icon

Prečo zamestnanci útulkov kontrolujú prostredie?

29. mar 2024

Hladame na nas pozemok psika. Nechceme nic extra. Stredneho psa dobrej povahy ktory sa znese s inymi psami a detmi. Obvolala som par utulkov a to je horsie jak u policii. To co je za otazky? Cim ho budete krmit, ockovat, kde v dome bude bla bla? Kde sme v dobe kamenej? A uz uplne ma dorazilo, ze oni si musia ist pozriet nas dom a pozemok kde pes bude. Halooo ake Vi mate pravo mi behat po dome a pozemku a rozhodovat ci to je vhodne prostredie. Co ste socialka? Potom nech sa cuduju, ze stale musia riesit mnozitelov. A tie poplatky??? Ze za fenu skoro 200€? Nemam problem prispiet ale dat z vacku 200 eur za psa mi pride sialene. Mate aj vy take skusenosti? A to mame z utulku uz dvoch psov.

nicoletta98
29. mar 2024

A niektoré tie komentáre.. neviem, či to je na smiech alebo na plač, ale ani plyšaka by som vám nedala, nie to ešte živú bytosť…

medda_beda
29. mar 2024

@ktochytavzite Odkedy sa umýva psovi zadok? Odkedy mi s obsratou riťou nikdy nikde nesedel ani raz.Pes sa totižto normálne strihá a aj kúpe.To je prekvapenie čo.

To isté sa môžem opýtať ja teba.Holíš sa ak áno, prečo? To už sme všetci tak mimo? 😱.Povedz mi v ktorej knižnici je manuál na život lebo som ho ešte nenašla.

medda_beda
29. mar 2024

@ktochytavzite Existuje sprchová hlavica.
Či ty si pri umývaní svojej zadnice pcháš prsty do zadku či čo?
Pes sa umýva tak isto ako človek 🤦🤦🤦.

ktochytavzite
29. mar 2024

@medda_beda Len pointa bola v tom ze utulok chce pristup dnu,preco?Nie kazdy to ma rad,ja by som tiez nechcela psa dnu.To ale nie je dovod psa nedat.Prpste tie utulky uz naozaj vymyslaju ako psa nedat,pritom to
neznamena ze pes ude trpiet.Bed prirodzene prostredie pre psa je priroda nie maly byt.A gaucive prwchovky za psov nepokladam.V tych utulkoch asi aj fak budu len orechy povatsine a nie kabelkove psy.Ale uz ukoncme tuto debatu ktora nikam nevedie.
Len nech sa tie utulky nepreplnuju ked budu mat podmienky postavene na hlavu.

katkami123
29. mar 2024

@ktochytavzite
S tou psychopatkou sa ani nebav, ona je psychicky chorá. Čo vypisovala v inej téme o Rusku, milovníčka týrania detí a žien, to od takej iba utekať. Ale príroda to už aj zariadila za ňu, nech sa jej genofond nerozširuje.

medda_beda
29. mar 2024

@ktochytavzite Ja ti to mile rada vysvetlím už nie prvýkrát.
Nie každý pes je strážny pes, nie každý pes je stavaný na to aby prežil zimu vonku, nie každý pes chce byť úplne sám kedže pes je zviera žijúce vo svorke.A on za svorku považuje teba.Pes rozmýšľa, cíti a tak ako aj človek vyžaduje kontakt.

Takže ak človek nechce mať psa dnu tak si má vyberať vhodné plemeno.V útulkoch sú prevažne psy ktoré si už niečo zažili takže tie psy sa chcú cítiť asi v bezpečí.
Moji rodičia púšťali psa na gánok (chodbu).
Takže aj bol dnu aj nebol.

katkami123
29. mar 2024

@medda_beda
Ty s deťmi nerob v žiadnom prípade, ty nemáš cit, lásku, nič. Jedine si ťa viem ako bacharku niekde v polepšovní predstaviť s tvojim postojom k živým bytostiam a deťom, ty zatrpknutá žena, taká istá si ako ten tvoj trpaslícky sadistický idol.

medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Počúvaj ma sem drahá.
Buď tak láskavá a vyjadruj sa na úrovni.
Tú psychopatku si odpusti ja nie som tvoje decko a odpusti si láskavo aj tie klamstvá čo tu píšeš.V reálnom živote by som už na teba podala trestné oznámenie za ohováranie a širenie klamstiev.

A želám ti aby sa tvoje potomstvo nemalo možnosť rozmnožovať.Spomeň si na mňa keď tvoje deti budú riešiť umelé oplodnenia 😉.Nemáš začo.
Praj a bude ti dopriate.Už si si popriala.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Mňa deti majú radi a tešia sa na mňa.Ty však nemáš rada ani samú seba a viem si predstaviť ako všade kde prídeš rýpeš len s politikou a všade prskáš jed.Už si sa povenovala deťom či ešte furt len čumíš do mobilu? Matka roka.

medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Ty tu o cite ani nepíš keď sa cudzej žene vysmievaš z neplodnosti.Karma je zdarma.Aby sa ti to raz nevrátilo v inej forme.

katkami123
29. mar 2024

@medda_beda
Ale veď ty si bez citu, kde ty chceš mať deti? Však sa pozri ako sa na tému detí vyjadruješ, to sa čítať nedá. Na kieho sa vôbec trepeš robiť s deťmi, keď ich tak neznášaš? Však zmeň profesiu, keď k tomu nemáš vzťah, máš sa na nich vyzurovať a so zvieratami ich porovnávať. Sú ženy s citom, ktoré si adoptujú a ja im to prajem, ale sama sa pozri na svoj odpor aký máš ty k deťom, veď by sa pri tebe len trápili.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
katkami123
29. mar 2024

@wolf_
Povedz mi, koľko tých príčkarov sa realne venuje aj tým psom. Ja poznám iba dvoch tu od nás z celej dediny, ktorý sa im každý deň venujú, psi počúvajú na príkazy. Inak každý jeden, čo má psa si myslí, že starostlivosť je dať mu jest, piť, 3x za deň vyvencit a čau. Pes si žije svojim životom, slovo zodpovednosť okolo nikoho ani neprešla. Psi im tam kvôli pozornosti polovicu vecí v domácnosti rozhryzú.

medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Trepeš tu také sprostosti.
Nepoznáš ma, nevieš čo robím, ako to robím, ale osočovať a obviňovať má z nejakých vrážd to hej, to ti ide.

Je milión matiek aj tu na MK ktoré sú už zúfalé zo svojích detí, sú unavené, vyčerpané a ja žijem v realite.
Ty aj druhá užívateľka sa kľudne naďalej môžete tváriť, že vaša domácnosť je každý deň dezinfikovaná od hora až dole a vaše deti vám nikdy nezožrali nervy a sú vypucované a dokonalé.

Poznám veľa rodičov ktorí svoje deti milujú a napriek tomu niekedy prekrútia očami aj nad vlastnými aj cudzími.Ak sa chceš hrať na matku dokonalú tak v tom kľudne pokračuj.Modrý koník je tým známy, že tu také hrdinky sú.

Ty nemáš poňatia aká matka by som ja bola, nevieš o mne nič.
A aby ťa to vysmievanie z neplodnosti ešte nedobehlo a neostala si bezdetná aj keď deti máš.
Potom sa možno uvedomíš aká si zákerná.

katkami123
29. mar 2024

@medda_beda
Ja na teba ani nereagujem, lebo to sa nedá čítať ako ty veci prekrúcaš. Ži si teda svoj spokojný život, ja tu k tebe už nepíšem ani písmeno. Mne stačia tie názory, ktoré si tu dala a ktoré tu dávaš, názor som si utvorila. A daj si soplík, pa.

medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Mňa tvoje názory utvorené na mňa netankujú.Pre mňa si len osoba cez kábel.
Maj sa.

medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Mimichodom pár dní do zadu som dieťaťu obliekala punčošky, tielko, tričko ešte som mu ho aj zakasala aby neprechladlo.Takže takáto ja budem hrozná mater 😱.

Príšerná.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
katkami123
29. mar 2024

@medda_beda
Už ma neoznačuj. Viaceré ti tu písali, že tvoj postoj k deťom je katastrofa. Obliecť dieťa neznamená, že si super matka, iba že si plnila zákonnú povinnosť rodiča - oblecies ho, das mu najesť, napiť, inak by ti ho zobrala sociálka. Ja píšem o laske, cite, pohladení. Ty sa o deťoch vyjadruješ ako o zvieratách, porovnávaš ich s nimi, píšeš tu o nich nezmysly a raz, keď to v sebe nemáš, to dieťa len bude z nedostatku lásky a chladu, trpieť. Kľudne si radšej ľúb psa a budú všetci spokojní, keď ťa to tak ťahá chorobne k tým zvieratám. Ale žiadna príčetná žena, matka, nikdy nevypustí z úst na deti to, čo tu dávaš ty.

medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Viaceré.Už sa nauč rátať.
Ty a tvoja kamoška nie sú viaceré.Ste 2/3

A čo je na tom zlé? Ty si myslíš, že ja zviera nepohladím, že deti neobímam, že ich mlátim alebo čo? Ty aj čítaš čo píšeš?
Ty si myslíš, že keby som dieťaťu nevedela dať lásku tak investujem do toho procesu kopec peňazí lebo ich nemám kde inde vraziť? Ver mi, že mám.

Takže podľa teba ten kto má rád zvieratá tak nemá rád deti.Ty máš fakt kvalitné uvažovanie.
Matky vypustia aj horšie veci z úst a to, že deti robia špinu a bordel vie každá príčetná žena.Ja som nenapísala nič čo by tak reálne nebolo a už nebuď taká sentimentálna.

Ja sa nadrozdiel od teba odlepím od telefónu a dieťaťu sa budem venovať.Takže si láskavo odpusti tieto detinské reči o tom ako moje dieťa bude trpieť nedostatkom lásky lebo práve v tejto chvíli tým nedostatok trpia tvoje deti keď máš toľko času tu diškurovať.

Moje dieťa bude mať všetko aj moju pozornosť aj lásku.Ja totižto viem mať rada ľudí aj zvieratá.To je to čo ty nevieš lebo si egoistka a cítiš sa byť nadradená.

medda_beda
29. mar 2024

@katkami123 Mám kopec známych ktorí si od detí oddýchnu pravidelne tak, že ich šturia k starým rodičom a nehanbia sa to priznať a deti majú z toho radosť.

Takže len toľko k tomu rodičovstvu.Nikto nemá nervy z ocele a nepoznám jedinú matku ktorá by bola 24/7 nadšená z toho, že po deťoch upratuje atď.
Tak sa tu aspoň nehrajme na rodinnú idylku.
Ak si ty ako matka lietaš na ružovom obláčiku vo vôni dokonalosti tak sa tomu len ťažko verí pretože každá matka má aj slabé chvíle.

majorek
29. mar 2024

@medda_beda neviem co mas za psa ale ja nebudem robit z polovneho psa nejakeho izboveho trpaslika ked je ten pes na nejaky ucel tak nemoze byt zavreny v dome,akoze budem mat psa v byte a potom ho vezmem na polovacku ked je -15 tak to bude prenho urcite perfektne,pre boha autorka napisala ze bude vonku,ma zahradu,volieru co este potrebuju???A oni v tom utulku ho maju tak ze ma pristup do domu?? Mozno tam je uz par rokov zavrety bez vypustania v klietke a vsetko je super.99% utulkov je len pracka na peniaze tak ako su neziskovky,ochranari atd

medda_beda
29. mar 2024

@majorek Ide o to o akého psa má záujem.
Ja mám plemeno ktoré v pohode prežije aj vonku aj v byte akurát potrebuje byť aktívny čo aj je a nechce byť mimo ľudí a sám.
Takže možno by bolo fajn ak by to útulky prehodnotili a nepožadovali rovanaké požiadavky pre všetky psy.

katkami123
Autor odpoveď zmazal
bloger
29. mar 2024

Ak si pracovala v útulku je to čistá buzerácia. Okrem toho ani Sloboda zvierat nemá právo len tak niekomu vstúpiť na pozemok.

majorek
29. mar 2024

@medda_beda napisala tu krizenec kolie a vlciaka to je akoze izbovy pes?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
medda_beda
29. mar 2024

@katkami123
Uvedomuješ si, že niekto z tvojho okolia sa tak isto môže pohoršovať nad tebou aká si matka? Fakt si o sebe myslíš, že ty máš všetko tip top, že sa deťom venuješ na 100%, manželovi, domácnosti?Garantujem ti, že aj na teba sa takto niekto pozerá.
Trochu trúfalé.Moja matka napríklad nečumí do mobilu a nevypisuje sprostosti na internete a to najmladšie dieťa má 11 a politické názory ľudí rešpektuje a neoznačuje ich psychopatom, vrahom.Takže sa za ňu nemusím hanbiť lebo má úroveň.

Moja kamarátka momentálne rieši ekzémové dieťa s ktorým si nevie poradiť.Ty by si ju na prvý pohľad odsúdila, že sa oň nestará pritom rieši lekárov, drahé maste, nespí.

Ty nežiješ s tými ľuďmi, ty nevieš ako sa cítia, čo prežívajú.
Mne je jedno čomu ty veríš alebo neveríš.Chcela by som vidieť teba v situácií, že máš 24 a nevieš otehotnieť potom niekoľko rokov.Ja nie som tvoja kamarátka ani suseda.Ja som cudzia žena a pochádzam z rodiny kde by matka dala aj život za deti napriek tomu, že sme mali aj psa takže som naučená k zodpovednosti a k láske.

To, že niekto povie, že deti robia bordel je fakt.To, že sú niekedy špinavejšie ako pes je tiež fakt.
Mať rád deti a zvieratá sa vzájomné nevylučuje.
Ja nemám problém napísať, že aj môj pes sa niekedy tak zasviní vonku, že mám dosť, ale tak isto sa zašpinia aj deti.

Gratulujem ti ak ti na rodičovstve nikdy nič nevadilo, nič ťa neprekvapilo a dieťa ti od mala chodí kakať aj pišať na záchod a stará sa o seba samé.
Mali by o tebe napísať článok lebo takú dokonalú matku som ešte nevidela.

A fakt váž slová lebo nikdy nevieš či si tou neplodnosťou nebudeš prechádzať práve ty, tvoje deti alebo potratom a niekto kto ťa uvidí čo i len zvýšiť hlas na dieťa ti uštedrí nejakú nemilú poznámku.

medda_beda
29. mar 2024

@majorek A ty snáď vieš v akých podmienkach ten pes predtým žil? Čo ak žil niekde vo vnútri a nie je zvyknutý byť sám na dvore? Veď nech sa autorka informuje.