icon

Predávajú už oblečenie a hračky v Tescu?

macik34
6. apr 2021

Aku mate skúsenosť? Už by som potrebovala výrobcovi dokúpiť ponožky, čiapky..... predaju zapaskovany tovar?

zaba21
6. apr 2021

@macik34
Neviem kde bývaš, ale v Bratislave, v Tesco Lamač predávajú rôzny tovar už aspoň 2 mesiace

zaba21
6. apr 2021

Takisto aj Lidl predáva niečo.

janai1
Odpoveď bola odstránená
elanor
6. apr 2021

to predavali cely cas, aj ked bolo zapaskovane, a aj ked este nieco zapaskovane je. Proste si to vezmes, vlozis do kosika a na kase zaplatis. hotovo. a kazdy ti moze akurat na hrb vyskocit.

unicornlady
6. apr 2021

u nás v tescu to bývalo zapáskované, ale už asi mesiac (alebo viac) je oblečenie odpáskované, akurát kabínky zatvorené (zrovna, keď rifle potrebujem so skúšaním, ale tak ešte počkám)

deťom je oblečenie sprístupnené už dlhšie , deťom sme dokupovali veci už v januári v Tescu

stanulienkat
6. apr 2021

Uz niekolko mesiacov

jaskolka
6. apr 2021

To, že je to zápas kované, neznamená, že ti to nepredaju. Minule sme potrebovali nožnice, lebo sa zlomili, vzala som z regalu a hotovo, žiadny problém nebol pri pokladni, kúpila som ajalemu overaly, sebe papuče, a podobne. Akože dokedy tie somariny budú, že zapaskovany tovar? Čistá blbosť, veď keď si kúpim z vedľajšieho regalu šampón, tak aký problém v overale?A ze hračku celé mesiace nemôžem kúpiť decku? No kašlem na tie ich bláznivé "opatrenia" co nijaký zmysel bemaju

gbgb
6. apr 2021

@macik34 u nas nie je zapaskovany, ale vykupeny uz a to veru naskladnili, ale ludia vykupia hned.

akcul13
6. apr 2021

Vsetko kupis, aj zapaskovane

macik34
autor
6. apr 2021

@gbgb presne tak som dopadla...