Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti
Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?
@krasneleto čože ? Ani ma nestraš ? U nás iba toto už robia , a ty čo mas ?
@lucina1100 ja 10 Rokov predlzujem
@lucina1100 no vlasy touto metodou su drahe.tak kolo 150-200 & 10 spojov.a po pravde to vydrzi tak nieco do 5prepojeni.je to pekne.ale ta cena je vysoka.uz pred 8r som tolko brala za napajanie lebo tie vlasy boli strasne drahe a kvalitou otrasne by som povedala.ale su teraz nove znacky tak neviem povedat ake to je , ja som s zym sekla.a ked to odrastie tak kazde jedno napojenie vyzera skaredo,a este ked do vlasov fukne vietor no..😂
@kikina84 ja som mala vlasy skoro po zadok a minuly týždeň vo štvrtok som šla ku kadernícke nech ma podstrihne cca 20 cm a potom ostrihať do postupna, ale bohužiaľ stalo sa čo sa nemalo stať , keď mas tak dlhé vlasy treba vedieť ich aj strihať , a tak si super začala že mam vlasy po krk čo budem viac hovorit . Tak som šla za najlepšiu kadernickou že potrebujem súrne predĺžiť vlasy , lebo moj manžel to nejde rozdýchať tak preto som nútená , a táto kadernicka robí iba tieto vlasy touto metódou a sama ich už ma cca 3 roky a povedala že iné ani by nechcela že ich ma na sebe vyskúšané že sú super , a tie baby čo majú u nej robené vlasy si ich nevedia vynachváliť , a ja som si už nemohla dovoliť hľadať daku neoverenú kadernicku keď táto je top a mam dobre meno na celom sk, vypracovala sa tak špičkovo. Tak preto toto vsetko , aspoň dokym mi vlasy trosku nepodrastu.
Dala som si predĺžiť vlasy metódou eurolock. Bojím sa, že ak ich raz odpojim, moje vlasy budú vyplznute. Máte skúsenosti? Ako vyzerali vaše vlasy po odpojeni eurolock? Ak tu niekto pridá foto, budem rada ;)
Už máš vlasy?
@mariana1 podla mna pri kazdom nadpojeni su vlasy v mieste spoja vypelichane.totiz ked spoj odrastie tak pri cesani sa chtiac ci nechtiac vlasy vytrhavaju.ja som nadpajala hairtalk a mala som zakaznicku ktora sa slabo starala o nadpojene vlasy a mala tam doslova plesiny.nevedela som kde jej mam dalsie nadpajat
Já som vyskúšala eurolocky....štiepli sa vlasy....našívanie tiež som skúsila ....nevydržalo to,lebo sa vlasy krepovili a svrbela pokožka...najlepšie je speed tape....bola som spokojná, krásne dlhé vlasky,ked vám to ´kaderníčka dobre nadpojí, nie sú vidieť spoje...veľmi dobre som to dala dolu,hoci je tam lepidlo....spokojná maximalne....
eurocky sú krúžky, ktore sa zatvárajú kliešťami...česaním a zmývaním..su oslabenéjšie a zlomia sa v spoje..po tom ked som ich dala dolu boli lámavejšie...a riedke...
pre mna su hitom klipy - akoze inu metodu som nikdy nevyuzila, ale ani som nikdy nerozmyslala nad predlzenim vlasov, som sa bala ze sa mi moje uz kompletne znicia, ale klipy davam kedy chces a moj vlasy tym njak netrpia
Ahojte baby, nemá niekto skúsenosti s eurolock-mi? Vraciam sa k téme, vhodné by boli aktuálne skúsenosti, uvažujem o tom, alebo o headline trvalej, ktorá dodá objem, ja mám totiž to riedke a jemné vlasy, najhoršia kombinácia, kaderníčka mi povedala, že nie sú zlé, ale tenké, tak tých prameňov by mi bolo treba len zo 20ks, na objem, dĺžku by som nechala po plecia, aby ich zbytočne nezaťažovalo, čo vy na to?
Ďakujem za každú radu a skúsenosť. Už asi pol roka si umývam špeciálnym šampónom proti vypadávaniu, masky, oleje, a skoro žiadne fénovanie a žehlenie...👧
@frzeiovn ja mam metodu tape a som velmi spokojna ale velmi a uz ich mam rok a pol a ine by som nechcela🙂
Na jemne a riedke vlasy by som určite zvolila metódu tape in..toto som robila segre🙂
A to je čo za metóda tape in? Prosím vás vysvetlite mi to babky?🌞
Zdravím..Já som už spomínala..že som mala tape in speed.Vlasy mi zohnali v kaderníctve, kde mi ich za 20 minút dali na moje vlasy. Sú to vlasy, ktoré sú zalisované v plastickom spoje majú lepivvé časti, medzi ktoré idú tvoje vlasy...drží to perfektne a už som tu písala, davala som si ich dolu aj sama, bola som s nimi najspokojnejšia, vyzerali super..treba vyskúšať...doporučujem...
Ahojte baby, dajte prosím skúsenosti s eurolock, ako to dopadlo po odpojení alebo znovu nadpojení, čis te spokojné a tak, ďakujem. A či ste mali aj na jemných a redších vlasoch....🙏👏

@sonye ahoj, mozem sa ta opytat, ako si mala tie vlasy nadpojene? Pretoze mne to kadernicka dala len spodnej polovice hlavy, mam 43 cm, cize tak do pol chrbta, ale citim ich, extremne ma svrbi hlava, a zacali sa mi robit na hlave lupiny, pouzivam original masku aj sampon od mojej kadernicky, su urcene pre vlasy nadpajane. Teraz mam nad tymi paskami aj vlasy ktore su uz vypadnute ale su stale tam v tej paske, zda sa mi ze je tych vlasom vypadnutych cela. Vedela si si vycesat aj vlasy do chvosta? Dakujem za odpoved ❤️
Ahoj daniela 106, mne vlasy davala kaderníčka tak trochu nad ušami a postupne nižšie, vlasy tiež svrbeli ale len ked boli spotené a umyvala som si ich 3 krát do týždne,lebo boli veľké horúčavy,Dali sa vyčesať do chvosta,ale len kým mi nepodrástli,potom už bolo viditeľné spoje..Ked som si ich dávala dolu sama tiež boli na páskach nalepené vlasy..mala som pocit že su redšie, časom to už bolo dobre, lebo ked si dáš dolu tie vlasy,ktoré sú dlhé tak máš pocit malo vlasov a vlasy samozrejme vypadávajú normálne .

@laurika25
@lucina1100 pre Boha. Tape za 500 €?
Nekvalitné vlasy nadobra metoda nekomfortne nosenie. Dobre ta chce niekto o fajčiť