icon

Prečo voliť Progresívne Slovensko?

26. aug 2023

Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka

sulejmanka
26. aug 2023

@petronelag to si kde prišla na to že nemajú odborníkov? Či len opakuješ naučené frázy od Fica, Peleho, Uhrika a spol?

rol76
26. aug 2023

Budú výsledky zmanipulované,uvidíťe.Vysvetliťe mi,ako môže byť prezidentkou úplňe neznáma osoba.Nechcem konkretizovať,na koho myslím,ale asi viete...

ruxandra
26. aug 2023

@timeabb ved ty si tu pred chvíľou pisala, ze sa mame naucit po anglicky a citat zahraničné média, tak som ti chcela len ukazat, ze ludia, co v zahraničí čítajú zahraničné média, volia ps 😊

eni01
26. aug 2023

@timeabb pozerala si si životopisy tých ľudí ? Asi nie ... napr Lucia Plaváková je perfektná, Michal Wiezek a kopec iných ale ty si už máš názor tak je to jedno. Ako chce Slovensko zapredať? Predstav si, že slováci sú za registrované partnerstvá ak bude tvoja dcéra lesbička, vobec mi nebude prekážať ak bude mať maželku 🙂 Hlavne aby nemala názory svojej matky :-P Chcú potlačiť slovenké firmy? Sa pozri na platy zahraničných firiem na Slovensku, KIA, VW, Slovnaft, U. S. STEEL, Slovenská sporiteľňa. V podstate mi to može byť jedno, "ale nie je" moje dieťa nežije na Slovensku, ide o budúcnosť vašich detí, nie mojho či chcete žiť v slušnej spoločnosti alebo mafianskom štáte kde vzdelanie má nulovú hodnotu, kupovať si tituly je normálne, objednávať vraždy a utlačať menšiny je v poriadku

ruxandra
26. aug 2023

@rol76 nebudu zmanipulované, podliehajú dost veľkej kontrole. A prezidentku sme si zvolili normalne, vsetci v mojom okoli ju normalne zakrúžkovali, ja tiez, a vlastne aj väčšina ludi, co bola voliť. Netreba verit všetkému, co hovori Fico… 😉

nikasmile
26. aug 2023

@ruxandra tak toto je fakt zlé prirovnanie. Akoby každý hetero pár chlastal a mlátil deti! Prečo sa vždy homosexuálny človek vykresľuje, že je nekonfliktný, milý a nemôže zlyhať...

timeabb
26. aug 2023

@ruxandra Ešte raz, čo to má s tým spoločné? Vy viete presne ktoré média čítajú? A či ich vôbec čítajú? Ak by ste sa k tomu chceli vyjadriť tak by ste museli mať informácie o tom, z čoho oni čerpajú informácie. To vedia len oni. 🙏🏼

chodec15
Odpoveď bola odstránená
rol76
26. aug 2023

@ruxandra Ja žiadnému politikovy neverím,takže tak.🙂

eni01
26. aug 2023

ja myslím, že na túto otázku si odpovie aj priemerne inteligentný človek stačí sa pozrieť na jeho viziu smerovania Slovenka (ktorú narovinu povie) smerom na východ a Madarsko

ruxandra
26. aug 2023

@nikasmile ja som nepovedala, ze kazdy. Ale myslim, ze homo párov je ovela menej ako alkoholikov 🙂 a najma, nie kazdy homo par chce vychovavat deti, takychto párov je minimum

ruxandra
26. aug 2023

@timeabb vsak ty si tu zacala vyťahovať zahraničné média a ze tie vedia viac, ja tiez nechapem co to ma s tym spolocne 😅 ja nečítam ziadne ani doma, tak netusim o co ti furt ide 😀

janai1
26. aug 2023

@rol76 takže znovu, registrované partnerstvo neznamená, že si budú môcť adoptovať dieťa.
Človek čo ani neovláda vlastnú rodnú reč tu ide písať o tom kto má na čo právo a o zmanipulovaných voľbách....

juliacenc
26. aug 2023

Nikdy, nikdy, nikdy

timeabb
26. aug 2023

@ruxandra Ale ja som sa nebavila o tom, že treba čítať zahraničné média vrámci politiky ktorá je na SK. 🤦🏼‍♀️ Prečítaj si to znova v akom kontexte to bolo.
Zas ďalšia, ktorá reaguje na môj komentár, a vo finále ani nevie, o čom píšem.

napetra
26. aug 2023

@rol76 V ktorej fáze volieb môžu byť voľby zmanipulované?
Ak si postrážia hlasy pri manuálnom spočítavani v okrsku, tak v ďalších krokoch pri počítačovom spracovaní je to na 100% vylúčené.
Robím pri spracovaní volebných výsledkov a dáta prechádzajú viacerými kontrolami vzájomne prepojenymi, kde je nemožné niečo zmeniť vzhľadom k prvotným zapisniciam, ktoré prichádzajú z volebných okrskov.
Nikdy sa na SK nestalo, aby boli voľby zmanipulované na úrovni počítačového spracovania.
Stalo sa už, že sa vo volebnom okrsku niektorí členovia komisie opili a po vysypani lístkov z urny a ich spočítavani sa rozhádali, dokonca hodili celú urnu aj s listkami do potoka.

majlo1234
26. aug 2023

@timeabb ked mas tie interne informacie z najvyssich radov, preco nas trochu nezasvatis? Nech vieme aj my obycajni ludia, koho treba volit a kto s kym spolupracuje?

V pripade, ze nechces, aspon nespominaj svoje vysoke konexie, potom ti iba zavidime

chodec15
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
chadkroeger
26. aug 2023

@majlo1234 akú rovnosť?

timeabb
26. aug 2023

@majlo1234 Ja som to nespomenula preto, aby som sa s tým chválila. 🙂 Vidím, že to bolo “pochopené”. Neviem čo je na tom zlé, že má niekto konexie. Je to normálna vec, žiadne chválenkárstvo 💁🏼‍♀️ Ak v tom ty vidíš chválenkárstvo, tvoja vec a nie môj problém.

marca12
26. aug 2023

Mna zaujali hlavne tym,ze nemaju agresivnu politiku,su sucasni,zmyslaju pokrokovo. Konecne sa niekto mozno realne bude zaujimat o problemy 21.storocia. este nie som rozhodnuta ich volit,no zo sucasnych stran sa priklanam k nim

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
zuju2
26. aug 2023

@ruxandra ktorý politik hovori pravdu? Všetci sú populisti. Varuje nás PanBoh od PS.

namornicka
26. aug 2023

@timeabb teba co tak vytocilo, ze tak utocne reagujes? Precitaj si znovu diskusiu, kto ta nastval? Ale zaujima ma, kedze si uz nacala temu, ze “uvidite co sa bude diat”. Co sa bude diat, mozes byt konkretnejsia? Nie kazdy chape tvoje metafory, v tomto teple obzvlast. A este co maju s tym spolocne ti podnikatelia ci firmy co s nimi spolupracjes? A kludne hod linky na odborne clanky, ludia anglicky rozumeju, volici PS obzvlast 🤓

mondolina
26. aug 2023

@marca12
presne, žiadna hulvátska, agresívna rétorika, žiadne populistické sľuby, proEÚ, proNATO.

monikkatt
26. aug 2023

Omg tieto dristy tych ktori obhajuju ps 🤦‍♀️😀 ze ked nesuhlasim s registrovanymi partnerstvami a adopciami tak som automaticky alkoholil, tyran a neviem co 🤣🤣
Jak keby normalne slusne rodiny uz neexistovali
Tieto ich propagandy ze bud lesby a gejovia alebo rodina heteroalkoholickych tyranov 🙄
Ked tu bude ps tak to este len dopadne slovensko

ruxandra
26. aug 2023

@zuju2 lol, pán boh, alebo cirkev sa bojí, že jej budú zobraté peniažky od štátu? 😂 😂 tipujem to na tú cirkev, pán boh sa do tohoto nemieša..

autor
26. aug 2023

@chodec15 opat som sa nic konkretne nedozvedela. To su take vseobecne nalepky. Mne napriklad ostalo v pamati, ze pocas covidu PS tlacilo na povinne ockovanie, co mi pripada skor ako fasisticky prejav.

ruxandra
26. aug 2023

@monikkatt toto tu ale nikto nepovedal, nedomýšľaj si blbosti 😅 ľudia tu uvádzajú len príklady, nikto nemá čas tu menovať 958745možností, ktoré existujú 🙄