Predaj cez marketplace - zmiznutie konverzácie

sofiella
9. máj 2021

Ahojte. Neviete mi niekto poradiť, co sa stalo? Predala som niečo cez marketplace. S pani sme sa dohodli, zajtra ma prísť. Mala som ešte poslať nejaké foto. Teraz keď som ich chcela odoslať, neviem nájsť tu konverzáciu ani za nič. .. aj minule som sa chcela vrátiť k jednej konverzácii- aby som nemusela opäť merať fusak a tiež som nenasla.
Dakujem

domka1205
9. máj 2021

dobrý večer,mne sa to tiež stalo,ke'd označíte položku ako predanú,zmizne konverzácia. chodte na facebook do časti marketplace, dajte si zobraziť vaše inzeráty a tam by malo byť všetko už aj predané,keď na danú vec kliknete,mali by sa ukázať všetky konverzácie k nej od záujemcov

s_a
9. máj 2021

V archivovanych správach

sofiella
autor
9. máj 2021

@domka1205
@s_a
Ďakujem
🥰

berenika39
9. máj 2021

Ahoj, taky jsem ted řešila - dej si do vyhledávání v messengeru na marketplace její jméno na fb.....mě se nepovedlo najít v mých inzerátech, zmizelo to.
Pak máš možnost jí poslat třeba euro na její účet - vidíš ho - a do zpráv pro příjemce napsat, že prosíš o kontakt. A já nakonec uspěla na fb. v jejím profilu jsem našla jejího manžela, ten měl uvedené, kde pracuje a i telefon - jemu jsme zavolala dobře to dopadlo. Ale připadala jsem si fakt blbě.
držím palce.

sofiella
autor
10. máj 2021

@berenika39 no len ja som netušila aké ma meno, nic. Nasla som v mojich inzerátoch na šťastie 😅
Fakt blbo to je urobene