icon

Prečo voliť Progresívne Slovensko?

26. aug 2023

Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka

timeabb
26. aug 2023

@namornicka Vás všetkých čo na to reagujete sa musel extrémne dotknúť môj komentár. 😆 prečo by som sem mala hádzať nejaké linky na nejaké články? Ja som to písala v nejakom kontexte vrámci diskusie s danou osobou, ktorá si myslí, že všetci sú tu za registrované partnerstvá. Čo to má s podnikateľmi? Aj to som písala vyššie, čo to s nimi má. Ako dopadne Slovensko? To som tiež už načrtla v predchádzajúcich komentároch. Mňa vy nevytáčate, lebo Vy reagujete všetci na moje komentáre, ja Vám len na ne odpovedám. 💁🏼‍♀️ takže vytočení ste tu vy, keďže máte za potrebu do mňa silou mocou rýpať, nie ja. 😘

autor
26. aug 2023

@eni01 pocula som nejake ich vyjadrenia a vacsinou to bolo na 4 styri svetove strany. Co presne myslis? Preco iba vychod a Madarsko?

monikkatt
26. aug 2023

@ruxandra nepovedal?? 🤣 a kto sa furt ohana tym ze radsej s homosexualmi ako s alkoholikmi a tyranmi? Akoby nic normalne uz neexistovalo

autor
26. aug 2023

@marca12 konecne nieco konkretne. Dakujem za nazor.

zoja1234
26. aug 2023

PS nikdy fuj hnus.. Najhoršie pre Slovensko co môže byt (spolu s OLAJNO, Demokratmi a SAS)

zoja1234
26. aug 2023

@monikkatt totálna pravda!!! Konecne to niekto vystihol

ruxandra
26. aug 2023

@monikkatt nájdi mi kto kde presne takéto niečo napísal: "ked nesuhlasim s registrovanymi partnerstvami a adopciami tak som automaticky alkoholil, tyran a neviem co"
lebo takéto niečo tu nikto nikde nepovedal, to si si len ty domyslela. Nevidím, že by tu niekto ostatných obviňoval, že sú alkoholici, keď nesúhlasia s adopciami. Nauč sa čítať s porozumením 🙂

annm81
26. aug 2023

Nečítala som diskusiu a ešte stále nie som na 100% rozhodnutá, koho budem voliť ( najpravdepodobnejšie SaS), ale dôvody, prečo by som zvažovala PS - žiadna iná strana nepokladá za dôležitú otázku klimatickej krízy a žiadna iná dôležitá strana nesmeruje k budúcemu federalizmu EÚ.

zuju2
26. aug 2023

@ruxandra Pre pochopenie:myslela som to metaforicky ...Cirkev do toho neťahajte,to je tiež zlo.

marca12
26. aug 2023

@monikkatt preco mas taky velky strach z homosexualov? Su to ludia ako my,denne ich stretavas na ulici,v obchode,v praci. Homosexualita nie je nakazliva ani sa z teba nestane homosexual,lebo si to rano zmyslis. Tito ludia nemaju pravo na lasku a rodinu?

zuju2
26. aug 2023

Totálna skaza. ..

nicoletta98
26. aug 2023

Riešia otázky klimatickej krízy a ekológie, týrania zvierat, práva žien - napr. potraty, homosexuálnych párov, dekriminalizácia marihuanny - niekto dostane za výrobu mastičiek z konope 15 rokov natvrdo a niekto za sexuálne zneužívanie dieťaťa 3 ročnú podmienku!!, čo je úplne absúrdne... ja určite pôjdem voliť PS 🙂

valeria_h
26. aug 2023

Zachvíľu bude diskusia zmazana

autor
26. aug 2023

@nicoletta98 dakujem za odpoved.

majlo1234
26. aug 2023

@monikkatt nejde o bud alebo, ale ze mozu fungovat aj slusne “tradicne” rodiny po boku tych menej tradicnych.

@chadkroeger rovnost v zmysle rovnakych prav pre vsetkych obcanov SR

missviolet
26. aug 2023

@timeabb nepozeram televizne noviny, neviem co su topky a refresher poznam z pocutia, takze tvoja teoria nejako nesedi.... a netusim, preco by mi mali prekazat partnerstva, nezaujima ma, co robia ludia v sukromnom zivote, nech sa beru, ked chcu. pre mna je mega divnr pchať nos do niecoho, co sa ma netyka a este aby mi to aj aktivne vadilo 😂

valeria_h
26. aug 2023

@timeabb Ignoruj ich, volia morálny úpadok, trans, homosexuálne manželstvá atď... Sodoma gomora.

timeabb
26. aug 2023

@eni01 Tak za prvé, keď chcete používať tú vysoko frekventovanú frázu ,,predstavte si, že vaša dcéra bude lesba” tak sa najprv zamyslite nad tým, či to nepíšete zrovna osobe, ktorá nemôže mať deti. Za druhé, predstavovať si to nemienim, nevidím dôvod prečo by som v hlave mala uchovávať predstavu o tom, že moje dieťa bude homosexuálom. A za tretie, ak by sa tak stalo, ja by som danú skutočnosť už nijako neovplyvnila. To ale nemení nič na tom, že registrované partnerstvá spadajú podľa Vás do akéhosi moderného života na Slovensku. V štátoch, kde sa propaguje 72 pohlaví, kde sa ľudia cítia ako psy, mačky, jednorožce a pod. sa to tiež začínalo registrovanými partnerstvami. Následne to pokročilo na adopcie homo-párom a následne na tieto rôzne pohlavia kde sa človek dokáže cítiť ako pes, bravo. Pýtam sa, toto je tá modernizácia? Ja som si myslela, že modernizáciou sa rozumie vývoj spoločnosti. K lepšiemu. Je toto vývoj spoločnosti? Že si ľudia zmyslia že sa cítia ako zviera? Prosím vás, toto čo je za vývoj? Nejaký opačný, nejak z kopca mi to pripadá. Zaiste viete, že ak sa schvália registrované partnerstvá tak to dospeje k tomuto tiež. Neviem, ja som si myslela že modernizácia sú napríklad moderné technológie ktoré nám šetria čas, peniaze, kvôli ktorým vieme efektívnejšie pracovať. Napríklad. Jednoducho, LGBTI je menšina a s tým sa treba zmieriť. Nevidím dôvod, prečo by sa mala celá populácia prispôsobovať tejto menšine. Lebo oni chcú? Aha. Celú populáciu musí zaujímať iba to, čo chce pár %. Ich ale nezaujíma, čo chceme my. Nevidiaci sú menšina ktorá sa musí zmieriť s tým, že nemôže viesť motorové vozidlo. Ak by začali pišťat po tom, aby mali rovnaké práva ako všetci občania, tak to by znamenalo že nevidiaci by mohli viesť motorové vozidlo. To by sa asi ľuďom celkom nepáčilo, že nevidiaci sedí za volantom a spôsobuje dopravné nehody. Je to menšina a akceptuje, že má nejaké limitujúce opatrenia, ktoré sú pre ich dobro. LGBTI menšina si vymýšľa nové a nové pravidlá a od zvyšku sveta čaká, že sa im podriadime a budeme sa tomu prispôsobovať. Okej, voľte PS. 🙂

timeabb
26. aug 2023

@missviolet Super, ohromné. 🙂 nekomentujem. 🙂

majlo1234
26. aug 2023

@timeabb tvoje komentare teda vyznievaju absolutne povysenecky a chvalenkarsky, dovolim si tvrdit, ze nie len pre mna. Ale zaroven s absenciou kritickeho myslenia, v sulade s presvedcenim, ze patris do kruhu vysoko informovaneho radu podnikatelov a 40tich spolupracovatelov radu o vyssie dobro slovenska alebo co. Mna to vobec nevytaca, naopak ma to celkom bavi citat

monikkatt
26. aug 2023

@marca12 ale ja z nich nemam strach preboha 😀 len nesuhlasim s adopciami.. a nepaci sa mi ako progresivci bojuju proti ludom ktori maju iny nazor.. hned sa zacnu ohanat tym ze radsej nech maju deti homosexuali ako alkoholici a podobni, ako keby normalne rodiny neexistovali
Registrovane partnerstva ano, nech sa maju radi, nech si ziju svoje, nic proti nim nemam
Ale mam vela proti xy pohlaviam, proti tomu ze dnes sa propaguje laska ku vsetkemu ako normalna. Dnes sa moze zosobasit s nafukovacou ancou, chladnickou, lietadlom, dnes sa mozes rano zobudit ako pes a vsetci to musia akceptovat lebo mas pravo sa tak citit. Zachvilu bude v poriadku mat vztah so zvieratom, detmi a podobne zvratenosti...
Takze vsetko s mierou

nikasmile
26. aug 2023

@timeabb 👏🏻 18:30

timeabb
26. aug 2023

@majlo1234 Výborne, máš aplauz odomňa. 🙂 mňa nevytočíš, ak si na mňa reagoval s týmto cieľom. 🙂 čo je samozrejme, že áno. To, že ti pripadám povýšenecká je v poriadku. Nijako ma to neovplyvňuje. 🙂

valeria_h
26. aug 2023

@timeabb Vystihla si to dokonale. Decko si zmyslí, že je pes a na vyučovaní bude štekať a to ešte uvidíte čo bude, keď to učitelia odmietnu akceptovať. Presne ako píšeš, najskôr chcú registrované partnerstvá, to im nestačí, už chcú manželstvá a takto pekne krok za krokom k tým ich zvrátenostiam čo majú v ich chorých hlavách.

majlo1234
26. aug 2023

@timeabb vdaka za aplauz, aspon niekto ma dnes doceni. jasne, tak ako mna neovplyvnuju tvoje reakcie. Aspon je zabava

dagmarovita
26. aug 2023

@zuju2 aka je cirkev zlo a ktorá konkrétne a prečo?

missviolet
26. aug 2023

autorka, moje dovody su: ekologia - absolútne NIKTO sa o nu nezaujima, rozpredavaju sa pozemky narodnych parkov tak tu budeme mat akurat tak prd, lebo prirodu nechrani nik, vsak naco, tyranie zvierat - opat, nikto nic neriesi, proEU - vdaka tomu mam svoju pracu, rodina tiez (prichod zahranicnych firiem), proNATO - v sekunde, ako by sme vystupili, pakujem veci a odchadzam, lebo cez UA sa kludne RU moze pridrbat niekedy v buducnosti (najhorsi scenar - proste, zit s tymto vedomim nepotrebujem, dotrepali sa sem uz v minulosti, bez NATO by sa mohli znova, nikto neviem, co bude o dalsie desiatky rokov)

majlo1234
26. aug 2023

@missviolet vdaka za dalsie dovody. Ja som sa podrobne nezaujimala, ale viac a viac sa k nim priklanam 🙂

annm81
26. aug 2023

@monikkatt Ja napr. nie som ani proti takýmto adopciám. A to žijem v usporiadanej tzv. tradičnej rodine a život dieťaťa v bezproblémovej rodine s matkou a otcom považujem za najlepší spôsob. Pri žiadostiach o osvojenie dieťaťa by som uprednostnila heterosexuálnu rodinu, po nej by nasledovala homosexuálna a až nakoniec jednotlivci. Existuje totiž vcelku dosť detí, o ktoré nie je príliš veľký záujem (dôvod najčastejšie je zdravotný stav a etnický pôvod) - možnosť adopcie homosexuálnym párom dá takýmto deťom väčšiu šancu nájsť si rodinu. No a potom je tu samozrejme situácia, kedy si homosexuál môže v rámci manželstva/partnerstva adoptovať vlastné dieťa svojho partnera, k čomu sa viažu práva pre dieťa.

janai1
26. aug 2023

V ktorom štáte je legálne a právne podložené identifikovať sa ako pes?