icon

Predaj tu na MK

marlenka222
5. jún 2018

Baby prosim Vas,viete mi vysvetlit preco mi admin zastavil prispevky na predaj otvorenej kozmetiky (fakt ze vyskusanej, nakolko mam problemy s pletou) a pritom inzeratov je tu mraky ze vyskusana,otvorena????

Strana
z2
zvoncek5
5. jún 2018

a v ktorej časti? bazár? blog? skupiny? diskusné skupiny?

marlenka222
autor
5. jún 2018

Bazar

zvoncek5
5. jún 2018

hm, tak jedine napísať na help

dominika6
6. jún 2018

@marlenka222 ak inzerát zmazal,je tam uvedený jasný dôvod,treba si to dôkladne prečítať

luciamuzlaiova
6. jún 2018

Predávať sa môže len neotvorená kozmetika v original balení. Je to v pravidlách, ktoré samozrejme neplatia pre každého 😂

marlenka222
autor
6. jún 2018

@luciamuzlaiova To vidno no. Hlavne ze ked pozriem, kazdy inzerat pomaly otvorene,vyskusane,1/2 minute... Skoda reci zrejme. Pravidla platia ale pre niekoho zrejme viac

lienka737
6. jún 2018

@marlenka222 treba také inzeráty nahlásiť.

marlenka222
autor
6. jún 2018

@dominika6 dokladne som si precitala ze predavat sa moze iba NOVA neotvorena. Moja otazka znie preco niekto moze predavat aj vyskusanu,otvorenu kozmetiku a niekomu.ihned (ani nie po 5 minutach) inzerat zmazu

marlenka222
autor
6. jún 2018

@lienka737 takze celu sekciu kozmetika pomaly :D

brulinka
6. jún 2018

pridaj sa do aukcii tam sa taka kozmetika kludne drazi a predava len za nu dostanes len tolko kolko za kolko sa vydrazi..

dominika6
6. jún 2018

@marlenka222 a inzerát bol označený ako použitý?

lenzas
6. jún 2018

@marlenka222
Tak nemoze nikto, ale asi inzeratov je viac ako moderatorky maju na to cas. Ved som vidiela kopu diskusij, ze to niekto robi dobrovolne, nie je to icj zarobkova cinnost. Tvoj inzerat asi padol do oka ako prvy. Ked ta to stve, ze niekto to moze a niekto nie, tak mozes prispet a prihlasit sa do moderovanie, mozes zacat robit poriadok v bazariki, nie tak davno som vidiela, ze hladali posilu 😉🙂

marlenka222
autor
6. jún 2018
bucko555
Autor odpoveď zmazal
bucko555
Autor odpoveď zmazal
marlenka222
autor
6. jún 2018

@bucko555 ja verim ze ved aj inzeratov vela a aj deti doma, len vies proste niekomu ihned a niekto ma aj 3 tyzdne a dobre v poriadku. Tak je to dost nefer

bucko555
Autor odpoveď zmazal
verca888
6. jún 2018

je to napisane v pravidlach, ze otvorena kozmetika by sa nemala tutu predavat cez bazar ale ano stale to niektore robia. tvoj inzerat ti uz asi nazad nedaju kedze porusil pravidla ale tak ak mas pocit, ze to nie je spravodlive tak nahlas tie inzeraty, ktore tak isto predavaju otvorenu kozmetiku, malo byt to tak byt, ze ked to tak je tak by to mali dodrziavat vsetci

lenzas
Autor odpoveď zmazal
lenzas
6. jún 2018

@bucko555 To ja velmi dobre chapem ;)

dominika6
6. jún 2018

inak z akého dôvodu by sa nemohla predávať otvorená kozmetika?
otvorím voňavku,nevonia mi,chcem to predať..
otvorím rúž,farba mi nesedí,chcem to predať
atd atd atd

akože použité dobreže nie gaťky sa tu predávať môžu a otvorený puder nie?
choré..

bluka2
6. jún 2018

@dominika6 ten rúž... Herpes?

dominika6
6. jún 2018

@bluka2 herpes sa robí u niekoho kto to má v krvi a opakuje s mu to..väčšinou

bluka2
6. jún 2018

@dominika6 áno, ale raz ho nejako dostaneš prvý krát či nie?

beznoha_stonozka
6. jún 2018

@dominika6 tiez si myslim a co sa tyka
@bluka2 ja napriklad vsetko pouzivam na paletku a stetcom aplikujem... kazda sudna zena, ktora nechce mat bakterie v kozmetike, si kupi paletku a pomocou nej si aplikuje totalne ze vsetko. mna tiez ste, ze sa neda predat....

bluka2
6. jún 2018

@beznoha_stonozka vieš, ale to nikto nemôže vedieť, ako s tým rúžom bolo narábane

kiwi3
6. jún 2018

@bucko555 wow, preco to robite zadarmo? ved na to by mal mat kon normalneho zamestnanca, nie vyuzivat bezplatnu pracovnu silu. penazi maju urcite z reklam dost

bucko555
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
6. jún 2018

@bucko555 no akoze dufam, ze mi nezrusia profil, ale podla mna to je fakt zneuzivanie ochoty. toto nie je charita, ale normalny komercny portal. majitel je urcite tazko za vodou, aj vdaka vam

bucko555
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2