Prečo voliť Progresívne Slovensko?
Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka
@annm81 Tak radšej skús povedať príklad, ako človek, ktorý sa narodí a stane sa človekom, sa správa ako napríklad mačka - zviera, iné funkcie mozgu, iné fyziologické funkcie, iné správanie, iný zmysel života, namiesto rozprávania vydáva zvuky mačiek, namiesto chôdze bude behať a obtierať sa o predmety, ako toto prispeje do spoločnosti? Uveď príklad. Lebo už toto je podľa mňa mentálna porucha sama o sebe. Takže môžeš mi vysvetliť, ako to prispeje do spoločnosti teda? 🙂
@timeabb A smiem vedieť, prečo hovoríš o psoch a mačkách? Ktorá konkrétna politická strana či nejaké relevantné hnutie požaduje pre ľudí rovnaké práva ako pre mačky? A ktoré konkrétne práva to sú? Právo mňaukať? To môže ktokoľvek slobodne aj teraz. Či niekto snáď žiada, aby mňaukanie bolo oficiálnym jazykom? Alebo je nejaké hnutie, čo chce dosiahnuť, aby ľudia boli čipovaní rovnako ako mačky a mali povinnosť pravidelného očkovania proti besnote? Alebo právo močiť voľne na uliciach? Alebo? Či len také typické (v histórii dávno obohrané) " dnes chcú právo na to a zajtra na hento"?
@annm81 No na predošlý komentár si sa nepýtala, prečo hovorím o psoch a mačkách. Až teraz, keď chcem od teba aby si uviedla konkrétny prínos do spoločnosti sa pýtaš prečo a zrazu je dôležité, aby to bolo právne ošetrené. Lebo mi žiaden prínos do spoločnosti totižto ani nenapíšeš, pretože žiaden neexistuje. 🙂
@timeabb Pretože tieto kecy o psoch sú rovnaké preháňanie, ako keď nejaký rasista začne vetu " je mi jedno, či je niekto biely, čierny, fialový, alebo bodkovaný ale..." tiež sa nik už nepozastavuje nad tým, že fialová ani bodkovaná rasa neexistuje, že? Teda nik, kto chce viesť vecnú dospelú debatu...
@timeabb Takže už vieš menovať , ktorá kandidujúca strana chce aké zvieracie práva pre ľudí? A ktorá krajina zavádza v dokladoch kolonku "živočíšny druh"? Ja som si myslela, že len používaš hyperbolu pre problematiku práv pre sexuálne menšiny... ale nakoniec sa s tebou bavím o úplne vymyslenej sprostosti? Hej, potom škoda písať niečo ďalšie "z tvojej strany ".
@annm81 Teraz sa úplne zbytočne hráš na múdru, úplne zbytočne. Každému môže byť jedno, ako to bude ukotvené v zákone, a či na to bude daný paragraf č. 78, alebo paragraf č. 23. Rovnako tak to bohapusté správanie poloľudí-polozvierat neovplyvní to, aká politická strana čo schváli. Myslím, že ťa netreba učiť že sa v iných krajinách toto už deje. Napríklad v USA je to už dávno úplne “normálne”. Tak sa tu nehrajme že sa to zveličuje, lebo je to tak a je otázka času, kedy to dorazí sem. A to, aký zákon, paragraf a odsek mi na to bude slúžiť, bude všetkým akurát tak absolútne ukradnuté. 🙂
@annm81 Keď klientom dám uhradiť štvrťročné preddavky na daň, tak ich uhradia a bodka. Nikoho to nezaujíma, z akého zákona som to vyčítala, z akého odseku to viem a ktorá politická strana zaviedla preddavky na daň. Takisto ak tu budú behať polozvieratá tak to nikoho trápiť nebude, v ktorom zákone to je právne ošetrené. 🙂 a ak tu už múdruješ o zákonoch, je celkom bežné, že sa zákony porušujú - inak by sme nepotrebovali právnikov. 😉
@timeabb Neviem, či otázka stojí tak, či sa niekto zbytočne hrá na múdru, alebo skôr tak, či sa niekto (zbytočne?) hrá na blbú. Nepotrebujem konkrétne číslo paragrafu. Zaujíma ma, ktorá strana má v programe veci, ktoré som vyššie spomínala. A čo sa to už deje v USA? Je tam štekanie teda už úradným jazykom? A keď sa človek prehlási za psa (kam má takú žiadosť doručiť?), tak aké mu z toho vyplývajú práva a povinnosti? Nesmie ísť bez nahubku do metra a môže platiť nižšie dane?
@annm81 Ako to súvisí s tým, čo som písala? Že ľudia, ktorí sa hrajú na zvieratá, neprinesú žiadnu hodnotu do spoločnosti. Ty fakt nerozumieš princípu, a ideš si svoje fantazmagórie. Aká politická strana to má v programe? 😆 a to má aký súvis s tým prínosom do spoločnosti čo som písala? Nerozumieš ani otázke, nie to zákonom. Moja, dobrú noc. 😉
@timeabb a teraz nemame na slovensku ludi, ktori sa "hraju na zvierata"?
@anonymanonym Nepočula som ešte o ľuďoch, ktorí sa dobrovoľne vžívajú do role zvierat. Jedine tak na karnevaloch, alebo vystúpeniach v materských školách a ZOŠ-kách. 🙏🏼 ak máš príklad dospelých ľudí identifikovateľných so zvieratami, ich pudmi a rečou, tak pokojne to napíš.
@timeabb Ah bože, ty máš odvahu vyčítať niekomu jeho fantasmagórie? Ty si prišla s tvrdením, že niečo také sa už deje a že sa to bude diať aj u nás (lebo niekto to presadzuje?), ale konkrétne menovať čo máš na mysli, to už je veľa... Vymyslela si si slameného panáka a udieraš do neho pestičkami... vedie sa s tebou strašne vecná debata. Fakt škoda ďalej pokračovať.
@timeabb dogplay, ponyplay a ktovie este ake "play"... Konkretne priklady konkretnych ludi samozrejme nemam 🤷♀️
Ale vyznavaci tychto "play" su aj na slovensku, v česku,... nie len v USA
@annm81 Čo potrebuješ konkrétne vymenovať? Či sa stala v USA psia reč úradným jazykom? Čo ti má človek na takéto vymetené otázky odpovedať? Potrebuješ to mať nebodaj schválené ako úradný jazyk ako dôkaz, že istí jedinci v USA štekajú? 😆 s tebou debata nemá zmysel. Lebo zatiaľ pekne perlíš. Nič som si nevymyslela a to, že sa to dostane na Slovensko je len fakt, nič viac, nič menej. Sme v EÚ, nezabúdaj. Tuná sa tieto tuposti propagujú jedna radosť. 🙂 bye. 🙂
@anonymanonym Prečo to porovnávaš s mentálnou poruchou s ktorou ráno vstaneš ako potkan, a celý deň sa tak chováš? 🙏🏼 z logiky veci by som neporovnávala 2 rozdielne situácie.
@timeabb Jaaaj, teda tebe nejde o žiadne oficiálne práva menšín, len o to, že niekto v USA môže slobodne štekať a nevyplývajú mu z toho žiadne práva, povinnosti ani postihy? Tak to je fakt katastrofa... mali by sme takéto štekanie zakázať zo zákona! Poznám jedného známeho slovenského hudobníka, ktorý s obľubou trápne zavíja ako pes - podradný jedinec, do basy s ním a nariadiť mu elektroliečbu! A koľkých poznám, čo síce hovoria ľudskou rečou, ale na svoje zviera, ktoré im pochopiteľne nerozumie. Utratiť - aj zviera aj človeka! A čo už tí, čo sa rozprávajú s rastlinami...?! A deti, čo hrajú metlobal a jazdia na palici s hlavou koňa poslať do polepšovne a dať ich pod lieky. Nehovoriac o dospelých, čo sa nezmyselne hrajú na stredovekých rytierov, alebo naopak na postavy z futuristických komixov.... už ani nehovoriac o podivínoch, čo sa na cintorínoch rozprávajú s mŕtvymi príbuznými a nedajbože s nejakými imaginárnymi postavami z rozprávkovej knižky zvanej Biblia...
@timeabb lebo pre mna osobne je jedno, ci niekto "šteká" v posteli pri sexualnych hratkach alebo ci sa vacsinu dna chova ako pes vramci dogplay lebo to ma uz ako zivotny styl alebo ci sa ako pes identifikuje. Je mi to fuk, vysledok je viacmenej rovnaky. A sice neviem co to ma spolocne s PSkom nakolko som nikde nepocula priamo ich sa k tejto problematike vyjadrit (aj ked druhi im take slova radi vkladaju do ust), ale ani taki ludia mi nevadia. Som s tym v pohode 😉
@annm81 Ide o tie deti, ktoré sa na to musia pozerať v škole, ktoré to majú pred očami s tým, že učitelia to akceptujú tým pádom sa to stáva čim ďalej, tým viac normálne a bežné. To nie je o tom, že si dieťa v družine vrámci nejakej hry zahraje nejaké zviera. A nejde o zavíjanie zo srandy, ani o zavíjanie v pesničkách. Ale o to, že je to ako ďalšie pohlavie, cítiť sa ako niečo iné - niečo iné, čo si vymyslím. A podľa toho sa bude tá daná osoba správať, rozprávať, obliekať, prezentovať. Keď toto nie je ublížením pre budúce generácie, tak ja potom už ozaj neviem, čo ti na to povedať. Takže znova, nemá s tebou debata zmysel, pretože princíp ti stále nedošiel. Nuž, čo už.
@anonymanonym Tak vidíš, tebe to je jedno ..
Mne to nie je jedno kvôli tým deťom ktoré budú mať neskôr ďalšie deti, a tie budú mať ďalšie, a ďalšie a tá generácia bude čím ďalej, tým viac zdegenerovaná. Keď sa toto bude brať ako normálne. Mne je srdečne tiež jedno, či si doma niekto šteká. Ale nie to brať ako ďalšie “pohlavie” s tým, že si to pohlavie viem kedykoľvek vybrať a potom zmeniť na iné pohlavie a takto meniť “pohlavia” v priebehu niekoľkých hodín, akokeby mám schizofréniu 10. stupňa. A toto zakotviť v spoločnosti akože “je to normálne”. Veď ak pre teba je, tak je. Pre mňa nie. 🙏🏼
@anonymanonym ak si o tom nepočul, tak si veľmi zle informovaná. A to je škoda.
A napr to co schválil ešte lengvarsky, že na WC ženské môže ísť pokojne aj muž ak sa cíti ako žena je v poriadku?
@timeabb za mna prehanas. Celkom by ma zaujimalo, v ktorej krajine si len tak mozem menit pohlavie, identifikaciu kazdu hodinu/den/tyzden/mesiac ako si zmyslim, a hlavne bez predosleho odborneho vysetrenia. Ale realne fakty, zdroje, zakony, cokolvek.. nie dohady a hluposti z tik toku a podobnych "overenych zdrojov"...
@anonymanonym v ktorej krajine? V USA napríklad
@chadkroeger nie ak sa "citi ako zena", ale ak je v tranzicii (to su dve rozdielne veci)
@chadkroeger s tou USA mozem poprosit nejake relevantne zdroje? Bez ironie 🙂
@anonymanonym TikTok nemám. A deje sa to v USA. Deje sa to tam už dávno. Neviem, aké chceš oficiálne zdroje, keď mám info priamo od ľudí, ktorí tam žijú a nevedia to tam už ďalej trpieť presne kvôli týmto výmyslom. Čiže oficiálne sa spýtaj tých ľudí, ktorých poznáš čo tam žijú, a ktorých deti tam chodievajú do školy. Spýtaj sa, a dozvieš sa.
@anonymanonym áno, osoba žijúca priamo v USA, samozrejme slováčka, ktorá má s tým problém hlavne u detí v škole.
A k tým WC som nedostala odpoveď ci je to normálne. Ale pre niektorých ľudí asi áno.

@timeabb Nehádž perly pred svine.