenci byt buď za za jednu alebo druhú stranu.Vykaslali by sa na to.Ved história vždy ukázala, že práve spojenci sa na nás vždy z vysoka vykašľali

valeria_h
27. aug 2023

@miskakyska Tak Ty im závidíš dovolenku? Si hrozná 😂

annm81
27. aug 2023

@kvietocek87 Vidím, že tu máte zraz :D

Iste, zatvorili by hranice... len keď si tak spomeniem na minulosť, tak hranice u nás zatvárali bratia z východu, že? A koľko stoviek tisíc občanov Československa dostalo na západe azyl? Ale tak to sú fakty a faktami sa konšpirátori neradi nechávajú rušiť.

kvietocek87
27. aug 2023

@miskakyska veľa ich tu ani nie je.Su na Ukrajine a len pendluju po peniaze

valeria_h
27. aug 2023

@kvietocek87 Ja sa vážne snažím prísť na to, že prečo ich tak uprednostňujú. Lebo väčšina je na dávkach a nepracuje (v rodine nám pracuje na ÚP). Tak ja nechápem že o čo ide.

kvietocek87
27. aug 2023

@valeria_h zatvorili by hranice a tam brante si svoju vlasť.Uz vidím, ako by nás dotovali nemci, Francúzi,Holandania a atď ked prichádzajú o kolónie v Afrike.Sice majú náhradu nás a my by sme tu muklovali a ešte aj bojovali.Uz vidím,ako by nám američania posielali milióny, nejakému Slovensku 😂😂😂😂 Jedine keby Rusi boli naši susedia