Prečo voliť Progresívne Slovensko?
Ahojte. Ti, ktori volite PS - viete mi dat dovody preco prave tuto stranu idete volit? vdaka
@karolinakr Presne tak, keď máš iný názor ako ony, tak si dezolát, absolvent vysokej školy živote a iné 😃
@valeria_h 🤣
@karolinakr Ja okrem toho aj závidím a to dokonca aj PN chorému, Ukrajincom dávky a ešte mi vadia ukrajinské deti na Ihrisku 😂 A ešte som nešťastná vlastne,na to som takmer zabudla.
Slovensko vychadza z krestanstva a naboženstvo tu bolo dost silne zakorenene..Aj vdaka komunistom xy veci zo zapadu nemalo šancu sem preniknut
Teraz vdaka ako to mnohi nazyvaju " pokroku" sa vsetko nekriticky prebera, aj zvratenosti, lebo su cool a moderne
Za to, ze sa Vychodny blok rozpadol, netreba preberat všetky zhyralosti
Dobre si podržme a nove ak je dobre, priberme
Nie teraz každu hovadinu, len preto, že ma nalepku Brusel, považovat za dogmu
Vsetci sa tu ohaňaju kritickym myslenim a velkym IQ
Tak ked preberaš veci, čo ti škodia, znamena, že maš velke IQ? asi ťažko
@valeria_h Zavidiš PN-ku Ukrajincovi? Nehanbíš sa? 🤣
@karolinakr Vraj chorému závidím pn, Ukrajincom zas dávky. Neviem presne, možno ma niekto opraví, kto ma pozná lepšie 😁
Pravdu máš, idem sa hanbiť do kúta 🙈
@karolinakr S kresťanstvom tu vôbec nezačínaj, okamžite budú argumentovať zneužívanými deťmi kňazmi, upaľovaním a križiackymi výpravami. Pohybuješ sa na tenkom ľade 😁
V prvom rade indetifikovat s čimkolvek je obyčajne blaznovstvo.V minulosti by bol taky človek zavrety do blazninca alebo by navštivil psychiatra. Že sa v USA tym začali seriozne zaoberat a dokonca presunuli do bežneho života, sami sa ukazali ako blazni.A už vobec neviem akym pravom to chcu nanucovat ostatným
Kto pozera nove casti Sex ve meste, samy trans, bi, lesby a Charlottina dcera uz je chlap
@karolinakr No veď to bude teraz všade, pretláča sa to, aby si ľudia zvykli, že toto je normálne.
Tak keď pristúpim na Vašu hru.. Ja sa identifikujem ako potomok Rockefellera. Narodila som sa síce mojej mame a otcovi, ale vždy som vedela, že k nim nepatrím. Mám teda nárok na užívanie ich peňazí, nie? Tak sem s nimi 😤 Som predsa jedným z nich!
@valeria_h ze upadok hodnot. Vies ty, co je to upadok hodnot?
Povazovat za vacsiu hrozbu pre spolocnost LBTI ako korupciu, rodinkarstvo, klamstvo, ziadna vymozitelnost spravodlivosti, bezbrehe rozkradanie na ukor ostatnych obcanov (toto su strany smer, hlas, sme rodina, republika, sns).
Ale fajn, ak je pre teba prednejsie byt hetero ale s holym zadkom (lebo smeraci vsetko rozkradli), tak potom ja tieto hodnoty nezdielam.
@chodec15 a nemáme tu teraz americkú okupáciu,hm? Územia by nám aj teraz mohli zobrať, či už Maďari alebo poliaci alebo hocikto,kto by to riešil.. nikto, však všetci sme "spojenci"
@chodec15 nezamestnaná 😂😂😂a kde by odišli, veď tu majú svoje koncentračné tábory za pár penez.Ved história sa opakuje,zase nám vládnu potomkovia Nacistov a EU sa už úplne odthla od prvopociatocnej idey a myšlienky načo bola vlastne vytvorená.Zalar národov v 21 st.kde mocnosti vydierajú, zneužívajú a atď malé štáty vlastne už ich kolónie.Ale podarilo sa im to bez boja
@cubo2 a Matovič,Heger, Sulík,Nad a atď teraz nekradli,tí sú čistí ako lalie.Vsetko čo ste teraz vymenovali plus zatváranie úst protivníkom a atď však čisté nacistické prejavy.Nad by mal byť prvý odsúdený za vlastizradu,ten to naplnil do bodky
@karolinakr to nenápadne,podprahovo posúvajú ľuďom, aby si "zvykli".Na toto si netreba nikdy zvyknúť