Prečo voliť Progresívne Slovensko?
Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka
Budú výsledky zmanipulované,uvidíťe.Vysvetliťe mi,ako môže byť prezidentkou úplňe neznáma osoba.Nechcem konkretizovať,na koho myslím,ale asi viete...
@timeabb pozerala si si životopisy tých ľudí ? Asi nie ... napr Lucia Plaváková je perfektná, Michal Wiezek a kopec iných ale ty si už máš názor tak je to jedno. Ako chce Slovensko zapredať? Predstav si, že slováci sú za registrované partnerstvá ak bude tvoja dcéra lesbička, vobec mi nebude prekážať ak bude mať maželku 🙂 Hlavne aby nemala názory svojej matky :-P Chcú potlačiť slovenké firmy? Sa pozri na platy zahraničných firiem na Slovensku, KIA, VW, Slovnaft, U. S. STEEL, Slovenská sporiteľňa. V podstate mi to može byť jedno, "ale nie je" moje dieťa nežije na Slovensku, ide o budúcnosť vašich detí, nie mojho či chcete žiť v slušnej spoločnosti alebo mafianskom štáte kde vzdelanie má nulovú hodnotu, kupovať si tituly je normálne, objednávať vraždy a utlačať menšiny je v poriadku
ja myslím, že na túto otázku si odpovie aj priemerne inteligentný človek stačí sa pozrieť na jeho viziu smerovania Slovenka (ktorú narovinu povie) smerom na východ a Madarsko
Nikdy, nikdy, nikdy
@rol76 V ktorej fáze volieb môžu byť voľby zmanipulované?
Ak si postrážia hlasy pri manuálnom spočítavani v okrsku, tak v ďalších krokoch pri počítačovom spracovaní je to na 100% vylúčené.
Robím pri spracovaní volebných výsledkov a dáta prechádzajú viacerými kontrolami vzájomne prepojenymi, kde je nemožné niečo zmeniť vzhľadom k prvotným zapisniciam, ktoré prichádzajú z volebných okrskov.
Nikdy sa na SK nestalo, aby boli voľby zmanipulované na úrovni počítačového spracovania.
Stalo sa už, že sa vo volebnom okrsku niektorí členovia komisie opili a po vysypani lístkov z urny a ich spočítavani sa rozhádali, dokonca hodili celú urnu aj s listkami do potoka.
@majlo1234 akú rovnosť?
Mna zaujali hlavne tym,ze nemaju agresivnu politiku,su sucasni,zmyslaju pokrokovo. Konecne sa niekto mozno realne bude zaujimat o problemy 21.storocia. este nie som rozhodnuta ich volit,no zo sucasnych stran sa priklanam k nim
@timeabb teba co tak vytocilo, ze tak utocne reagujes? Precitaj si znovu diskusiu, kto ta nastval? Ale zaujima ma, kedze si uz nacala temu, ze “uvidite co sa bude diat”. Co sa bude diat, mozes byt konkretnejsia? Nie kazdy chape tvoje metafory, v tomto teple obzvlast. A este co maju s tym spolocne ti podnikatelia ci firmy co s nimi spolupracjes? A kludne hod linky na odborne clanky, ludia anglicky rozumeju, volici PS obzvlast 🤓
Omg tieto dristy tych ktori obhajuju ps 🤦♀️😀 ze ked nesuhlasim s registrovanymi partnerstvami a adopciami tak som automaticky alkoholil, tyran a neviem co 🤣🤣
Jak keby normalne slusne rodiny uz neexistovali
Tieto ich propagandy ze bud lesby a gejovia alebo rodina heteroalkoholickych tyranov 🙄
Ked tu bude ps tak to este len dopadne slovensko
@chodec15 opat som sa nic konkretne nedozvedela. To su take vseobecne nalepky. Mne napriklad ostalo v pamati, ze pocas covidu PS tlacilo na povinne ockovanie, co mi pripada skor ako fasisticky prejav.

@petronelag to si kde prišla na to že nemajú odborníkov? Či len opakuješ naučené frázy od Fica, Peleho, Uhrika a spol?