icon

Prečo voliť Progresívne Slovensko?

26. aug 2023

Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka

anonymanonym
26. aug 2023

@chadkroeger nemam problem s tym ak trans zena pojde na zenske WC. Staci takto? 🙂

chadkroeger
26. aug 2023

@timeabb ja mam tiež info od jednej mamičky žijúcej v USA. Je to hrozne. Povedala mi, že napr keď tam povie dieťa, že sa cíti napríklad ako jašter tak to musia všetci rešpektovať. Choreee

timeabb
26. aug 2023

@anonymanonym Ak podľa teba preháňam, tak nech sa páči, spýtaj sa tých ľudí, ktorí tam žijú. Predpokladám, že poznáš aspoň niekoho, kto tam býva.

anonymanonym
26. aug 2023

@timeabb
@chadkroeger prave to, ze poznam ludi, ktori tam ziju a/alebo aspon par mesiacov zili. Nikto mi nic hrozne a takto prehnane neopisoval. A to sme sa priamo aj o tejto veci bavili - lebo aj ked sa ma to netyka (nepatrim k tejto komunite), tak je to tema, ktora ma zaujima 🙂 Nic take z coho by som sa zhrozila mi nepovedali 🤷‍♀️

timeabb
26. aug 2023

@chadkroeger Tak to je zaujímavé, že ti nič hrozné nepovedali. Zrejme to pre nich hrozné nie je, alebo žeby nemali deti v školách? Keď je tam niekto pár mesiacov, tak tam pravdaže nežije, tobôž nie s deťmi. Keď si najbližšie budem písať s kamošom, ktorý tam býva, tak ti to do správy prepošlem, aby si videla na vlastné oči. 🙏🏼

annm81
26. aug 2023

@chadkroeger A ako sa prejavuje tá povinnosť rešpektu? Že keď sa prehlási za jaštera chráneného zákonom, tak ten, kto mu utrhne imaginárny chvost dostane pokutu? Bože, toto sú také absurdnosti širené po nete, akoby sme všetci spadli z jahody a nikdy nevycestovali ani do okresného mesta. Už snáď nie sú 90. roky, keď Amerika bola pre väčšinu ľudí bájna krajina, vzdialená podobne ako Mesiac.

kvietocek87
26. aug 2023

Keď má byť už totálny koniec Slovenska,tak treba voliť PS.

kvietocek87
26. aug 2023

@timeabb a okrem dôchodkov, taktiež všetky príspevky pre matky a atď.

kvietocek87
26. aug 2023

@eni01 veď to sú najväčší fašisti

kvietocek87
26. aug 2023

@rol76 v žiadnom prípade.To sú najväčšie starosti Slovenska.Stat pred krachom po uderke Matovica,Hegera, Kollára,Sulika a samozrejme aj poslanca z PS úplne vymleteho.A riešiť takéto sprostosti

kvietocek87
26. aug 2023

@ruxandra takým ani deti nedajú,nie je to zdravé prostredie pre výchovu detí tak aj aj dva teplosi a atď

kvietocek87
26. aug 2023

@ruxandra to by mali ako prvé zrušiť voľbu zo zahraničia.Pokial tu nežijú a neprispievajú do štátneho rozpočtu,tak žiadne voľby Lebo zase tu navolia zo zahraničia idiotov a potom mi to tu musíme trpieť ako posledné 3,5 roka

kvietocek87
26. aug 2023

@eni01 keď vám ide o nás,tak nevoľte

annm81
26. aug 2023

@kvietocek87 Fašizmus je radikálne nacionálne hnutie, nezriedka používajúce násilie, hlásiace sa ku konzervatívnym hodnotám (typicky národ, náboženstvo a rodina), ktoré svoje myšlienky opiera o tvrdenie, že spoločnosť je v úpadku a že toto fašistické hnutie je zárukou obrody národa a tradičného morálne správneho usporiadania sveta. Je to dnes veľmi aktuálne, ale netuším, prečo sa strany a ich voliči, ktorí najviac spadajú pod definície fašizmu, najviac oháňajú tvrdeniami, že fašisti sú ich oponenti...

kvietocek87
26. aug 2023

@mondolina nech dajú referendum o Nato a EU ako Slováci chcú byť proEU,a proNato,to by boli výsledky.Buduci rok padá zmluva s NATO,no nech urobia referendum, či majú Slováci záujem byť v tom zlocineckom pakte.Nech sa ľudia v štáte rozhodnú...no nech to urobia a uvidíme tie výsledky

kvietocek87
26. aug 2023

Veď PS sú vyšitý fašisti a Caputka je velitelka a Odor pobočník

kvietocek87
26. aug 2023

@valeria_h presne toto bolo aj pred Sodomou a Gomorou úpadok spoločnosti

kvietocek87
26. aug 2023

@missviolet nepíšte somariny...z eú jedine otrokarne prišli a NATO to je zločinecká organizácia ktorá sa mala už dávno pratat z Európy.Nechapem čo tu robia, však sa zrušila Varšavská zmluva a oni mali odísť preč nazad do Ameriky a zase len tých Rusov odrbali.Ja sa im nečudujem že reagujú ako reagujú veď NATO ich obkľučuje

kvietocek87
26. aug 2023

@deti95060810 Simecka je vám sympatický??óóóó.A to vám nevadí, že jeho otecko nás občanov uráža, že sme zdegenerovany národ, ďalej že tí čo volia Smer sú svine.Simecka keby mal kus hanby v sebe tak sa v živote neukáže na verejnosti.Tam je nacicany v eú parlamente a celý život boli na špinavé doláre a len spinili Slovensko

missviolet
26. aug 2023

@kvietocek87 tak vy ste si asi uzili tych 4000+ ruských tankov v 1968, hodina dejepisu by nezaskodila. a prepacte, ale ja mam dobre platenu robotu, ano, v zahranicnej firme. ze otrokaren 😂

anonymanonym
26. aug 2023

Niekto si tu zjavne niečo "hrkol" 🤷‍♀️🤪

deti95060810
26. aug 2023

@kvietocek87 1. o jeho otca výrokoch neviem
2. do Nato a EU už bolo kedysi dávno referendum
3. na EU je pricucnutý kde - kto a vycicava ho napr. ak taká Beňová....
3. na mK sa tyká ...😉

kvietocek87
27. aug 2023

@missviolet až nato že vy ste asi na hodine dejepisu, keď sa preberal rok 1968 nebola

kvietocek87
27. aug 2023

@deti95060810 no tak o NATO môže byť znova referendum, keďže na budúci rok padá zmluva.Do Nato ľudia nechceli vstúpiť.Mohlo by sa na rok zopakovať,boli by zaujímavé výsledky.Preco by sme mali byť do toho zločineckého paktu zase zatiahnutý o nás bez nás

kvietocek87
27. aug 2023

@anonymanonym alebo si tu snupaju

ruxandra
27. aug 2023

@kvietocek87 praveze vďaka ludom zo zahranicia su tie výsledky aspon trochu normalne, voliť by nemali ludia s vyplachnutym mozgom ako ty 😉 a vsetci, co maju aspon trochu rozumu chcu byt v eu a v nato.
Kto ti zaplatil za to, aby si tu popisala taketo bludy? Ak nikto, tak sa nad sebou zamyslí, ti ktorych počúvaš kricat tieto blbosti, za to peniaze dostávajú, ty to robis zadarmo, to je velmi hlúpe toto robit zadarmo 😂

bloger
27. aug 2023

@kvietocek87 Prečo by mali zrušiť voľbu zo zahraničia? Však prezidentka ich k tomu vyzvala a jasne povedala, že majú právo voliť. V zahraničí je veľa Slovákov. A prečo by im malo byť toto upierané?

karolinakr
27. aug 2023

@ruxandra preco ma vyplachnuty mozog? lebo ma opačny nazor ako ty? aha čize teraz vsetci musime spievat jednu piesen, lebo ...
A presne to Rusko ktore odsudzuješ, tak isto sa správaš ty sama.Neni medzi vami žiadny rozdiel

karolinakr
27. aug 2023

@annm81 ty maš take analyticke myslenie, malokedy som sa u ženy s takym niečim stretla..Ty maš matematicku školu mat- fyz alebo take niečo? len pre zaujimavost sa pytam, nie rypanie..alebo programatorka, politologia...niečo z tohto?